Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Γαϊδουροκαλόκαιρο στην Ψωροκώσταινα ! ! !


4 σχόλια:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Θα ταίριαζε περισσότερο ο τίτλος «Οι ρεμπεσκέδες»!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ

05/07/2010


Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ απορρίπτει την επαίσχυντη συμφωνία της Κυβέρνησης με την ΕΕ και το ΔΝΤ για το πρόγραμμα περικοπών των μισθών και συντάξεων των μισθωτών και των συνταξιούχων, για τη βάναυση καταπάτηση όλων των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας και το ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών.
Καταδικάζουμε απερίφραστα τον κρυφό, παραπλανητικό και αντιδημοκρατικό τρόπο με τον οποίο η Κυβέρνηση σύναψε αυτή τη συμφωνία με την ΕΕ και το ΔΝΤ, σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις.
Αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα.
Η επαναφορά δημιουργίας νέο φεουδαρχικών εργασιακών σχέσεων πρέπει να σταματήσει και η Κυβέρνηση να απαντήσει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα στην κρίση που διέρχεται η χώρα. Η κρίση δεν απαιτεί μόνο μείωση του ελλείμματος, αλλά και σταθερό οικονομικό πρόγραμμα που θα οδηγήσει στην οικονομική ανάπτυξη.
Η χώρα χρειάζεται νέο πολιτικό και παραγωγικό μοντέλο, όπου τα βάρη δεν θα είναι μονομερή και θα εγγυώνται την υπεράσπιση ενός δημόσιου αγαθού υπέρ του συνόλου του.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ.
Το να σώσετε την ΕΛΛΑΔΑ και να εξοντώσετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ, προσφέρετε υπηρεσίες σε άλλα “κέντρα” και όχι στον λαό που σας επέλεξε να κυβερνήσετε.
H αναφορά σας ότι «τα μέτρα είναι άδικα αλλά αναγκαία» είναι το λιγότερο εξοργιστική. ΑΝΑΓΚΑΙΟ είναι μόνο να πληρώσουν τα χρέη, οι κλέφτες και τα λαμόγια που πλούτισαν εις βάρος του ελληνικού λαού και που συντηρούνταν από τις τελευταίες κυβερνήσεις της χώρας μας και όχι ο μισθωτός και ο συνταξιούχος.
Η ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ στις κρίσιμες αυτές συνθήκες και αναλογιζόμενη τις ιστορικές ευθύνες των σοσιαλιστικών μας ιδεών, θα αγωνίζεται πάντα σθεναρά για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.


ΠΑΣΚΕ ΕΛΠΕ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΙ ΚΟΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ?ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΓΕΝΗΣΗ.ΑΜΑ ΧΕΣΕΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΗ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

KΥΚΛΟΦΟΡΕΙ την Πέμπτη, 8 Ιουλίου, το ΠΟΝΤΙΚΙ αποτυπώνοντας στο πρωτοσέλιδο την «Επιστροφή στις τρεις κι εξήντα» στην οποία καταδικάζονται οι πολίτες με την ψήφιση, την ίδια ημέρα, του απεχθούς ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Η επόμενη μέρα θα βρει τη χώρα να έχει κάνει «άλμα» στη δεκαετία του ’60 για συντάξεις και εργασιακά δικαιώματα και τον κοινωνικό θυμό για την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα να εντείνεται καθημερινά.

Η φωτογραφία, που αντανακλά την απαξίωση των κομμάτων και την επιστροφή στο παρελθόν, είναι «δανεισμένη» από το μπλογκ togreki και αποτελεί κολλάζ από σκηνή της ταινίας «Ακαδημία Πλάτωνος» του Φίλιππου Τσίτα.