Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο...

Όταν τα έλεγα, φάνταζαν παράλογα... και τι δε μου είχαν σούρει... αλλά όταν δεν αποκρυπτογραφείς τα μηνύματα της κοινωνίας ή υπηρετείς συμφέροντα, αυτά συμβαίνουν.
ΕΥΤΥΧΩΣ ο Αντώνης, μας εκπλήσσει ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ... με το τσουνάμι των αλλαγών στη Ν.Δ. ! ! !
Και δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά... γιατί ήταν ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ και ως γνωστόν... ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ! ! !
Και είναι γεγονός αναμφισβήτητο πως ο απλός Νεοδημοκράτης πληγώθηκε βαριά... ιδίως τα τελευταία χρόνια... και θέλει να τιμωρήσει και να ξεχάσει ! ! !

Μετακομίζει από τον Σεπτέμβριο η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκαταλείπει το νεοκλασσικό κτήριο, όπου σταγαζόταν από το 1975, στην οδό Ρηγίλλης, και μεταφέρεται σε κτήριο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος της Καλλιθέας.
Το νέο κτήριο θα λύσει προβλήματα λειτουργικότητας που αντιμετώπιζαν όσοι εργάζονταν καθημερινά στη Ρηγίλλης, κτήριο ιδιοκτησίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, που είχε ενοικιασθεί από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Το νεοκλασσικό της Ρηγίλλης θα στεγάζει πιθανότατα στο εξής το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής και το ιστορικό αρχείο του κόμματος.
Εκεί θα διατηρήσει γραφείο και ο πρόεδρος της ΝΔ, όπου θα έχει επαφές με ξένους κυρίως ηγέτες, λόγω εγγύτητας στο κέντρο της Αθήνας.
Η μετακόμιση της κεντρικής διοίκησης δεν θα είναι η μοναδική συμβολική αλλαγή που θα ανακοινώσει στο συνέδριο ο πρόεδρος της ΝΔ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι βουλευτές και τα κομματικά στελέχη θα δουν αλλαγές και στα σύμβολα - σήματα της ΝΔ.
Ο «πυρσός» καταργείται, όπως επίσης και το γαλάζιο δεν θα είναι πλέον το μοναδικό χρώμα στο φόντο του ονόματος της ΝΔ, το οποίο είναι τελικά το μόνο που δεν θα αλλάξει, παρά τις περί του αντιθέτου εισηγήσεις που δέχθηκε ο κ. Σαμαράς ! ! !


Δεν υπάρχουν σχόλια: