Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Η Άννα Καραμανλή στα ΚΑΠΗ Χαϊδαρίου ! ! !


Τα ΚΑΠΗ της πόλης μας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η Άννα Καραμανλή, Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Κικίλια.
Στις επισκέψεις, τη συνόδευε η δραστήρια Πρόεδρος των ΚΑΠΗ Χαϊδαρίου, κ. Δήμητρα Δούμουρα.
Με την ευκαιρία και επειδή υπήρξα ακροατής ραδιοφωνικής εκπομπής της πρωινής ζώνης του ΣΚΑΙ που επέρριπτε ευθύνες για σπατάλες που γίνονται στα ΚΑΠΗ όλης της χώρας και ανέφερε ως παράδειγμα και τα ΚΑΠΗ Χαϊδαρίου, ρώτησα την Πρόεδρο των ΚΑΠΗ της πόλης μας να μου πει τι συμβαίνει με τις εκδρομές των μελών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Από τις απαντήσεις τις κας Δούμουρα βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής του ΣΚΑΙ έχει πέσει θύμα κακής πληροφόρησης και θα έπρεπε τουλάχιστον να επανορθώσει ζητώντας την άποψη της αρμόδιας υπεύθυνης των ΚΑΠΗ, Προέδρου κας Δούμουρα, αλλά και του υπεύθυνου Γραφείου Τύπου του Δήμου, δημοσιογράφου Αλέκου Θεοφιλόπουλου.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας πληροφορούμε τους επισκέπτες του blog που δε γνωρίζουν ή τους δημιουργήθηκε εσφαλμένη εντύπωση από την εν λόγω ραδιοφωνική εκπομπή, πως τα μέλη των ΚΑΠΗ πληρώνουν από την τσέπη τους για να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι ενδημούν στην πόλη μας...







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΗ ΒΟΟΥΝ.ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ.Ο ΣΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ.ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΖΕΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΚΑΠΗ.ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ.