Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Κοσμογονία στη Νέα Δημοκρατία ! ! !


Τελικά έπρεπε να καταρρεύσει έτσι όπως κατέρρευσε η ΝΔ για να ξανά συγκινήσει τον κόσμο της, αφού το ένα ρεκόρ συμμετοχής καταρρίπτει το άλλο στις πρωτόγνωρες για το κόμμα διαδικασίες.

350.000 μέλη της ΝΔ αμέλησαν την έξοδο του Σαββατοκύριακου και τις υψηλές θερμοκρασίες για να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές…

Σχεδόν οι διπλάσιοι από την προηγούμενη φορά…

Εάν λάβουμε υπόψη τη δύσκολη συγκυρία πρόκειται για άθλο ! ! !

Εάν συνυπολογίσουμε και την ευρύτατη αποδοχή της κοινής γνώμης, όπου σύμφωνα με την Public Issue το 52% του εκλογικού σώματος και το 61% των ψηφοφόρων της ΝΔ επικροτεί την απόφαση Σαμαρά για τη διαγραφή της Ντόρας…

Τότε….

Τότε Αντώνη σάρωσέ τα όλα και στο Συνέδριο άλλαξε και το όνομα ! ! !

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά για τη διαδικασία ανάδειξης Προέδρων Νομαρχιακής και Τοπικής Επιτροπής του κόμματος

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, ψήφισε στο Δημαρχείο Κηφισιάς, για τη διαδικασία ανάδειξης Προέδρων Νομαρχιακής και Τοπικής Επιτροπής του κόμματος.

Αμέσως μετά, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ένα μεγάλο και τολμηρό άνοιγμα στην κοινωνία, την κοινωνία τη δημιουργική, την κοινωνία που μας δίνει το δικαίωμα να πιστέψουμε και να κάνουμε πράξη την ανανέωση, έγινε, σήμερα, στο δρόμο μας προς το Συνέδριο.
Αφού η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να ανοιχτεί ως κόμμα και να προσφύγει στην κοινωνία, για να εκλέξει τον αρχηγό της, μετά τον Πρόεδρο της νεολαίας, σήμερα εκλέγει τον Πρόεδρο της κάθε Νομαρχιακής Επιτροπής και της κάθε Τοπικής της Επιτροπής.
Είναι μια πολύ μεγάλη ημέρα και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε το μόνο κόμμα, που έχει προχωρήσει σε τέτοια διαδικασία ανοίγματος προς την Ελληνική κοινωνία».

Ανώνυμος είπε...

Δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εσωκομματικών εκλογών:

«Η πορεία που ξεκινήσαμε, στις 29 Νοεμβρίου, για ένα κόμμα ανοιχτό στην Κοινωνία, συνεχίζεται με επιτυχία και αισιοδοξία.
Οι χθεσινές εσωκομματικές εκλογές αποτελούν ένα ακόμη σημαντικό βήμα στη ίδια κατεύθυνση. Μετά την εκλογή Προέδρου του Κόμματος και Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, για πρώτη φορά, από τη βάση του Κόμματος, η Νέα Δημοκρατία προχωρεί, ακόμη περισσότερο, στο άνοιγμά της στην Κοινωνία. Είναι, μάλιστα, εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι οι ίδιοι πολίτες, με τις δικές τους επιλογές, κάνουν πράξη την ανανέωση, επιλέγοντας νέα πρόσωπα στο αξίωμα των Προέδρων των ΝΟΔΕ, σε ποσοστό που ξεπερνά το 80%.
Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση των εκλογών και συγχαίρω θερμά τους νεοεκλεγέντες».

Ανώνυμος είπε...

Δήλωση του επανεκλεγέντος Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Β'8 κ. Βασίλη Α. Παπαδόπουλου μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εσωκομματικών εκλογών:

“Σε μια εποχή εξαιρετικά κρίσιμη εθνικά, που συνοδεύεται από μια γενική απαξίωση της πολιτικής, η Νέα Δημοκρατία απέδειξε ότι είναι ισχυρή, ενωμένη και αποφασισμένη όσο ποτέ.
Στις 30 Μαΐου το Αιγάλεω, το Χαϊδάρι και η Αγία Βαρβάρα, με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κάθε προηγούμενο, με πλήρη σύμπνοια και άψογες δημοκρατικές διαδικασίες, εξέλεξαν τους Προέδρους και τα Δ.Σ. των Δημοτικών Τοπικών τους Οργανώσεων, που πλέον ανανεωμένες σε τεράστιο βαθμό καλούνται να μεγιστοποιήσουν τη φωνή της οργανωμένης μας βάσης το προσεχές διάστημα.

Συγχαίρω θερμά τους νεοεκλεγέντες και τους εύχομαι καλό αγώνα. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους εκείνους που παρέδωσαν την σκυτάλη στους επόμενους, παρόντες πάντα και οι ίδιοι, αρωγοί με την εμπειρία και την θέλησή τους για προσφορά. Τέλος ευχαριστώ για την άοκνη και αποφασιστική βοήθειά τους τους Προέδρους και τα μέλη των ΝΕΦΕ και ΔΗΜΕΦΕ Β'8.

Παράλληλα για πρώτη φορά όλα τα μέλη μας εξέλεξαν ανά την Ελλάδα και τους Προέδρους των Νομαρχιακών Επιτροπών.
Το ποσοστό εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου δεν είναι απλά τιμητικό για εμένα προσωπικά, αλλά έδειξε και την αποφασιστικότητα όλων των μελών μας για απόλυτα ενωτική πορεία, χωρίς διαχωριστικές γραμμές στο πλευρό του ηγέτη μας ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, στο νέο κεφάλαιο για την παράταξη, που άρχισε στις 29 Νοεμβρίου 2009 με την εκλογή του, συνεχίστηκε στις 30 Μαΐου και, με ενδιάμεσο σταθμό την εκλογή ΝΟΔΕ στις 13 Ιουνίου, θα κορυφωθεί στο προσεχές μας Συνέδριο.
Για μια Νέα Δημοκρατία, με μεγάλο πρωταγωνιστή την ίδια τη λαϊκή της βάση.

Σας ευχαριστώ, πάμε μπροστά όλοι μαζί”