Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Και η ΠΑΣΚΕ ζητάει ψήφο;

Προτάσεις ΣΟΚ από τον ΣΕΒ επικροτεί ο Χρυσοχοΐδης ! ! !

Περικοπές των μισθών στις ΔΕΚΟ ζητά ομάδα 50 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε συνάντηση που είχαν με τον Παπακωνσταντίνου σήμερα το απόγευμα ! ! !

Υπάρχει όντως θέμα μισθών στον ιδιωτικό τομέα… που πρέπει να μειωθούν, δηλώνει στην «Ανατροπή» του MEGA ο Παπακωνσταντίνου ! ! !


Και η ΠΑΣΚΕ ζητάει ψήφο;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ...ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παντως κανεις απιστευτες κωλοτουμπες, γιωργο...μεχρι πριν ενα μηνα που ησουν υποψηφιος στο Χαιδαρι στο προεκλογικό υλικο σου αναφερες οτι εισαι μέλος της ΔΑΚΕ ...Δεν εκανες λόγο για καμμια ενιαια στους Χαιδαριώτες..εκει φορεσες το κομματικό ΣΟΥ κουστουμακι μια χαρα...και τωρα στα ΕΛΠΕ το παιζεις ακομματιστος..Θα παρεις αυριο την απαντηση που πρεπει από τους εργαζομενους οπως την πηρες απο τους Χαιδαριωτες...Αλλα οι πολιτικες κωλοτουμπες που κανεις ειναι φιλε πραγματικα απιστευτες..ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ιδιωτικός τομέας υφίσταται για την κυβέρνηση; Γιατί κατα πώς φαίνεται τα πάντα περιστρέφονται πέριξ του δημόσιου τομέα και στην κυριολεξία δεν υπάρχει κανείς που να ασχολείται με τις απίστευτες αυθαιρεσίες που συμβαίνουν στην άλλη, τη μεγάλη αγορά.
Και ρωτάω ευθαρσώς: Προτίθεται κανείς από την κυβέρνηση Παπανδρέου να βάλει φρένο στα ανεπίτρεπτα, στα απάνθρωπα που γίνονται καθημερινά;
Αντιλαμβάνονται οι αρμόδιοι ότι έτσι μπάχαλο που έχουν γίνει τα πράγματα, κάθε μέρα που περνάει μας γυρίζει εργασιακά και μία δεκαετία πίσω;
Με τις απολύσεις που παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας;
Η κυβέρνηση στέλνει με τα «παπαγαλάκια» της δεξιά και αριστερά μηνύματα για να δει αντιδράσεις. Μόνον όμως για το δημόσιο τομέα, διότι εκεί έχει την πελατεία. Τόσοι ΘΑ απολυθούν από τους δημόσιους οργανισμούς, άλλοι τόσοι από τις ΔΕΚΟ, από τις οποίες κάποιες θα αναδιαρθρωθούν πλήρως κι άλλα τοιαύτα απίθανα, ενώ στον άλλο κόσμο, τον μη κρατικοδίαιτο, γίνεται πραγματική σφαγή με πολλά θύματα.
Πότε προτίθεται η κυβέρνηση να πάρει θέση για όλα όσα συμβαίνουν; Πότε θα δώσει ένα τέλος σε όλους εκείνους που πατάνε πάνω στην οικονομική κρίση, δηλώνουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα και κατασπαράζουν ανηλεώς κόσμο και κοσμάκη;
Πότε αλήθεια η κυβέρνηση θα πάψει να νίπτει τας χείρας της και θα αντιληφθεί ότι εκεί, στον έξω κόσμο, τον μέγα, καταστρατηγούνται τα πάντα. Κάθε έννοια δικαίου, και ο κόσμος αγωνιά γιατί νιώθει απροστάτευτος.
Πότε η κυβέρνηση θα αντιληφθεί ότι ακολουθεί λάθος μίγμα, ότι θα πρέπει πραγματικά να δεχθεί την πραγματική συναίνεση, με άλλα λόγια να ακούσει άλλους σοφότερους και να εκπονήσει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο;
Κι όλα αυτά πριν να είναι αργά για τον ελληνικό λαό και τη χώρα.