Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Υπάρχουν Δήμαρχοι με @ρχίδι@ και… @ρχίδι@ Δήμαρχοι ! ! !


Στους πρώτους συγκαταλέγεται ο Ανδρέας Παχατουρίδης Δήμαρχος του γειτονικού Δήμου Περιστερίου, που μέσα στην πρώτη τετραετία του κατεδαφίστηκε το παλιό και παραδόθηκε το νέο Δημαρχείο της πόλης, ενώ φέτος παραμονές των Χριστουγέννων, λίγες μέρες πριν τη λήξη της δεύτερης τετραετίας του, υποδέχθηκε τους κατοίκους της πόλης στη νέα πλατεία Δημαρχίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα πλατεία Δημαρχίας είναι μεγαλύτερη από την Πλατεία Συντάγματος και είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από την Αττικό Μετρό, μετά από απαίτηση και ενέργειες της Δημοτικής Αρχής της πόλης.
Από την οδό Καραθεοδωρή είναι η είσοδος και έξοδος του Μετρό, ενώ στην πλευρά της Εθνικής Αντιστάσεως και Ρούσβελτ, έχει τοποθετηθεί το Ηρώο της πόλης.
Στη μέση δεσπόζει ο γυάλινος θόλος που φωτίζει τον πολυτελέστερο σταθμό του Μετρό, ο οποίος δεν έχει παραδοθεί ακόμα, όπως και του Χαϊδαρίου άλλωστε… λόγω SIEMENS ! ! !

Από την ανάπλαση του χώρου αναδείχθηκε και ο Ναός της Ευαγγελίστριας, ο οποίος θα φιλοξενήσει από αύριο Τρίτη 28 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή το πρωί 2 Ιανουαρίου, τα ΤΙΜΙΑ ΔΩΡΑ των ΤΡΙΩΝ ΜΑΓΩΝ που φυλάσσονται στη Μονή Αγίου Παύλου του Αγίου Όρους !

Σήμερα Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 7.00 μ.μ. στα Κλειστά Γυμναστήρια (Δίδυμα) στο συγκρότημα Χωράφα πραγματοποιείται η τελετή ορκωμοσίας, του επανεκλεγέντα για τρίτη συνεχόμενη τετραετία, Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.





















Δεν υπάρχουν σχόλια: