Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Δημήτρης Δράκος vs Πέτρος Τατούλης !

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει πολιτικά την υποψηφιότητα του κ. Δημητρίου Δράκου, για τη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Ο κ. Δ. Δράκος είναι, σήμερα, Νομάρχης Μεσσηνίας και Πρόεδρος της ΕΝΑΕ.

Με συνέντευξή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Πρόεδρος της ΕΝΑΕ και Νομάρχης Μεσσηνίας, Δημήτρης Δράκος.
«Διεκδικώ το αξίωμα του αιρετού περιφερειάρχη, με γνωρίζετε όλοι από το μετερίζι της αυτοδιοίκησης, είμαι καθαρά αυτοδιοικητικός», σημείωσε ο κ. Δράκος και πρόσθεσε ότι «Πρέπει η αυτοδιοίκηση να αποκτήσει δική της φωνή και λόγο. Αυτό είναι ένα στοίχημα που καλείται να κερδίσει ο Καλλικράτης και πιστεύουμε ότι θα το κερδίσει. Για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να στελεχωθεί η περιφερειακή αυτοδιοίκηση με έμπειρους ανθρώπους που θα γνωρίζουν τα προβλήματά της».
Στο πλαίσιο αυτό ο ίδιος ανακοίνωσε ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, Σωτήρη Παναγιωτόπουλο, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η πρόταση έχει γίνει πλήρως αποδεκτή αφού λίγες μέρες νωρίτερα ο κ. Παναγιωτόπουλος είχε δηλώσει υποψήφιος για το Δήμο Οιχαλίας.
Ερωτηθείς σχετικά με το αν η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητά του, ο κ. Δράκος σημείωσε ότι αυτό αποτελεί απόφαση της Ρηγίλλης.
Η συνέντευξη του κ. Δράκου ακολούθησε λίγη ώρα μετά την επιλογή Τατούλη να ανακοινώσει μέσω διαδικτύου τη δική του υποψηφιότητα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΔΡΑΚΟΣ ΟΥΤΕ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ, Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.