Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Η Ένωση Μακεδόνων Δυτικής Αττικής «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» έκοψε Βασιλόπιττα !


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Corner Palace στο Χαϊδάρι, η κοπή της Βασιλόπιττας της Ένωσης Μακεδόνων Δυτικής Αττικής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Δημήτρης Μαραβέλιας, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Χρήστος Καρδαράς, Αντιδήμαρχοι, επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και όπως πάντα, ο πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Κυριάκος Ντηνιακός.
Παρόντες ήταν οι Πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. πολλών εθνικοτοπικών Συλλόγων της περιοχής μας, καθώς και πλήθος Μακεδόνων που για άλλη μια φορά έδωσαν βροντερό παρών στην εκδήλωση της Ένωσης, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Απόστολος Καραπέτρος ευχαρίστησε τα μέλη της Ένωσης που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν οι Δήμαρχοι Χαϊδαρίου και Αιγάλεω, ο πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Δημήτρης Τσατσαμπάς και Μιχάλης Σελέκος καθώς και ο γνωστός σε όλους μας Μακεδόνας καλλιτέχνης Πασχάλης Αρβανιτίδης.
Την εκδήλωση έκλεισε το χορευτικό τμήμα της Ένωσης παρουσιάζοντας χορούς από όλα τα διαμερίσματα της Μακεδονίας, συμπαρασύροντας και πολλά μέλη της Ένωσης να χορέψουν μαζί τους.











Δεν υπάρχουν σχόλια: