Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Έρχονται κρεμάλες ! ! !


Για τους πολιτικούς και την άρχουσα τάξη…

Αυτή είναι η αίσθησή μου και μακάρι να βγω ψεύτης…

Ανεπανάληπτη η σημερινή παρουσία των Αθηναίων στο κέντρο της Αθήνας…

Για πλάκα γέμισε την Πλατεία Συντάγματος το ΠΑΜΕ που ξεκίνησε από την Ομόνοια…

Όταν η Πλατεία Συντάγματος ήταν γεμάτη, η ουρά των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ ήταν έξω από το κατάστημα FOKAS της Σταδίου…

Εκείνη την ώρα έφτανε στο ίδιο σημείο η κεφαλή της πορείας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ από το Πεδίον του Άρεως, με κατεύθυνση την Πλατεία Συντάγματος…

Η μέρα δεν προσφέρεται για διχαστικά κηρύγματα, αλλά η εκτίμησή μου είναι πως η ξευτίλα και τα σφάλματα των γαλαζοπράσινων συνδικαλιστών γιγαντώνουν μέρα με τη μέρα τις τάξεις του ΠΑΜΕ…

Βέβαια, μετά τη μεγαλειώδη παρουσία του λαού, δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι διαχρονικοί ΥΠΗΡΕΤΕΣ των ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ που δρουν κατ’ εντολήν και αποπροσανατολιστικά…

Οι πληροφορίες μιλούν για κόλαση φωτιάς και νεκρούς στο κέντρο των Αθηνών…

Απόντα κατ’ εντολήν και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ με τα τσιράκια τους για να μη δουν οι Έλληνες πολίτες απ’ άκρη σ’ άκρη τις αποδοκιμασίες της καθεστηκυίας τάξης…

Και καλά… απεργούν…

Πόσες φορές θα πούμε πως πρέπει να απεργούν μια μέρα μετά… από τέτοια γεγονότα;;;

Ευτυχώς πλέον υπάρχουν και τα blogs…

Αυτός είναι και ο λόγος που θέλουν να μας φιμώσουν…

Οι φωτογραφίες και τα video που σας παρουσιάζω, με τις ελάχιστες τεχνικές δυνατότητες που έχω, δεν αποδίδουν στο παραμικρό το σημερινό ξέσπασμα των Αθηναίων…












































15 σχόλια:

Krika's view είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ.
ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Με θλίψη παρακολουθώ τον κατάλογο των αθώων θυμάτων να μεγαλώνει...
Από τη δεκαετία του '70 και τις φωτιές των πολυκαταστημάτων στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας ως σήμερα...
Όλες οι μεταπολιτευτικές Κυβερνήσεις χρησιμοποιούν τους δολοφόνους για αποπροσανατολισμό...
Υπόθεση μιας βραδιάς ήταν για την (Χούντα;;;) να τους συλλάβει...

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Πανάθεμά σε ρε χοντρέ
της πιο μεγάλης ήττας,
που φόρτωσες στην πλάτη μας,
το γιο της Μαργαρίτας...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Οι χθεσινοί, έφυγαν οικειοθελώς και ατάκτως...
Τους σημερινούς, θα τους φυγαδεύσουν νύχτα ! ! !

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΪΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Η κυβέρνηση θα ψηφίσει αύριο, (Πέμπτη 6 Μάη), κατεπειγόντως, με απλή πλειοψηφία.(151), το νομοσχέδιο που κυρώνει τη συμφωνία με ΔΝΤ και ΕΕ, για την ενεργοποίηση του «μηχανισμού στήριξης», ενώ για την ψήφιση νόμου που κυρώνει τέτοια συνθήκη ή συμφωνία, απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών .(180).

Πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του Συντάγματος.
Ούτε η Κυβέρνηση ,ούτε η παρούσα Βουλή, έχουν εντολή να υπογράψουν τις συμφωνίες παράδοσης του Ελληνικού Λαού στην Παγκόσμια Χούντα των τραπεζιτών.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, καλεί κάθε Έλληνα Πολίτη, κάθε Αθηναίο και κάθε Αθηναία, ανεξάρτητα από τις κομματικές τους προκαταλήψεις και συμπάθειες, να προσέλθουν μπροστά στη Βουλή, (στην Βασιλίσσης Σοφίας) , για να εκφράσουμε τη διαφωνία μας στην παράδοση του ελληνικού λαού στην Χούντα του ΔΝΤ.

Οι συμφωνίες της κυβέρνησης, με το ΔΝΤ θα σημάνουν τον θάνατο της ελληνικής οικογένειας. Οι της κυβέρνησης, με το ΔΝΤ θα σημάνουν τον θάνατο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΜΑΪΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ

Ανώνυμος είπε...

3 νεκροί από αναρχοσυμμορίτες στην Αθήνα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ και μας αναγκάζει να αφήσουμε την απλή ιστορική έρευνα και να λάβουμε θέση για τα σημερινά τραγικά γεγονότα.

Αναρχοκομμουνιστικά στοιχεία, ξενόδουλοι πράκτορες όπως τους έχουν καταγγείλει δημόσια πρώην “σύντροφοι” τους (Ν. Κουνταρδάς), δολοφόνησαν σήμερα καίγοντας ζωντανούς 3 υπαλλήλους τράπεζας στην Αθήνα, δύο γυναίκες και έναν άντρα. Από τα ΜΜΕ πληροφοθήκαμε πως η μία από τις δύο τραγικές υπαλλήλους ήταν τεσσάρων μηνών έγγυος.
Οι τρεις καημένοι αυτοί συμπολίτες μας είναι οι νεκροί του ακήρυχτου πολέμου ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας απέναντι σε μια μειοψηφία ψυχολογικά ανωμάλων ατόμων, δράστες σαδιστικών εμετικών ενεργειών, κοινοί πράκτορες, χαρακτηριζόμενοι από σαπίλα σκέψεως και λογικής, αιώνια φοιτητικά παλιοτόμαρα των “Στεκιών” και της “αυτόνομης δράσης”.
Δυστυχώς αυτοί οι ανώμαλοι τύποι, όπως και κάποιοι άλλοι ξενόδουλοι πράκτορες πριν μερικές δεκαετίες, προσπάθησαν να κάνουν πράξη τις παρακαταθήκες της αριστεράς για “επανάσταση”, “αντίσταση”, “λαϊκούς αγώνες” και λοιπές όπως αποδείχθηκε μπούρδες του εικοστού αιώνα. Ορίστε τώρα τρεις νεκροί Έλληνες για χάρη του… αγώνα.
Η Ελληνική Κοινωνία, όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες του ελεύθερου πνεύματος, πρέπει να δώσουν ένα τέλος σε αυτό το φαινόμενο. Η διετία 2009-2010 αντιστοιχεί σε μικρά “Δεκεμβριανά 1944″. Σε λίγο θα αρχίσει ο Εμφύλιος συμμοριτοπόλεμος και αντιαναρχοκομμουνιστικές ομάδες θα αναζητούν το δίκαιο που δεν μπορεί να επιβάλει η ελληνική πολιτεία παίρνοντας το νόμο στα χέρια τους και οργανώνοντας αντάρτικο πόλεων, ακριβώς όπως μερικές δεκαετίες πριν στο παρελθόν.
Επειδή σε αντίθεση με τον αναρχοκομμουνιστικό εσμό της χώρας μας, δεν θέλουμε να επαναληφθεί ο Εμφύλιος πόλεμος στην πατρίδα μας ούτε να γίνει πραγματικότητα το παραπάνω, καλούμε επιτέλους την Κυβέρνηση της χώρας, την Ελληνική Αστυνομία και τα πολιτικά κόμματα να δράσουν σκληρά και εντόνως ενάντια σε όλους αυτούς τους διανοητικά καθυστερημένους ναρκομανείς και να εξαφανίσουν το όπιο της αριστερολαγνείας του Στάλιν, Μάο, Λένιν, Μαρξ, Μπακούνιν, Κροπότκιν και λοιπών απολιθωμάτων από τους οποίους παίρνουν την καθημερινή “δόση” τους.

Καλή δύναμη στις οικογένειες των άτυχων θυμάτων της σημερινής ημέρας.

Μετά λύπης και οργής,
η ομάδα ερασιτεχνών ιστορικών του ιστολογίου από Ελλάδα και Σερβία.

ΥΓ. Είναι ένα δημοσίευμα για το οποίο μπορεί να μετανιώσουμε αργότερα αλλά αυτή τη στιγμή, αν και γράφοντας εν βρασμώ ψυχής, δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς ενώ ασχολούμαστε το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου μας με την αριστερή αναρχοκομμουνιστική βία της νεότερης ιστορίας, ακριβώς δηλαδή με τέτοια γεγονότα.
===========================================
Ακολουθεί δελτίο τύπου για την ενημέρωση σας σχετικά με το γεγονός:
Τρεις νεκροί από την πυρκαγιά στην τράπεζα
Τραγωδία στην οδό Σταδίου. Τρία άτομα, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, εντοπίστηκαν νεκρά μέσα στο υποκατάστημα της Marfin, που βρίσκεται στην οδό Σταδίου 23, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε από ρίψη μολότοφ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις βρίσκονταν στον τρίτο όροφο του κτιρίου και βρήκαν φρικτό θάνατο από ασφυξία.
Από το ίδιο κτίριο απεγκλωβίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν βγει στο μπαλκόνι, για να αναπνεύσουν. Πρόκειται για δύο άνδρες και δύο γυναίκες, που είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές που έκαναν πορεία από το Μουσείο προς το Σύνταγμα προχώρησαν σε εκτεταμένη ρίψη μολότοφ κατά της τράπεζας. Αμέσως, ξέσπασε φωτιά και το κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες και τους καπνούς.
Επί τόπου έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έσβησαν την πυρκαγιά και απεγκλώβισαν τους τέσσερις εργαζομένους.

Ανώνυμος είπε...

Με κυβερνητική εντολή έσπασαν οι δημοσιογράφοι την απεργία!

Οι αλήτες δημοσιογράφοι έσπασαν την απεργία αμέσως μόλις φάνηκε πως αυτό που έγινε σήμερα ήταν μία λαϊκή εξέγερση.
Μόλις συγκεντρώθηκαν μπροστά στην Βουλή άνθρωποι κάθε ηλικίας, καθόλου αριστεροί με τα πρόσωπά τους ακάλυπτα και προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.
Το γεγονός λοιπόν πως σήμερα στην Βουλή πήγαν να μπουν Έλληνες που δεν αντέχουν άλλο να τους κλέβει το πολιτικό σύστημα και όχι οι κουκουλοφόροι του Δεκεμβρίου, καταβάλλεται τιτάνια προσπάθεια να αποσιωποιηθεί και για αυτό υπερτονίζεται η προβοκατόρικη ενέργεια, σαφώς υποκινημένη από τους γνωστούς κουκουλοφόρους-πράκτορες, της πυρπόλησης και δολοφονίας τριών Ελλήνων.
Όμως, λαμόγια, ο κόσμος ξύπνησε και αργά ή γρήγορα θα μπει στην Βουλή, αν δεν στείλετε έστω για τα μάτια του κόσμου κάποιους από εσάς φυλακή.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως κανείς δεν επιτέθηκε σήμερα στους τσολιάδες, όπως συμβαίνει πάντα, όταν πηγαίνουν εκεί οι γνωστοί-άγνωστοι.
Οι πράκτορες επιτίθενται συστηματικά στους τσολιάδες, ενώ ποτέ δεν προσπάθησαν να εισέλθουν στην Βουλή, όπως έκανε σήμερα ο λαός.
Αντίθετα, οι τριαντάρηδες, σαραντάρηδες και πενηντάρηδες Έλληνες που πρωταγωνίστησαν στην προσπάθεια εισόδου στην Βουλή σήμερα, είχαν στόχο τα λαμόγια του πολιτικού συστήματος και όχι τους τσολιάδες.
Βεβαίως, οι αλήτες δημοσιοκάφροι δεν λένε κουβέντα για την επίθεση με χημικά των -τελείως ανεγκεφάλων- ανδρών των ΜΑΤ στα σκαλιά της Βουλής, την ώρα που συνωστιζόταν κόσμος και υπήρχε ο κίνδυνος να ποδοπατηθούν άνθρωποι.
Αλλά αυτοί πρέπει να ποδοπατηθούν γιατί είναι Έλληνες, δεν είναι αλλοδαποί, θολοκουλτουριάρηδες ή αμερικανοί πράκτορες.
Οι άνδρες των ΜΑΤ είναι πλέον βέβαιο πως δεν έχουν καθόλου μυαλό. Τους κόβουν λεφτά, δεν τους επιτρέπουν να ζουν πλέον από τον μισθό τους και χτυπάνε τους πενηντάρηδες που προσπαθούσαν να μπουν στην Βουλή, ώστε τα λαμόγια να πάψουν να κλέβουν.
Το καλύτερο όμως το είπε ο Κακλαμάνης:
"Yπάρχει σχέδιο ανατροπής της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης".
Ανατροπής από ποιούς;
Από τους αμερικανούς;
Εκτός αν τα λαμόγια έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε την λαϊκή οργή να την θεωρούν παράνομη, ενώ την ληστεία που διαπράττουν οι εκλεγμένοι νόμιμη.
Κύριε Κακλαμάνη, η λαϊκή βούληση και κυριαρχία είναι τα θεμέλια του πολιτεύματος, όχι οι μίζες και η υποκλοπή της ψήφου με το "λεφτά υπάρχουν".

http://paideia-gr.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html

zarkadaki είπε...

Πανικοβλήθηκε το πολιτικό σύστημα της χώρας μας από την εξέγερση του ελληνικού λαού και τη λαϊκή απαίτηση του ΟΧΙ στο ΔΝΤ.
Σήμερα η Ελλάδα εξεγέρθηκε εναντίον της κυβέρνησης και του συνόλου του πολιτικού συστήματος και αυτή η εξέγερση έπεσε θύμα προβοκατόρων που ήθελαν νεκρούς για να την ανακόψουν.
Δεν ήταν προβοκάτορες αυτοί, που μπροστά στη Βουλή έλεγαν τον εθνικό ύμνο !
Ήταν εξεγερμένοι Έλληνες.
Ο Πρωθυπουργός στη βουλή τα είχε χαμένα !
Δεν ήξερε στην κυριολεξία τι να πει, γιατί τα ψέματα τα είχε πει πρόσφατα και ο ελληνικός λαός τα θυμάται.
Αν είχαμε ΧΟΥΝΤΑ σήμερα, θα είχε το φιλότιμο να πέσει από μόνη της...

Ανώνυμος είπε...

EPITELOUS AS POUN THN ALITHEIA STON LAO PIOI EKSOUSIAZOUN THN ELLADA EDO KAI POLLA XRONIA.
TO APOTELESMA SHMERA HTAN H DIMIOYRGEIA ENOS EMFILIOU METAKSH TOY LAOU. ENAS NEKROS STA EPEISODIA TOU DEKEMBRIOU TORA TESSERIS NEKROI ( MANA KAI EMBRYO )
O STOXOS EINAI H OIKONOMIKH EKSATHLIOSH TOY LAOY KAI H ARPAGH TOY PLOUTOU THS ELLADAS KATO APO TA PODIA MAS.
PLEON OLOI KSEROUME THN ALITHEIA OSO KAI NA MHN THELOYME NA TO FANTASTOUME.
STA EPOMENA XRONIA POY THA ERTHOUN PROTO ROLO THA EXEI H DYSTHXIA KAI H METANASTEYSH GIA MIA KALYTERH ZWH TON PAIDION MAS.

ENOXOI EINAI H NEA TAKSH PRAGMATON KAI TA POLITIKA PIONIA POU MAS EXOUN XORISMENOYS ME TA XROMATA.

ELLAS ELLHNON XRISTIANON LEGAME
AYRIO THA LEME ELLAS EBRAION MOUSOULMANWN ALLODAPON GIATI OLA SIGA SIGA THA PANE STA XERIA TOYS.

AS STAMATHSOUME NA EXOUME ANTITHESEIS METAKSH MAS KAI NA MALWNOUME.

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο μαύρο της οικονομικό χάλι η Ελλάδα και στα πρόθυρα πτωχεύσεως, δέχτηκε προ καιρού προτάσεις !

1. Από την Κίνα η οποία λέγοντας ότι θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα, μας προτείνει

Να μας ξεπληρώσει όλο το δημόσιο χρέος, χωρίς αντάλλαγμα (τι είναι το χρέος της Ελλάδας για τις οικονομικές δυνατότητες της Κίνας;)

Να μας δανείσει ότι ποσό αναγκαιεί για την λειτουργία της χώρας μέχρι το καλοκαίρι, με 1% (έναντι 6,7% των Γερμανών)
Να μας στείλει όσους τουρίστες θέλουμε ή έστω όσους έχουμε την υποδομή να φιλοξενήσουμε.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ: Ο Χ Ι, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ

2. Από την Ρωσία για οιαδήποτε βοήθεια, οικονομική και μη με προυπόθεση να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του περίφημου αγωγού και να της δοθεί η δυνατότης επισκευής πολεμικών της πλοίων στην Σύρο (όπως ήταν και παλαιότερα με τα «εμπορικά» της πλοία).

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ: Ο Χ Ι, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

3. Από τα Εμιράτα

Να τους δοθεί το ανενεργό αεροδρόμιο του Ελληνικού, το οποίο αφού το εκσυγχρονίσουν πλήρως, να το χρησιμοποιούν για τα lear jet των Εμίρηδων (εννοείται με ενοίκιο)
Να τους δοθεί μέρος της παραλίας κάτω από το αεροδρόμιο, για να κατασκευάσουν μαρίνα, όπου να ελιμενίζονται θαλαμηγοί των Εμίρηδων (δηλαδή να μπορούν να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο και περνώντας απέναντι, να φεύγουν με την θαλαμηγό τους για κρουαζιέρες στο Αιγαίο)
Να τους παραχωρηθεί η Ν/Ε περιοχή του Περάματος (η οποία είναι ανενεργή και όσοι εργάζονταν εκεί είναι σήμερα άνεργοι), προκειμένου να κατασκευάσουν σύγχρονο ναυπηγείο, όπου θα κατασκευάζουν δικές τους θαλαμηγούς
Να τους παραχωρηθεί μέρος στο Φάληρο, όπου να προσδέσει μεγάλη υπερπολυτελής θαλαμηγός - Casino (πλωτό casino). Εννοείται ότι εκτός των άλλων καταβάλουν στο Ελληνικό κράτος ποσοστά από τα κέρδη.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ: Κ Α Μ Ι Α.

Εδώ και καιρό, βρίσκεται κλειδωμένο στα συρτάρια της Κατσέλη (σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων απάντησε με μισόλογα του τύπου ότι δεν πρόκειται για κάτι ενδιαφέρον!!!!!)

Μην ξεχνάμε τις προτάσεις που έχουν γίνει από ειδικούς και έχουν αναφερθεί σε προηγούμενο mail (κατάργηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα του «πόθεν έσχες» και Τειρεσία, κρατικοποίηση casino, κλπ) που σε ελάχιστο χρόνο θα πλημμύριζαν την Ελλάδα με χρήμα

Και σαν επίλογος όλων αυτών, προφανώς συνεχίζει να υφίσταται το γνωστό προ 10ετιών θέμα του τεράστιου ορυκτού πλούτου της χώρας μας, για τον οποίο όποιος τολμούσε να μιλήσει, χαρακτηριζόταν από γραφικός έως ψυχοπαθής (τώρα τελευταία άρχισαν επιτέλους τα ΜΜΕ να ασχολούνται με το θέμα).

Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ, ΟΥΡΑΝΙΟ, ΟΣΜΙΟ, ΒΩΞΙΤΗ.. ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ: ΣΕ ΟΛΑ Ο Χ Ι

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: ...... κατά την κρίση σας

BENEAS GEORGIOS είπε...

Προς φίλους σχολιαστές,

Καλή είναι η αναπαραγωγή απόψεων από άλλα blogs, αλλά θα προτιμούσα τις προσωπικές απόψεις των ανώνυμων φίλων σχολιαστών.
Τα πιο πολλά από αυτά τα σχόλια είναι γνωστά στους περισσότερους από την πηγή τους.

Ανώνυμος είπε...

H EKLHSIA POY SE KATHE AGONA TOY ETHNOUS MAS STHRIZE TORA POY EINAI?

AS PLHRWSH KAI H MASSONIKH STOA THS XRYSOPIGHS.

Ανώνυμος είπε...

Πέμπτη, 06 Μαΐου 2010
Ντροπή σας κομματόσκυλα - Θάψατε την δολοφονία 4 ψυχών


Ρόμπα τον έκανε τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαρούχας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Πουθενά ο "Ριζοσπάστης" δεν αναφέρει για τον θάνατο των 4 ψυχών! Πουθενά δεν το είχαν στην πρώτη σελίδα και του την έδειχνε στην μάπα και ο Μεντρέκας έλεγε άντ'άλλων.

Δεν ντρέπεστε κομματόσκυλα όλοι σας(των κομμάτων).

www.troktiko.blogspot.com

BENEAS GEORGIOS είπε...

Ανώνυμε 18:16,

Μου έδωσες το ερέθισμα, γι’ αυτή την ανάρτηση:

http://beneas13.blogspot.com/2010/05/blog-post_4033.html

Αυτή είναι η άποψή μου.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Όλα είναι καλά προσχεδιασμένα…

Ανώνυμος είπε...

Για τα αφεντικά της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου Γιάννη Τόλη και της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων Χρήστο Ματζώρο
Ο εργάτης όταν περνά την πόρτα του τυπογραφείου είναι σύζυγος, πατέρας παιδιών που πάει στο σπίτι που χρωστάει και κοιτάζει με υπερηφάνεια αυτά που δημιούργησε και αν και λίγα του είναι αρκετά. Αποφασίζουμε σήμερα να τον διώξουμε γιατί δεν υπάρχει δουλειά και κλείνει το τυπογραφείο. Θα χάσει την δουλειά του Θα πάει σπίτι άνεργος με μια επιταγή δυο μηνών. Τι θα πει στα παιδιά του; Τι θα πει στην γυναίκα του; πώς να τους εξηγήσει ότι από αύριο χάνει την αξιοπρέπεια του. Και εάν σε τρεις μήνες δεν έχει βρει δουλειά θα χάσει το σπίτι του και ίσως την γυναίκα του.
Η ανεργία φέρνει τους ανθρώπους στην απελπισία. Και κανείς μα κανείς ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ένας απελπισμένος άνθρωπος.


Εσείς είστε μέσα στο ΣΥΣΤΗΜΑ και δεν κινδυνεύετε από απόλυση (ULTRA PRINT Ματζώρος). Άνθρωποι που αισθάνονται κομμάτι του συστήματος δεν κάνουν επαναστάσεις. Βλέπουμε όλους σας με σημαίες και πανό του ΠΑΜΕ με πολιτικά συνθήματα έξω από τα τυπογραφεία να προσπαθείτε να μαζέψετε ψήφους μαζί με τα τσιράκια σας εκμεταλλευόμενοι την απελπισία του κόσμου. Να μιλάτε για διαρθρωτικές αλλαγές (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ), ανάγκη για αλλαγή (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ), αλλαγή νοοτροπίας (ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ) χωρίς ακόμα να έχετε συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα, χωρίς ακόμα να έχετε δημοσιοποιήσει την εργοστασιακή ΣΣΕ της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ, χωρίς ακόμα να έχετε δώσει τα 1400 ευρώ στον εργάτη που ζητάτε από τους άλλους. Όλα αυτά χωρίς ίχνος συμπόνιας και λογικής σκέψης για το ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα.

www.typografeio.blogspot.com