Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η εκδήλωση της Ενορίας Αγίου Ανδρέα Χαϊδαρίου ! ! !


Στο «Πλοίο της Αγάπης» έγινε σήμερα το μεσημέρι η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της Ενορίας του Αγίου Ανδρέα Ελαιώνα Χαϊδαρίου, που σαν σκοπό έχει την συγκέντρωση χρημάτων για την αποπεράτωση του Ναού.
Οι εργασίες μπαίνουν στην τελική ευθεία και πλέον έχουν εγκατασταθεί οι εργολάβοι των ηλεκτρολογικών και των επιχρισμάτων των εσωτερικών χώρων.
Παρά τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία που διανύουμε, η αίθουσα ήταν κατάμεστη από ενορίτες.
Στους παρευρισκόμενους διακρίναμε τον αειθαλή π. Νικόλαο Πορταράκη και τον Αιδεσιμολογιότατο εφημέριο π. Βλάσιο Φιλιππόπουλο.
Αυτοί που ήταν απόντες, ήταν οι γνωστοί σαλιάρηδες ψηφοθήρες της περιοχής, με εξαίρεση τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου μας Δημήτρη Τσατσαμπά που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.
Πάντως μην ανησυχείτε, όταν θα πλησιάζουν οι επόμενες Δημοτικές Εκλογές θα τους ξαναδούμε να κυκλοφορούν στην πόλη…
Βέβαια, ένας από τους λόγους που κρύφτηκαν είναι και οι πρόσφατες εξελίξεις με τον κίνδυνο αποδέσμευσης των ελεύθερων χώρων πρασίνου Ο.Τ. 336 & 337 της συνοικίας μας.
Αλλά αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στον Μωάμεθ…
Αύριο το απόγευμα στις 6, στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι κάτοικοι της περιοχής θα είναι παρόντες για να διεκδικήσουν τους πευκόφυτους χώρους πρασίνου που κινδυνεύουν με τσιμεντοποίηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια: