Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Πανικός για τη βενζίνη ! ! !


Για άλλη μια φορά το κοινωνικό σύνολο έρμαιο των συντεχνιών ! ! !

Ανοικτά μέτωπα Κυβέρνησης και πολιτών με ιδιοκτήτες φορτηγών, βυτιοφόρων, πρατηριούχους και ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, λόγω των νομοσχεδίων που περικόπτουν τα κεκτημένα τους…

Το μαρτύριο της… σταγόνας ζουν από το πρωί της Κυριακής χιλιάδες οδηγοί, που σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων στα πρατήρια καυσίμων, για να προμηθευτούν λίγα λίτρα βενζίνης.
Όμως όσο η ώρα περνά, το ένα μετά το άλλο τα βενζινάδικα κατεβάζουν ρολά, καθώς οι αντλίες στεγνώνουν, ενώ την κατάσταση επιδεινώνει η προαναγγελία για απεργία διαρκείας και των βενζινοπωλών από την Τετάρτη.
Ατέλειωτες οι ουρές και η ταλαιπωρία στα αεροδρόμια της χώρας από τη λευκή απεργία των ελεγκτών...
Πάντως, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας καθιστά σαφές, ότι η κυβέρνηση δεν κάνει βήμα πίσω και πολύ καλά κάνει ! ! !

Για άλλη μια φορά οι πολίτες αυτής της χώρας είναι όμηροι των συντεχνιών !

Για άλλη μια φορά από αυτό εδώ το blog βροντοφωνάζουμε ευθαρσώς και επωνύμως πως είμαστε υπέρ της Κυβέρνησης !

Της οποιασδήποτε Κυβέρνησης που θα πάρει μέτρα για την απελευθέρωση της αγοράς και θα τολμήσει να τσακίσει τις συντεχνίες που καταδυναστεύουν τους Έλληνες Πολίτες και βυσσοδομούν πάνω στο πτώμα της Ελληνίτσας !

Η ανοχή είναι συνενοχή !

Το κοινωνικό σύνολο δεν ανέχεται πλέον τους επιβήτορες των συντεχνιών !

Αρκετά με δαύτους ! ! !

3 σχόλια:

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Mad Max ! ! !

BENEAS GEORGIOS είπε...

Δήλωση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκου για την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών

Αθήνα 27 Ιουλίου 2010

Δελτίο Τύπου

Σ’ αυτή την πραγματικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, τη στιγμή που απαιτείται υπευθυνότητα και συνεργασία όλων με σκοπό την οικονομική ανάκαμψη, η αντικοινωνική συμπεριφορά συγκεκριμένων συντεχνιών φαίνεται να εξανεμίζει και τις όποιες τελευταίες ελπίδες.

Οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης επέλεξαν να διεκδικήσουν τα αιτήματα τους, κάνοντας απεργία και, κατά συνέπεια, δημιουργώντας, μεσούσης της τουριστικής περιόδου, σημαντικά προβλήματα τόσο στις μεταφορές των εμπορευμάτων όσο και στη διακίνηση των τουριστών λόγω της έλλειψης καυσίμων.

Είναι πράγματι, ιδιαιτέρως, δύσκολο να προσπαθούμε διαρκώς να αποδεικνύουμε το αυτονόητο.

Παρ ‘ όλα αυτά, όμως, τους καλούμε να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, ώστε να επιστρέψει η αγορά και οι πολίτες σε κανονικούς ρυθμούς.
Η χώρα μας, δε μπορεί κάθε τρεις και λίγο, να βρίσκεται υπό την ομηρία των οργανωμένων συντεχνιών.
Οι λιγοστοί εναπομείναντες εκπρόσωποι ενός αδιέξοδου οικονομικού μοντέλου, οφείλουν να κατανοήσουν ότι οι εποχές, είτε το θέλουν είτε όχι έχουν αλλάξει.

Εμείς, ως νέοι άνθρωποι ζητούμε την άμεση θέσπιση ενός πλαισίου για το ουσιαστικό άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων σύμφωνα και με την υπάρχουσα κοινοτική οδηγία. Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους νέους να βγουν στο προσκήνιο και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, απαλλάσσοντας τη χώρα από συντεχνιακές λογικές και δίνοντας νέα ώθηση για την ανάπτυξη της οικονομίας.


Από το Γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ

BENEAS GEORGIOS είπε...

Επιτέλους, επιτέλους, επιτέλους...
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ! ! !