Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις ! ! !


Είναι η απάντηση σε αυτούς που βλέπουν προβλήματα πολιτικών σχέσεων, εκεί που δεν υπάρχουν ! ! !




Είναι φωτογραφία του προηγούμενου Σαββάτου από την επίσκεψη Αντώνη Σαμαρά - Βασίλη Κικίλια και Άννας Καραμανλή στο Αιγάλεω ! ! !

Παρόντες ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας και ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Χαϊδαρίου Γιώργος Παπανικόλας ! ! !

Τις καλημέρες μου στα γνωστά καφενόβια παπαγαλάκια...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΣΓΟΥΡΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

TZIMAKOS είπε...

...Κόμματα καμώματα...γαμημένα κόμματα!!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ,Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΝΕΑ ΜΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥΣ(ΝΔ).ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΠ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΝΕΚΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΜΕΤΡΩΝ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.