Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Το… lifestyle μάρανε το ΠΑΣΟΚ στο Χαϊδάρι ! ! !


Δεν κοιτάνε τις παρωχημένες αντιλήψεις τους και τα ιδεολογήματα περασμένων δεκαετιών… μας προτείνουν και… lifestyle !

Αύριο θα καταλάβουν ότι οι συμπολίτες μας καταδικάζουν τη δημιουργία κλίματος και απορρίπτουν μια για πάντα τέτοιου είδους εκβιαστικά διλήμματα !

Αλλά με τέτοιους επικοινωνιολόγους (;) που εναγκαλίζονται εσχάτως, είναι άξιοι της τύχης (ατυχίας) τους !

Εκτός και αν λανσάροντας το... lifestyle, μας προετοιμάζουν για τα νέα μέτρα του Μνημονίου από την ερχόμενη Δευτέρα !

8 σχόλια:

zarkadaki είπε...

legeme maki !!!!!!!

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Πάγια η πολιτική γλυψίματος των Αριστερών ψηφοφόρων όταν το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο "καναβάτσο" !!!

Πάγια και η απαξίωσή τους όταν το ΠΑΣΟΚ είναι στα πάνω του !!!

Έχω την εντύπωση ότι κάθε Αριστερός Πολίτης του Χαϊδαρίου θα εξοργιστεί όταν θα πέσει στα χέρια του το LIFESTYLE... κάνοντας την απόφασή του ευκολότερη για την καταδίκη του υποψήφιου του Μνημονίου...

Άλλωστε είναι νωπές ακόμα οι δηλώσεις Πάγκαλου για το ΚΚΕ !!!

Η Αλίκη στο Ναυτικό είπε...

Μέγα επικοινωνιακό σφάλμα διέπραξε ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο Χαϊδάρι με τη διανομή αυτού του εντύπου στην πόλη μας.
Έγινε κήρυκας διχαστικών μηνυμάτων και δείχνει και στον ποιο αδαή πως βρίσκεται εκτός εποχής.
Η υποκριτική προσέγγιση των αριστερών ψηφοφόρων θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκά.
Κύριε Τσατσαμπά διανύουμε αισίως το 2010 και μετά λύπης μου διαπιστώνω πως εσύ και το επιτελείο σου έχετε μείνει στο 1974, ’78, ’82…
Δυστυχώς ο πανικός είναι κακός σύμβουλος…
Καληνύχτα Δημήτρη Τσατσαμπά !
Καλημέρα Χαϊδάρι !

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΛΕ - ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

Επενδυτής είπε...

Ο διχασμός της κοινωνίας δεν πρόκειται να περάσει για να επιτύχουν τα μικροκομματικά τους οφέλη.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μπενέα
Σήμερα θα εκλέξουμε Δημοτική Αρχή για τα επόμενα 4 χρόνια. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας ανεξάρτητα από πολιτική τοποθέτηση του καθένα για το μέλλον της πόλης μας. Για να κάνουμε το διάλογο βασικό στοιχείο στα δημοτικά πράγματα, για μια δημοτική πολιτική πρόθυμη και ικανή να υπερασπιστεί τον πολίτη και τις ανάγκες του. Στην επιλογή αυτή δεν κρίνεται η ιδεολογική καθαρότητα κανενός. Ούτε καμία κομματική επιβίωση ή επικράτηση, παρά μόνο ο αναπτυξιακός, αγωνιστικός και κοινωνικός ρόλος της αυτοδιοίκησης στην πόλη μας. Θεωρώ ότι η σημερινή δημοτική αρχή έχει να επιδείξει ένα αξιόλογο αναπτυξιακό έργο σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής στο Χαϊδάρι. Σε έργα υποδομής, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην κοινωνική μέριμνα κ.α. Παρά τις όποιες επιφυλάξεις ή διαφοροποιήσεις που θα μπορούσε να έχει κάποιος στα επιμέρους, κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει ένα δημιουργικό και παραγωγικό έργο για την εξυπηρέτηση της πόλης μας. Δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Δημοτική Αρχή δραστηριοποιήθηκε ακούραστα όλη την τετραετία για να εφαρμόσει με επιτυχία το πρόγραμμα που υποσχέθηκε στους συμπολίτες μας. Πιστεύω ότι η θετική ή όχι στάση των Χαϊδαριωτών σε κάθε Δημοτική Αρχή πρέπει να απορρέει από την εφαρμογή ή όχι των προγραμμάτων που προτείνει και του έργου που αποδίδει στο τέλος της τετραετίας. Αυτό κατά τη γνώμη μου, πρέπει να πρυτανεύει στις επιλογές μας και όχι οι προσωπικές πικρίες και αντιπαραθέσεις. Δεν έχουμε την «πολυτέλεια» της σπατάλης δυνάμεων σε στείρες αντιπαραθέσεις και διχαστικά κηρύγματα. Γι’ αυτό οι πολίτες του Χαϊδαρίου σήμερα θα γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια όσους επιχείρησαν παραμονή του δεύτερου γύρου των εκλογών να διχάσουν την τοπική κοινωνία μας. Εύχομαι να εργαστούμε όλοι μαζί με συνέπεια και συνέχεια για να μείνουν στο παρελθόν, εκεί όπου ανήκουν οι διαχωριστικές γραμμές και τα διχαστικά κηρύγματα.

Ανώνυμος είπε...

den kserw ti lete eseis..egw padws psifizw gia dimarxo ton pio SEXY apo tous duo!!!

Ανώνυμος είπε...

Να χαίρεστε τον δήμο που σας χάρισε ο κ. Κυριάκος ....