Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Η Γαλλική παροικία της Παιανίας μεγαλώνει ! ! !


O Παναθηναϊκός απέκτησε τον 22χρονο αμυντικό μέσο Νταμιάν Πλεσίς της Λίβερπουλ, παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός !



Λίγες μέρες μετά το… θέμα Νέμεθ, οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Αυτή την φορά ο Παναθηναϊκός είναι στην θέση του νικητή και ο Ολυμπιακός η ομάδα που αναγκάστηκε να τα… μαζέψει. Συγκεκριμένα ο 22χρονος αμυντικός μέσος αλλά και η Λίβερπουλ συμφώνησαν με τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδος και για τα επόμενα 2 χρόνια ο Πλεσίς θα φοράει τα «πράσινα».
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, που είναι γεννημένος στις 5 Μαρτίου του 1988 και έχει ύψος 1.91εκ. είναι ακριβώς αυτό που έψαχνε ο Νίκος Νιόπλιας. Ένας αμυντικός μέσος που να έχει αριστερό πόδι.
Αν τώρα ψάχνετε την απάντηση στο ερώτημα τι θα κάνει τόσους αμυντικούς μέσους ο Παναθηναϊκός, εύκολη είναι. Μετά και την παραχώρηση του Μπίαρσμιρ, ο Κώστας Κατσουράνης είναι αυτός που θα μετακινηθεί προς το κέντρο της άμυνας. Άλλωστε ο τεχνικός του «τριφυλλιού» από πέρσι τον είχε χρησιμοποιήσει με επιτυχία εκεί και θεωρεί ότι θα κάνει ένα καλό και αξιόπιστο δίδυμο με τον Μπουμσόνγκ.
Ο Πλεσίς που στο παρελθόν έχει παίξει σε Ορλεάνη και Λυών (από εκεί τον απέκτησε η Λίβερπουλ), είναι διεθνής με τις… μικρές ομάδες της Γαλλίας, ενώ στην Αγγλία μετράει 8 συμμετοχές και ένα γκολ. Πληροφορίες θέλουν τον Πλεσίς να είναι ήδη στην Αθήνα ώστε να «κλείσει» και τυπικά η μεταγραφή και δεν αποκλείεται η ανακοίνωση κατά την διάρκεια της ημέρας, που είναι και η τελευταία των μεταγραφών (πλην ελεύθερων).
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Λυών πήγε σε ηλικία 15 ετών (!!!) και είναι στην ίδια ποδοσφαιρική φουρνιά με σημαντικά ονόματα όπως ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Σαμίρ Νασρί και ο Χατέμ Μπεν Αρφά ! Ο Πλεσίς θα είναι ο 4ος Γάλλος του Παναθηναϊκού καθώς ήδη υπάρχουν ο… παλιός Τζιμπρίλ Σισέ και οι «νέοι» Σίντνεϊ Γκοβού και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ !

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΈΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΛΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ?ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

KLYSMA είπε...

2007/2008 2 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
2008/2009 1 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
2009/2010 ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ!!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Και τον Σιμάο δεν τον είχαμε ακούσει...
Ούτε τον Βαζέχα παλιότερα...
Αλλά......
Άντε γειά μας κι αέρα στα πανιά μας...

Ανώνυμος είπε...

Karafla koitakse na kanete kamia enstasi gia ton Veneti kai afiste tin Panatha stin korufi!!!

Ανώνυμος είπε...

500.000 euros μια χαρα παλτουδακι να τον χερεστε σας την εφερε ο Μαρινακης.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΙΜΑΟ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ?ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.