Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Αρμαγεδδών στα ΕΛΠΕ ! ! !


Τα πύρινα άλογα της «αποκαλύψεως» έσπειραν τον τρόμο και τη συντριβή στα κομματικά κιόσκια του ΠΣΕΕΠ.

Δεν τους έσωσαν ούτε οι αποστασίες, ούτε οι υποσχέσεις, ούτε οι διευθυντικές στηρίξεις…

Αύριο συνέρχεται σε σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του σωματείου μας...

Τέλος εποχής για την ΠΑΣΚΕ και τους γαλάζιους δορυφόρους της…

Γιατί όταν οι εργαζόμενοι μιλούν, οι μηχανισμοί σιωπούν ! ! !



Εκπλήξεις περιμένουν τον περαστικό Γιαννίτση…
Επιστολή του έστειλε πριν από λίγο ο Παπακωνσταντίνου ζητώντας του να εναρμονίσει τους μετόχους των ΕΛΠΕ με το πολυνομοσχέδιο για τις ζημιογόνες ΔΕΚΟ… αφού δε μπορεί να νομοθετήσει για κερδοφόρα εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο, όπως τα ΕΛΠΕ…

Βέβαια, Παπακωνσταντίνου και Γιαννίτσης, έχουν χάσει τα στηρίγματά τους στα ΕΛΠΕ, αφού ΠΑΣΚΕ και η φερόμενη ως ΔΑΚΕ, απώλεσαν την πλειοψηφία στις εκλογές της προηγούμενης εβδομάδας… και τους περιμένουν άμεσα, δυσάρεστες εκπλήξεις

Συνεχίζονται αυτή τη στιγμή οι διεργασίες και η ενημέρωση στην ΕΝΙΑΙΑ - ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ. ΕΛ.ΠΕ.

Δραματική θα είναι η αποψινή νύχτα στη Βουλή και στους εργασιακούς χώρους με το νομοθέτημα που καλείται να ψηφίσει η συμμαχία των προθύμων και ισοπεδώνει τα εργασιακά δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες και αίμα…




Μεγάλη ευκαιρία, μετά τον όμιλο Βαρδινογιάννη και για τον όμιλο Λάτση, να δείξει το φιλεργατικό του προφίλ, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις υποδείξεις της Κυβέρνησης ! ! !


23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O XAMENOS ALEX MAS SYGKINHSE ME THN YPOKRITIKH TOY OS APLOS ERGAZOMENOS TON ELPE.

FEYGOYN TWRA POY PREPEI NA DIKSOYN TOY LOGOY TO ALITHES STO KOMMA TOYS!!

MHPWS DOYME KAI AYRIO KAMIA NEA PARAITHSH ME POLLA STRASAKIA?????

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ... ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΤΕ !!
ΑΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΤΗ ΦΟΡΑ... ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ...
(ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ... ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΠΣΕΕΠ, ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ Ή ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΩΡΑ...ΜΑΖΕΜΕΝΗ)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι-συναδέλφισσες
Την 9/12/2010 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μέσα σε τρεις ώρες συνεδρίασης ομόφωνα, ΑΝΕΤΡΕΨΕ όλα τα εργασιακά δικαιώματα, των εργαζομένων της χώρας μας. Δικαιώματα που έχουν χτιστεί, εδώ και δεκάδες χρόνια, με αγώνες – θυσίες, και αίμα, μέσα στα εργοστάσια και τις υπηρεσίες. Ανέτρεψαν όλη την προσπάθεια των εργαζομένων, να ζούνε αξιοπρεπώς, και να παραδώσουν έναν καλύτερο κόσμο στα παιδιά τους. Συγκεκριμένα η κυβέρνηση με νέο Νόμο, ο οποίος περιέχει αύξηση ΦΠΑ, περικοπές μισθών στις ΔΕΚΟ. κ.λ.π, δίνει το δικαίωμα σε όλους τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, να επικαλεστούν οικονομικά προβλήματα ,και να συνάψουν, με το σωματείο, ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. Αυτές οι συμβάσεις είναι ισχυρότερες από όλες τις άλλες συμβάσεις, και τους δίνει το δικαίωμα να μειώσουν τους υπάρχοντες μισθούς έως τα 740 ευρώ, επίσης έχουν την δυνατότητα να κάνουν απολύσεις, να θέσουν σε διαθεσιμότητα, τους εργαζομένους, να καθιερώσουν εκ περιτροπής εργασία, δηλαδή εργασία ορισμένες ημέρες της εβδομάδας η του μήνα. Ταυτόχρονα στον ίδιο νόμο, έχουν δικαίωμα οι εργοδότες να απολύουν εργαζομένους, που έχουν προϋπηρεσία μικρότερη του έτους, χωρίς αποζημίωση. Επίσης ψαλίδι μπαίνει κατά 50% στις αποζημιώσεις εργαζομένων, που έχουν προϋπηρεσία έως δυο χρόνια στον ίδιο εργοδότη. Πρόκειται για τον πιο αντεργατικό νόμο, στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Πρώτη φορά επιχειρείται τόσο εκτεταμένη μεταφορά εισοδημάτων από τα χαμηλότερα, και μεσαία στρώματα των εργαζομένων, προς τους εργοδότες. Χρειάζεται απαραίτητα να γνωρίζουμε, ότι, εάν αρνηθεί το σωματείο, την ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ο εργοδότης δεν ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ούτε έχει άλλο επίπεδο, να προσφύγει. Κοντολογίς τα πάντα εξαρτώνται από το σωματείο, την δύναμη του, την ακεραιότητα του, την ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, την αρμονική συνύπαρξη με τους εργαζομένους που τους ψηφίζουν. Άρα η διαδικασία εκλογής των μελών στο Δ/Σ του σωματείου, αποκτά καθοριστική σημασία, για την ζωή χιλιάδων εργαζομένων, με αυτό δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς.
Αγαπητοί συνάδελφοι συναδέλφισσες.
Ταυτόχρονα με την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων μας, χρειάζεται να ανατρέψουμε, παράλογες ιδέες και συμπεριφορές που δυστυχώς επιβλήθηκαν στο κοινωνικό κομμάτι της ζωή μας, κυρίως από την τηλεόραση και τον μηχανισμό τους. Πρόκειται για την διάλυση του κοινωνικού ιστού της κοινωνίας μας, επικράτησε ο ατομικός τρόπος ζωής, η αποξένωση, η έλλειψη κοινωνικής αλληλεγγύης - ευαισθησίας, φόβος και ανασφάλεια. Με την πολιτική διαίρεσε και βασίλευε, δηλητηρίασαν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Για αυτούς η ταυτότητα του ανθρώπου είναι ανύπαρκτη, η αξία των ανθρωπίνων ιδιοτήτων εκφράζεται μόνο σαν χρήμα και κέρδος. Η λεηλασία του πλούτου ολοκλήρων λαών, το αποδεικνύει περίτρανα. Ο άνθρωπος όμως διαφέρει από το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο, γιατί σκέφτεται, γιατί έχει αξίες, είναι ον λογικό, γνήσιο, κοινωνικό, προοδευτικό, δημιουργικό, δεν μπορεί να ζήσει σε αυτές τις περιστάσεις. Ο άνθρωπος είναι η εργασία του, είναι οι συνάδελφοι του, τα αγαπημένα του πρόσωπα, η οικογένεια του, οι φίλοι του, τα παιδιά του. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε το 30% ανεργία στην νεολαία μας, δεν μπορούμε να ανεχθούμε να πουλάνε τις ζωές τους, και τα όνειρα τους. Για αυτό, Να σκεφτούμε ότι τίποτα δεν μας χωρίζει μεταξύ μας, μόνο ο σεβασμός στη διαφορετική σκέψη-άποψη, αλλά και αυτό είναι δημιουργικό, και ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ μέσα από τα σωματεία μας να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές.
Με συναδερφικούς χαιρετισμούς.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΑΛΗΣ
Εργαζομενος στις Β Ε - ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΕΛ-ΠΕ
Τέως γενικός γραμματέας εργατικού κέντρου Ελευσίνας
Τέως γενικός γραμματέας ομοσπονδίας διυλιστηρίων

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με το Reuters, όπως ανέφερε ο Γ. Παπακωνσταντίνου σε ομιλία του στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων στη Βουλή «και οι εισηγμένες πρέπει να προσφέρουν στην προσπάθεια εξορθολογισμού».
Ο υπουργός απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, πλην της ΑΤΕbank, για την οποία συνεξετάζεται με την τρόικα σχέδιο αναδιάρθρωσης και στην οποία σχεδιάζεται να περικοπούν κατά 10% οι μικτοί μισθοί άνω των 1.800 ευρώ.
Κυβερνητικά στελέχη δεν αποκλείουν αντίστοιχη παρέμβαση και για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Υπενθυμίζεται πως το Δημόσιο είναι μεγαλομέτοχος σε σειρά εισηγμένων επιχειρήσεων, όπως στη ΔΕΗ, τον ΟΠΑΠ, τα ΕΛΠΕ την ΕΥΔΑΠ και τον ΟΤΕ.

Από τη ρύθμιση θα εξαιρείται, ωστόσο, το ανώτατο διοικητικό τους προσωπικό, σημειώνει το Reuters.

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Το πλέγμα των νέων ρυθμίσεων δεν είναι αποκρουστικό μόνο για τους εργαζόμενους, αφού συμπιέζει ακόμη περισσότερο τους ήδη χαμηλούς μισθούς και αφαιρεί σταδιακά τις δικλείδες προστασίας τους.
Είναι απωθητικό ακόμη και για τις ίδιες τις επιχειρήσεις, αφού δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα ωφεληθούν εν τέλει.
Τι οφέλη, άραγε, να έχουν από απογοητευμένους και χαμηλής παραγωγικότητας εργαζομένους;

BENEAS GEORGIOS είπε...

Αρ. Πρωτ : …486…. Ασπρόπυργος 14/12/10


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Συνεδρίασαν σήμερα τα μέλη που εκλέχθηκαν στο Δ.Σ. του Σωματείου για την συγκρότησή τους σε σώμα και την εκλογή Προεδρείου.
Κατά την διαδικασία εκλέχθηκαν :
Πρόεδρος Οφθαλμίδης Παναγιώτης
Α΄ αντιπρόεδρος Παπακωνσταντίνου Γιώργος
Β΄ αντιπρόεδρος Πέππας Χρήστος
Γ΄ αντιπρόεδρος Παπουτσής Χρήστος
Γεν. Γραμματέας Σταμούλης Αθανάσιος
Αν. Γεν. Γραμματέας Πορλιδάς Δημήτρης
Οργανωτικός Γραμματέας Κωστόπουλος Θέμης
Ταμίας Παπαδέλλης Παναγιώτης
Γραμ. Τύπου & Δημ.Σχέσεων Κώτσιας Θωμάς
Μέλη Κοντουσιάδης Παναγιώτης
Ευσταθιάδης Παναγιώτης
Μίχας Γιώργος
Ντόκας Παύλος
Παπαγιαννόπουλος Κώστας
Γενιτσαρίδης Πρόδρομος
Αποστόλου Φωτεινή
Αναγνωστόπουλος Νίκος
Καραμπέτσος Δημήτρης
Δεσύπρης Μανώλης
Θεοφίλης Σταύρος
Παπαγεωργίου Συλλαϊδής


Συνάδελφοι

Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες του Σωματείου σε δύσκολη περίοδο για τους εργαζόμενους. Οι επιθέσεις ενάντια στα εργασιακά δικαιώματα δεν έχουν όρια και μόνη ελπίδα αποτελεί η αντίσταση, ο αγώνας, η ενότητα των εργαζομένων.
Η σημερινή παναττική στάση εργασίας με τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα και η αυριανή 24ωρη Γενική Απεργία με τις συγκεντρώσεις στο Πεδίο του Άρεως για την Αθήνα, το Εργατικό Κέντρο για την Θεσσαλονίκη στις 11:00 π.μ. αλλά και όλες οι άλλες συγκεντρώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, πρέπει να γίνουν λαϊκός ξεσηκωμός των Ελλήνων εργαζομένων. Να φράξουμε το δρόμο στην καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης, της «τρόικας» που λειτουργεί σαν δύναμη κατοχής στη χώρα και στους εργοδότες που σαν νέοι συνεργάτες τους - μαυραγορίτες, εκμεταλλεύονται την κρίση για να οδηγήσουν τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση, γυρίζοντας το επίπεδο της ζωής μας πολλές δεκαετίες πίσω.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ...ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ!!!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΤΟ ΤΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΧΕΙ ΦΑΚΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΛΛΟΣ "ΚΥΚΛΟΣ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΗΔΗΣΕΙ ΜΕΣΑ...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Φίλε μου, επειδή βλέπω ότι έχεις μεγάλο καημό με τον Αλέξη, θα σου πω κάτι.
Ο Αλέξης έχει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα να περπατήσει και χωρίς το συνδικαλισμό.
Για σκέψου πως κάποιοι άλλοι πρέπει να αγωνίζονται να είναι ισόβιοι συνδικαλιστές για να δικαιολογούν την παρουσία τους στην εταιρεία…

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή σύμφωνα με το Reuters οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν για να τα ακουμπάνε στο ανώτατο διοικητικό προσωπικό και στους μετόχους;
Δηλαδή σύμφωνα με τον Παπακωνσταντίνου Γιαννίτσης θα γαμεί και Γιαννίτσης θα σκούζει στα ΕΛΠΕ;
Καλά έχουν σκεφτεί ότι υπάρχουν επενδύσεις σε εξέλιξη που μπορεί να μη λειτουργήσουν... ποτέ;

Επενδυτής είπε...

Στην ολοκληρωτική κατεδάφιση της μεσαίας τάξης προχωρούν οι μπουλντόζες με χειριστή την κυβέρνηση, υλοποιώντας το τελικό στάδιο του... αρχιτεκτονικού σχεδίου που έχει δώσει η «τρόικα».
Και μέσω αυτού επιχειρούν να αποδομήσουν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας, για να μπορούν να στήσουν μια χώρα απόλυτα ελεγχόμενη.
Να αλλάξουν τη δομή της κοινωνίας μας.
Η μεσαία τάξη αποτελεί το 80%. Ένα 10% είναι οι φτωχοί και το άλλο 10% οι πλούσιοι.
Οικονομικοί παράγοντες, αναλυτές και στελέχη της αγοράς εκτιμούν ότι...
το 50% της μεσαίας τάξης θα πέσει κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Ήδη το γκρέμισμα είναι πλέον ορατό.
Τα λουκέτα κάθε μέρα, πολλαπλασιάζονται. Ένας κόσμος που είχε κατορθώσει να στήσει μια ζωή, και τώρα τον γυρίζουν χρόνια πίσω. Και αυτός ο κόσμος, η αποκαλούμενη μεσαία τάξη, είναι σήμερα απροστάτευτος.
Κανένας δεν τον υπερασπίζεται...
Όλοι μιλούν για τους εργαζόμενους, αλλά για τον μικρομεσαίο κανένας...
Δεν ενδιαφέρονται οι κυβερνώντες για το πώς θα σταθεί στα πόδια του, πώς θα μείνει ανοικτό το μαγαζί του...
Ξεχνούν ότι η μεσαία τάξη είναι η δύναμη.
Όχι μόνο οικονομικά αλλά και πολιτικά... Και ασφαλώς θα αντιδράσει...
Δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια... σ' αυτήν την ανατροπή...

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λες γιωργο αλλα η αληθεια ειναι πολλες φορές πικρη...και αλλοι πολλοι θελουν να εκλεγουν συνδικαλιστες και δημοτικοι συμβουλοι αλλά μεχρι σημερα δεν τα εχουν καταφέρει παρα τις συνεχεις προσπάθειες τους...οταν καταφερνεις και εκλεγεσαι σημαινει οτι εκφράζεις ενα κομμάτι κόσμου είτε αυτό λέγεται εργαζόμενοι είτε δημοτες...Εσυ μέχρι σήμερα μπενεα εχεις μείνει στην σφαίρα του υποψήφιου δηλαδη του υποθετικού...Οποτε κατα μια εννοια μιλαέι αντι για εσενα μπενεα η πολιτικη και συνδικαλιστικη πικρία, δικαιολογημενη βεβαια γιατι ειναι πολλες οι πολιτικες κ συνδικαλιστικες αποπειρες που εχεις κανει στην τοπικη αυτοδιοικηση και στον συνδικαλισμό που εχουν στεφθει απο αποτυχία...και αυτο πρεπει να σε προβληματισει σοβαρα...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΜΠΕΝΕΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΙΣΟΒΙΟΥ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ...ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΠΕΝΕΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΠΟΣ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ"...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Έλα τώρα... μη με κάνεις και ΧΥΝΩ... με αυτά τα σχόλια... δάκρυα καυτά...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΊΑΝΕΙ ΤΟΠΟ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΣΑΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

γιωργο δεν ειναι η υποθεση για να χυνεις δακρυα καυτα μαλλον για γελια δυνατα ειναι!!!!παντως τον αλεξη θα τον εκτιμησεις ακομη περισσοτερο στο νεο του ξεκινημα!!!η προβα που εκανες καλη ειναι...βρισκεσαι σε καλο δρομο...θα βελτιωθεις κι αλλο...πως τα φερνει ομως η ζωη!!!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...
Εγώ χτυπάω κάρτα πρώτος στην είσοδο και τελευταίος στην έξοδο...
Κάποιοι που δεν έχουν αντικείμενο στην εταιρεία να ντρέπονται, για τα λεφτά που παίρνουν...
Α ξέχασα... είναι επαγγελματίες συνδικαλιστές...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΝΕΑ ΚΟΙΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ...Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ...ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΚΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕΣ!!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΦΙΛΕ Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΣΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως κατα τον μπενεα οσοι εκλεγονται απο τον κοσμο ειναι επαγγελματιες συνδικαλιστες...βεβαια με αυτην την λογικη και στην παραταξη του υπαρχουν τετοιοι αλλα ειπαμε η πολιτικη πικρα των συνεχων αποτυχημενων αποπειρων βλ.τοπικη αυτοδιοικηση(χαιδαρι)και συνδικαλισμο(πσσεπ) ωθει σε λανθασμενες αποψεις...που θα παει καποια στιγμη θα εκλεγεις...καποια καπου καποτε....

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣΑΙ ΜΠΕΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ....

BENEAS GEORGIOS είπε...

Αυτός που βγήκε πρώτος στη ΔΑΚΕ για το Δ.Σ. πήρε 87 ψήφους κι εγώ 130 ! ! !
Και μιλάει ακόμα;;;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΝΕΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΙ ΜΕΓΑΛΟ...ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1980..ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ!!!!Ο ΨΗΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!ΚΕΡΔΙΣΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ!!!ΣΤΟ ΠΣΕΕΠ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ!!ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΕΣΥ ΔΕ ΕΧΕΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΟΤΕ!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ
Ο ΛΑΚΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!ΠΕΛΑΤΗ!!!!