Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ & ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ με επικεφαλής τον ΚΩΣΤΑ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ στο Χαϊδάρι ! ! !


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η δημοτική κίνηση στη γενική συνέλευση της 23 Σεπ 2010 με την συμμετοχή του Δημήτρη Βίτσα, επέλεξε επικεφαλής του συνδυασμού ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ & ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου ως υποψήφιο Δήμαρχο, το μέλος της Κώστα Α. Ασπρογέρακα, δικηγόρο και πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου.

Η δημοτική κίνηση ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ & ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ του Χαϊδαρίου ενόψει της συμπλήρωσης του ψηφοδελτίου, καλούν κάθε μέλος, φίλο/φίλη της κίνησης αλλά και ανθρώπους που γνώρισαν και εκτιμούν το έργο της να πλαισιώσουν και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της.

Τον συνδυασμό υποστηρίζουν ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ και ανένταχτοι ενεργοί πολίτες του Χαϊδαρίου, προσβλέποντας σε γόνιμη συνεργασία και άλλων δυνάμεων με κοινές αξίες, κοινούς στόχους και διάθεση για δουλειά στο «Διά ταύτα», στο καθημερινό πρόβλημα του πολίτη και του δήμου.

Στις σημερινές συνθήκες της καταιγίδας των μέτρων Κυβέρνησης και Μνημονίου, της αφαίμαξης του εισοδήματος των εργαζομένων, την κατάργηση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων δεκαετιών, της καταρράκωσης του δημόσιου χώρου, της υποβάθμισης- με τη βοήθεια και του “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ” – της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Περιβάλλοντος, ο συνδυασμός και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Ασπρογέρακας θα παλέψουν ακόμα ποιο αποφασιστικά για τα συμφέροντα της πόλης και τω κατοίκων της και θα συγκρουστούν με τα όποια συμφέροντα, μικρά ή μεγάλα, όπως έκαναν μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: