Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τα «βρόντηξε» ο Τσατσαμπάς στο Χαϊδάρι ! ! !


Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ! ! !

Πρόκειται για σειρά ειδικών πολιτικών εκπομπών για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2010.
Κάθε απόγευμα, Υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες μεταφέρουν στους τηλεθεατές της ΕΡΤ τον παλμό του προεκλογικού αγώνα από τις περιφέρειές τους.
Τις εκπομπές παρουσιάζουν εναλλάξ οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Βάλια Πετούρη, Πηνελόπη Γαβρά, Αγλαΐα Κυρίτση, Γιώργος Τσίγκας και Βάσω Μπαταργιά.

Σήμερα στις 7 το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη ζωντανή παρουσίαση και των 4 Υποψηφίων για τη Δημαρχία στο Χαϊδάρι.
Κι ενώ όλοι είχαν δεχτεί αρχικά, χθες το πρωί ο Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο Χαϊδάρι, κ. Δημήτρης Τσατσαμπάς, υπαναχώρησε και δήλωσε ότι δε δέχεται να συμμετάσχει στην εκπομπή ! ! !
Μετά από αυτό, η εκπομπή θα γίνει με Υποψηφίους άλλης πόλης και οι πολίτες του Χαϊδαρίου καλούνται να βγάλουν τα συμπεράσματά τους…

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Υποψήφιος του Συνασπισμού και των Οικολόγων κ. Κώστας Ασπρογέρακας, ακύρωσε λόγω των περιορισμών του Εκλογικού Νόμου, την παρουσία του σε εκπομπή άλλου τηλεοπτικού καναλιού για να συμμετάσχει στο δημόσιο διάλογο με τους υπόλοιπους Υποψήφιους Δημάρχους της πόλης μας ! ! !
Ένα διάλογο που δυστυχώς δεν πρόκειται να γίνει και είναι υπεύθυνος γι’ αυτό ο Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ

2 σχόλια:

Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ είπε...

ΜΠΕΝΕΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ,
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ.
ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΦΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΚΟΙΝΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΙΑΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΝΝΕΔ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ Η "ΣΑΒΟΥΡΑ"

Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ

BENEAS GEORGIOS είπε...

Μακάρι να είχα και άλλες φωτογραφίες να γέμιζα το βιντεάκι !
Ο Σαφράς που μου αναφέρεις και τόσοι άλλοι που πέρασαν από την Οργάνωση τα πέτρινα χρόνια της δεκαετίας του '80 δεν έχουν ανάγκη από βιντεάκια !
Είναι ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ στη συνείδηση του κόσμου της Παράταξης και κανένας δεν τους έχει ξεχάσει όσα χρόνια κι αν πέρασαν από τότε !