Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Μεγάλη γιορτή σήμερα ! ! !

Γιορτή της Δημοκρατίας τη λένε…

Γιορτάζουν όσοι με το πρόσχημα της Δημοκρατίας, έκλεψαν, βίασαν, λεηλάτησαν…

Έκλεψαν τα όνειρά μας, βίασαν τις συνειδήσεις μας, λεηλάτησαν τον πλούτο μας…

Γιορτάζουν οι επαγγελματίες ανεπάγγελτοι της πολιτικής…

Κι από κοντά οι οικονομικά ισχυροί… Αυτοί που γιόρταζαν και με τους δικτάτορες…

Θα σφίξουν το χέρι του Προέδρου της Δημοκρατίας μας… Αυτοί που κάποτε φιλούσαν το χέρι της Δέσποινας…

Κολάρα και παπιγιόν φορούσαν τότε… Κολάρα και παπιγιόν φορούν και σήμερα… Αυτά προβλέπει το πρωτόκολλο…

Τα χρώματα μόνο αλλάζουν χρόνο με το χρόνο… Το μαύρο έγινε μπλε και το μπλε έγινε πράσινο… Στο γκρίζο φόντο της ζωής μας…

Μεγάλη γιορτή σήμερα… Γιορτή της Δημοκρατίας τη λένε… Γιορτή της Υποκρισίας τη λέω…

Μεγάλη γιορτή σήμερα… Μνημόσυνο – Μνημόνιο για το λαό μας… Και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου…

Μεγάλη γιορτή σήμερα για τη… Δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα…

Μεγάλη γιορτή σήμερα… Την τιμώ κάθε χρόνο… Ας θυμηθούμε
τι έγραφα και τι σχολίαζαν πέρυσι από αυτό εδώ το blog…

Προφητικά; Ίσως ! ! !




6 σχόλια:

Alkis Lantzounis είπε...

Πολύ καλό Γιώργο.
Αντικατοπτρίζει, επακριβώς, την αθλιότητα της λεγόμενης "μεταπολίτευσης", το κατάντημά μας, μιας χαμένης 35ετίας, μιας 35ετίας οπισθοδρόμησης, διαπλοκής, αδιαφάνειας, συναλλαγής, διαφθοράς, αλαζονείας και εξαθλίωσης, που μας οδήγησε στην θλιβερή σημερινή κατάσταση, που εξακολουθούν τα ίδια κόμματα, τα ίδια πρόσωπα με τους αντάξιους διαδόχους-συνεργάτες της γνωστής νομενκλατούρας προκλητικά και ανεμπόδιστα να διαφεντεύουν την ταλαίπωρη Χώρα μας, ενώ, εξακολουθούν να βρίσκονται στο απυρόβλητο, αν και θα έπρεπε να είχαν εξαφανισθεί από το "πολιτικό" προσκήνιο και το "πολιτικό" γίγνεσθαι ή να βρίσκονται πίσω από τα σίδερα.
Και έχουν το θράσος να ...."γιορτάζουν"..... ακόμη και υπό τις παρούσες συνθήκες!
Γιορτάζουν τι;;;
Την κατάρρευση της Ελλάδας μας και την παράδοσή της στο ΔΝΤ και τους ξένους επικυρίαρχους...
Ντροπή τους, αν υπάρχει έστω και κάποιο ίχνος φιλότιμου.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε χρόνο στις 24 Ιουλίου σε ένα μέγαρο του κέντρου των Αθηνών γίνεται μια γιορτή για την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Σε αυτήν την γιορτή όσοι θέλουν να νιώθουν την Ιστορία σε όλο της το βάθος δεν μπορούν να συμμετέχουν, γιατί στις 24 Ιουλίου κάποιοι πρόδωσαν την Κύπρο και αυτοί οι κάποιοι δεν τιμωρήθηκαν ποτέ. Η Νέμεσις λέγουν ότι ποτέ δεν ξεχνά. Είθε!»

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ αυτούς που μας πρόδωσαν για να εδραιώσουν με τις ευλογίες των άτιμων και δολερών «συμμάχων» την λεγόμενη δημοκρατία στην Ελλάδα. Δεν ξεχνώ ότι μία ημέρα πριν τον Αττίλα 2 (στις 13 Αυγούστου 1974) η νέα πολιτική κυβέρνηση υπό τον Καραμανλή, ζήτησε να απομακρυνθούν από το Λεκανοπέδιο Αττικής και επομένως και από τα αεροδρόμια όλες οι αξιόμαχες μονάδες, που βρισκόντουσαν στην περιοχή.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ όμως και αυτούς που μετά τον Αττίλα 2 και ενώ γνώριζαν πολύ καλά ποιοι ήταν οι προδότες και ενώ είχαν την δύναμη να τους τιμώρησαν, δεν έκαναν τίποτε χάριν δήθεν της εθνικής ενότητας και για να μη γίνει αλληλοσφαγή… Ο Καραμανλής εξ άλλου είχε υποσχεθεί αμνηστία…

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ αυτούς που είπαν το «η Κύπρος είναι μακριά» το 1974, που στην πραγματικότητα είναι οι ίδιοι, που είπαν ότι οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι του ΔΝΤ είναι… κοντά στα 2010. Ξεκίνησαν και συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο.

Στις 24 Ιουλίου όλοι αυτοί θα γιορτάσουν την έλευση της «δημοκρατίας» τους. Εμείς οι Χρυσαυγίτες δεν έχουμε να γιορτάσουμε τίποτε!

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Δίκαιη χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας την κριτική που δέχεται το πολιτικό σύστημα κατά την ομιλία του στην καθιερωμένη γιορτή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΖ ΒΙΛΑΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓΡΑΜΠΕΛΗΣ ! ! !

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ...ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ
Χαρισματικοί άνθρωποι στους οποίους η Μεταπολίτευση ευγνωμονούσα επιδαψίλευσε «δόξαν και τιμήν»!

Πρώτη Περίπτωση «αγωνιστή της Δημοκρατίας»

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής του, όπου και διαμένει, επειδή έχει αποκτήσει ξένη (Κολομβιανή) υπηκοότητα;

1. Απελαύνεται από την χώρα. 2. Φυλακίζεται.3. Του στερούνται τα πολιτικά του δικαιώματα.4. Πληρώνει βαρύ χρηματικό πρόστιμο. 5. Πληρώνει 14.000 δρχ. στη χώρα αυτή και.... 6. Γίνεται Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπουργός Αναπληρωτής Εθνικής Οικονομίας (1982-1985), Διοικητής Εμπορικής Τράπεζας (1981-1982), Πρόεδρος Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (1979-1981), διευθυντής του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών(2001 έως σήμερα ).

Το όνομα αυτού Κώστας Βαΐτσος

Δεύτερη περίπτωση ήρωος

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα καταγωγής;

1. Στιγματίζεται ως φυγόστρατος. 2. Δεν του επιτρέπεται να εργαστεί στο δημόσιο.
3. Δεν του επιτρέπεται η κατοχή όπλου. 4. Πληρώνει για να μην υπηρετήσει 29.000δρχ. 5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ και έχει υπό τις εντολές του ολόκληρο το στράτευμα, προχωρεί σε συμφωνίες αγορών πολεμικού υλικού πολλών εκατομμυρίων Ευρώ, την ώρα που εάν του δώσουν ένα G3, θα το πιάσει από την κάννη !

Το όνομα αυτού Άκης Τσοχατζόπουλος

Τρίτος ήρωας ...

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του προφασιζόμενος όπως ομολόγησε, δύο φορές τον επικίνδυνο τρελό ώστε να τον β άλουν Ι-5 για βαριά ψυχικά νοσήματα με τάσεις αυτοκτονίας;
(Πράγμα που έγινε) 1. Οδηγείται σε ψυχιατρική κλινική έως να θεραπευτεί.2. Δεν του δίνεται άδεια οδήγησης 3. Δεν του επιτρέπεται να αποκτήσει άδεια οπλοφορίας / οπλοκατοχής
4. Γίνεται ο πιο καλοπληρωμένος δημοσιογράφος της Ελλάδος με 80.000.000 δρχ. συμβόλαιο τον μήνα, οδηγεί πανάκριβα JEEP, απέκτησε όπλο χωρίς προφανώς χαρτί ! ψυχιάτρου, απέκτησε δεύτερο όπλο, δήλωσε απώλεια του πρώτου όπλου , μετά από λίγο διάστημα δήλωσε απώλεια του δεύτερου όπλου, και τελικά το κράτος του έδωσε άδεια για τρίτο!

Το όνομα αυτού Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή Ταρζάν

Τέταρτος αγωνιστής της Φαυλοκρατίας.

Ποια είναι η τύχη ενός ανθρώπου που αρνήθηκε να υπηρετήσει την θητεία του στη χώρα του παριστάνοντας επίσης τον τρελό;

1. Εισάγεται σε κλινική για θεραπεία. 2.Του χορηγούνται ψυχοφάρμακα.
3. Δεν μπορεί να εργαστεί στο δημόσιο. 4. Δεν μπορεί να καταλάβει υπεύθυνη διοικητική θέση οπουδήποτε. 5. Γίνεται ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Ως υπουργός μάλιστα , εκτός απο την ΑΕΠΙ , υποχρέωσε (δια νόμου παρακαλώ) να πληρώνουν όλοι όσοι έχουν στο κατάστημα τους ακόμη και ένα..... ραδιόφωνο... εκτός από την ΑΕΠΙ και την.... Ενωση Μουσικοσυνθετών Ελλάδος. Ποιά είναι αυτή; Κάποιοι μουσικοσυνθέτες που δεν ήθελαν την ΑΕΠΙ για δικούς τους λόγους έφτιαξαν αυτή την περιβόητη... ένωση που βγαίνει και χαρατσώνει όπως η ΑΕΠΙ!!! Διπλό χαράτσι γιά το ίδιο θέμα ! Γιατί έχουν μουσική στο κατάστημά τους !!

Το όνομα αυτού Θάνος Μικρούτσικος

Ανώνυμος είπε...

μην ξεχασεις η 4 αυγουστου κοντα ειναι