Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Παναθηναϊκό Ρεκόρ Διαρκείας ! ! !


Τις 28.456 έφτασαν οι κάρτες της αγωνιστικής περιόδου 2010 - 2011 ! ! !

Ο ενθουσιασμός των φίλων του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του νταμπλ την περασμένη σεζόν ήταν δεδομένος και φάνηκε από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας όλο το καλοκαίρι.
Τις τελευταίες 24 ώρες, ήρθε σαν «κερασάκι στην τούρτα» και η διαφαινόμενη αλλαγή ιδιοκτησίας και έτσι οι «πράσινοι» έφτασαν στο νέο ρεκόρ: 28.456 !
Τόσοι είναι οι φίλαθλοι που έδειξαν από νωρίς την αγάπη τους για την ομάδα, «σπάζοντας» το προηγούμενο, δικό τους, ρεκόρ των 26.002 που είχε σημειωθεί το καλοκαίρι του 2008, στην αρχή της πολυμετοχικότητας.
Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής (3/9), είχαν πωληθεί 26.327 κάρτες.
Από το πρωί της Δευτέρας (6/9), όταν και έγινε γνωστή η απόφαση του Γιάννη Βαρδινογιάννη να παραχωρήσει το 25% των μετοχών της οικογένειας στους Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα, ήρθε η νέα ώθηση.
Άλλες 2.000 κάρτες διαρκείας βρήκαν κάτοχο και έτσι φτάσαμε στο καθόλα εντυπωσιακό νούμερο.
Μάλιστα, αν δινόταν τελικά παράταση στην προθεσμία διάθεσης, η οποία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (6/9, 18:00) δεν αποκλείεται το νούμερο να έφτανε ακόμα και τις 40.000 ! ! !
Αυτό, γιατί υπάρχει μια σημαντική μερίδα του κόσμου που έχει ενθουσιαστεί με την επικείμενη αλλαγή του πλειοψηφικού πακέτου και δεν είχε κινηθεί για αγορά διαρκείας !



Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι η ολοκλήρωση της διάθεσης των καρτών διαρκείας βρίσκει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έχει καταρρίψει για δεύτερη φορά ένα εντυπωσιακό ρεκόρ.
Ο αριθμός των 28.456 καρτών διαρκείας είναι ο μεγαλύτερος που διατέθηκε ποτέ από οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα.
Για αυτή τη χωρίς προηγούμενο έκφραση πίστης και υποστήριξης στον Παναθηναϊκό, ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας και αισθανόμαστε την υποχρέωση να εντατικοποιήσουμε την προσπάθειά μας σε όλα τα επίπεδα ώστε ο Παναθηναϊκός να σταθεί στο ύψος που τον θέλει ο κόσμος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: