Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μαύρα τα μαντάτα από την Καλαμάτα ! ! !

Εάν αυτά συμβαίνουν στο γνωστότερο ξενοδοχείο της Καλαμάτας, που απέχει δυο ώρες από την Αθήνα και φημίζεται για τις ομορφιές και τους τουριστικούς προορισμούς της χειμώνα – καλοκαίρι και το προϊόν που παράγουμε ως χώρα και βασιζόμαστε να ανακάμψουμε είναι ο τουρισμός, τότε τα πράγματα είναι πραγματικά… μαύρα ! ! !


Από ετήσιας σε εποχικής λειτουργίας, σύμφωνα με πληροφορίες, οδεύει το ξενοδοχείο «Φιλοξενία» στην Καλαμάτας, ιδιοκτησίας οικογένειας Δασκαλαντωνάκη.
Αν και οι ιδιοκτήτες παρέλειψαν να αναφερθούν στις ενδοοικογενειακές κόντρες, επέρριψαν ευθύνες στην οικονομική δυσπραγία, που έχει προκαλέσει η κρίση και οι ιδιοκτήτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην πληρωμή των πάγιων εξόδων, που έχει το ξενοδοχείο, ενόσω αυτό λειτουργεί και τους 12μήνες του έτους.
Οι ιδιοκτήτες απευθυνόμενοι στους εργαζόμενους με σύμβαση αορίστου χρόνου, τους ανακοίνωσαν ότι θα τους ξανακαλέσουν τον ερχόμενο Απρίλιο, με την προοπτική το ξενοδοχείο να λειτουργεί ως εποχικό.
Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες πρόκειται να λειτουργήσουν το ξενοδοχείο την περίοδο των γιορτών (Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς), καθώς υπάρχουν κρατήσεις.
Πάντως, αβέβαιο είναι το μέλλον για τους τριάντα εργαζόμενους, που από σήμερα μένουν στο δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: