Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χαϊδαρίου ! ! !



ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΧΑÏΔΑΡΙΟΥ

Χαϊδάρι, 27/9/2010

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

προς όλους τους χαϊδαριώτες πολίτες

Αγαπητοί συμπολίτες,
Τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, κάποια άγνωστα κακοποιά στοιχεία, τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό, που κατέκαψε τελικά το εσωτερικό του μοναδικού λεωφορείου, το οποίο εξυπηρετούσε τη Δημοτική μας Συγκοινωνία!
Το λεωφορείο αυτό ήταν σταθμευμένο, στην αφετηρία, που βρίσκεται μπροστά από το κτίριο του νέου Δημαρχείου! Σε κεντροβαρικό δηλαδή και φωτισμένο σημείο!
Θα πρέπει να τονίσουμε παρενθετικά εδώ, πως τα υπόλοιπα 3 λεωφορεία, που είχαμε στη διάθεσή μας μέχρι πρότινος, έχουν υποστεί σοβαρές μηχανικές βλάβες και έχουν γίνει ήδη από την πλευρά μας όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να αντικατασταθούν, μέσω της ΕΘΕΛ.
Και τα ερωτήματα που αναφύονται τώρα είναι εύλογα και αμείλικτα:
- Ποιοι προκάλεσαν αυτό το ανοσιούργημα;
- Κάποιοι ανεγκέφαλοι νεαροί μήπως, εκτονώνοντας έτσι το κοινωνικό μίσος που φωλιάζει μέσα τους, για κάποιες αποφάσεις της πολιτείας; Μα η Δημοτική Συγκοινωνία εξυπηρετεί κυρίως τους γονείς, τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους!
- Κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι μήπως, που στοχεύουν να δημιουργήσουν πολιτικό πρόβλημα στη Δημοτική Αρχή, ενόψει των επερχόμενων Δημοτικών εκλογών;
Δεν το πιστεύουμε διότι μια τέτοια ενέργεια, σίγουρα θα γύριζε στους εμπνευστές της μπούμερανγκ!
Ανεξάρτητα όμως από τις δικές μας υποψίες και τις υποθέσεις που μπορούμε να κάνουμε, οι Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Αρχές διεξάγουν ήδη τη δική τους έρευνα και θα γνωστοποιήσουν, ασφαλώς, σύντομα τα αποτελέσματά της.
Με τα δεδομένα αυτά, η διοίκηση του Δήμου, η οποία πιστεύει πως η λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας εξυπηρετεί πολλαπλώς την τοπική μας κοινωνία, μας παραχώρησε από σήμερα το μοναδικό πούλμαν του Δήμου, το οποίο θα συνεχίσει να κάνει τις γνωστές κυκλικές διαδρομές.
Παράλληλα, ο ίδιος ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να επιδιώξει άμεσα συνάντηση με την Διοίκηση της ΕΘΕΛ, προκειμένου να επιτύχει την ικανοποίηση του αιτήματός μας, για την παραχώρηση 3 νέων λεωφορείων.
Αγαπητοί συνδημότες,
εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτησή μας, για το απαράδεκτο αυτό συμβάν, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε συγχρόνως με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, πως, από την πλευρά μας, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συνεχιστεί, απρόσκοπτα, η λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας.
Οι μαθητές της συνοικίας της Αφαίας ή του Δαφνίου, για παράδειγμα, αλλά και οι εργαζόμενοι συμπολίτες μας, καθώς και οι μεγαλύτεροι, σε ηλικία, συνάνθρωποί μας την έχουν ανάγκη.
Τα διαφορετικά σχέδια κάποιων ανεγκέφαλων ή οι σκοτεινές επιδιώξεις, που ενδεχομένως υπάρχουν σε κάποιους νοσηρούς εγκέφαλους δεν πρόκειται να ευοδωθούν και δεν θα περάσουν.
Οι φύλακες αγρυπνούν.-
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Χ.
ΤΑΣΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: