Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Δεν το πιστεύω... Θεέ μου... ξεβρωμίζουμε στη Ν.Δ. ! ! !

Με συνοπτικές διαδικασίες...

.

4 σχόλια:

Dexia Tis Edem είπε...

Η πληροφορίες που λένε ότι στην ρηγίλλης ακούγεται στην διαπασών το τραγούδι απαλάχτηκα απο εσενα απαλάχτηκα... και ο Σαμαράς χωρέυει ζεμπεκία με τον Καραμανλή να βαράει παλαμάκια κρίνοντε ως αβάσημες.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ το πίστεψα. Για το λόγο αυτό έστειλα e-mail στον αντώνη και του είπα ότι είναι μία ευκαρία για να δει ποιοι θα είναι μαζί του. Ζήτω που απαλλαχτήκαμε. Έπεται να απαλλαχτούμε και από την τελαυταία οικογένεια. Ποτέ ποια οικογένεια στην πολιτική. Είναι όλεθρος. Είναι σαπίλα.

BENEAS GEORGIOS είπε...

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ






Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σήμερα την 6η Μαΐου 2010, συνήλθε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Προέδρου της Βουλευτή κ. Ιωάννη Τραγάκη, κατόπιν του υπ’ αριθμ. 680/6.05.2010 εγγράφου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με το οποίο παραπέμπεται στην Επιτροπή με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας η Βουλευτής Α’ Αθηνών κα Θεοδώρα Μπακογιάννη.

Η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται στο ανωτέρω έγγραφο του Προέδρου και συγκεκριμένα στο άρθρο 2 του Κώδικα Δεοντολογίας περί κομματικής πειθαρχίας, η οποία τίθεται από τον Πρόεδρο του Κόμματος και στο άρθρο 6 παρ. γ και δ του Καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας, περί απώλειας της ιδιότητας του μέλους, καθώς και μετά από τη δήλωση της κας Θεοδώρας Μπακογιάννη, που επακολούθησε της αποφάσεως του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για τη διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Κατόπιν αυτών, η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διαγραφή της Βουλευτού Α’ Αθήνας κας Θεοδώρας Μπακογιάννη από μέλος του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΓΛΩΣΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ 1400 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ..
Για τα αφεντικά της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου Γιάννη Τόλη και της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων Χρήστο Ματζώρο
Ο εργάτης όταν περνά την πόρτα του τυπογραφείου είναι σύζυγος, πατέρας παιδιών που πάει στο σπίτι που χρωστάει και κοιτάζει με υπερηφάνεια αυτά που δημιούργησε και αν και λίγα του είναι αρκετά. Αποφασίζουμε σήμερα να τον διώξουμε γιατί δεν υπάρχει δουλειά και κλείνει το τυπογραφείο. Θα χάσει την δουλειά του Θα πάει σπίτι άνεργος με μια επιταγή δυο μηνών. Τι θα πει στα παιδιά του; Τι θα πει στην γυναίκα του; πώς να τους εξηγήσει ότι από αύριο χάνει την αξιοπρέπεια του. Και εάν σε τρεις μήνες δεν έχει βρει δουλειά θα χάσει το σπίτι του και ίσως την γυναίκα του.
Η ανεργία φέρνει τους ανθρώπους στην απελπισία. Και κανείς μα κανείς ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ένας απελπισμένος άνθρωπος.


Εσείς είστε μέσα στο ΣΥΣΤΗΜΑ και δεν κινδυνεύετε από απόλυση (ULTRA PRINT Ματζώρος). Άνθρωποι που αισθάνονται κομμάτι του συστήματος δεν κάνουν επαναστάσεις. Βλέπουμε όλους σας με σημαίες και πανό του ΠΑΜΕ με πολιτικά συνθήματα έξω από τα τυπογραφεία να προσπαθείτε να μαζέψετε ψήφους μαζί με τα τσιράκια σας εκμεταλλευόμενοι την απελπισία του κόσμου. Να μιλάτε για διαρθρωτικές αλλαγές (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ), ανάγκη για αλλαγή (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ), αλλαγή νοοτροπίας (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ) χωρίς ακόμα να έχετε συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα, χωρίς ακόμα να έχετε δημοσιοποιήσει την εργοστασιακή ΣΣΕ της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ, χωρίς ακόμα να έχετε δώσει τα 1400 ευρώ στον εργάτη που ζητάτε από τους άλλους. Όλα αυτά χωρίς ίχνος συμπόνιας και λογικής σκέψης για το ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα.

www.typografeio.blogspot.com