Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Εμείς θα πληρώσουμε τα γαμησιάτικα του αδελφάτου τού συγκροτήματος ! ! !


Το Μέγαρο Μουσικής δηλώνει αδυναμία να αποπληρώσει το δάνειο που έλαβε το 2007 !

Το δάνειο το είχαν λάβει με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου !

Στο ποσό των 95 εκατομμυρίων € δεν έχουν προσμετρηθεί και οι τόκοι των δανείων !

Επειδή η κυβέρνηση φοβάται την αναμέτρηση με το συγκρότημα, βάζει στην πλάτη του Ελληνικού λαού 95 εκατομμύρια € !

Στύβουν τους εργαζόμενους σε υγιείς και κερδοφόρες επιχειρήσεις για να εξοφλήσουν τα γαμησιάτικα του αδελφάτου του συγκροτήματος !

Τι έκανε η Τράπεζα για να εισπράξει τα λεφτά της;

Έκανε, ότι κάνει στην περίπτωση του καθενός μας, πριν χτυπήσει την πόρτα του εγγυητή;

Προσπάθησε με διακανονισμό, πλειστηριασμό ακίνητων ή άλλων περιουσιακών στοιχείων να πάρει πίσω αυτά που της χρωστούν;

Είναι διατεθειμένο το Ελληνικό Δημόσιο να μπαίνει από εδώ και στο εξής εγγυητής στα δάνεια του κάθε ιδιώτη επιχειρηματία που τον καταδυναστεύει το Τραπεζικό σύστημα;


Με απόφαση Παπακωνσταντίνου, το ελληνικό δημόσιο θα αποπληρώσει δάνειο του Μεγάρου Μουσικής, ύψους 95 εκατομμυρίων € στην Εθνική Τράπεζα.
Η Κυβέρνηση και συγκεκριμένα ο υπουργός Οικονομικών, εισήγαγε διάταξη στο φορολογικό νομοσχέδιο, με το οποίο το Κράτος θα πληρώσει τα… σπασμένα του Μεγάρου Μουσικής, το οποίο το 2007 έλαβε το δάνειο, με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου και τώρα, δηλώνει αδυναμία να το αποπληρώσει…
Το ποσό μάλιστα, που θα κληθούν να πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν είναι μόνο 95 εκατομμύρια €, καθώς δεν έχουν υπολογιστεί οι τόκοι που του αναλογούν.
H είδηση αυτή προκαλεί την οργή των ελλήνων πολιτών, οι οποίοι δεν μπορούν να διανοηθούν ότι σε τέτοιες εποχές καλούνται να πληρώσουν ένα τέτοιο ποσό για τα σπασμένα του Μεγάρου Μουσικής.
Δείτε τι ακριβώς αναφέρει το άρθρο 45, παράγραφος 11, του φορολογικού νομοσχεδίου που αφορά στη ρύθμιση – πρόκληση:
Το Ελληνικό Δημόσιο αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλει εμπρόθεσμα στην Εθνική Τράπεζα το ποσό της εκάστοτε οφειλής, σύμφωνα με τους όρους της δανειακής σύμβασης μεταξύ του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής και της δανείστριας τράπεζας. (Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση αρ. 2/48243/25/2007 παρασχέθηκε εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου προς την Ε.Τ.Ε. για την κάλυψη δανείου προς τον Ο.Μ.Μ.Α. ποσού 95.000.000 € για την ολοκλήρωση των κτιριακών εγκαταστάσεων).

2 σχόλια:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Και μετά έχει άδικο ο Βγενόπουλος που τους βουλευτές, τους Υπουργούς, τους Πρωθυπουργούς και τους Προέδορυς τους αποκαλεί “πολιτκό προσωπικό”, υπονοώντας με δόση ειρωνίας ότι είναι υπηρετικό προσωπικό (Φιλιππινέζες) του Κόκκαλη, του Βαρδινογιάννη, του Λαμπράκη, του Μπόμπολα, του Λάτση και πολλών άλλων μεγιστάνων.
Αυτή την πατέντα του Εθνικού Ευεργέτη α λα Λαμπράκη μπορεί να την ξεπατικώσει ο κάθε πικραμένος που δεν έχει να φάει:
“Σας δίνω 100 εκατ € με το στόμα, βάζετε το όνομά μου σε ένα κωλομέγαρο και μου δίνετε τον αέρα τον κοπανιστό πίσω”.
Τί ευεργεσία είναι αυτή, όταν ο δωρητής δεν πληρώνει αλλά χρεώνει τον δωρολήπτη;
Μάλλον ο Αβέρωφ υπήρξε μεγάλο κορόιδο που όχι μόνο βοήθησε στην επέκταση του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου, αλλά ανάμεσα σε άλλα δώρησε ένα καράβι λεφτά για την ναυπήγηση του Θωρηκτού Αβέρωφ που υπήρξε Ναυαρχίδα του Πολεμικού Ναυτικού στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Pierre de Babané είπε...

ΟΥΣΤ ΧΛΑΠΑΤΣΟΧΛΕΜΠΟΝΕΣ