Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Δεν ευθύνονται οι μισθοί και τα ημερομίσθια του ιδιωτικού τομέα...



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ





Αρ. Πρωτ : …189… Ασπρόπυργος 03/05/10


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η ΓΣΕΕ κήρυξε για την Τετάρτη 5/5/10 24ωρη Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία με αφορμή τα όσα το τελευταίο διάστημα ΑΠΕΙΛΟΥΝ τους εργαζόμενους και την εργασία.
Είναι κάλεσμα – προσκλητήριο ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΓΩΝΑ προς όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους.
Οι εργαζόμενοι της χώρας μας καλούνται σήμερα να υπερασπίσουν τα βασικά εργασιακά, ασφαλιστικά και οικονομικά τους δικαιώματα, που περικόπτονται δραματικά!
Οι μισθοί, τα ημερομίσθια, οι συντάξεις, τα όρια ηλικίας, αλλά και ο ίδιος ο θεσμός των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, μπαίνουν στην κλίνη του Προκρούστη και των προκλητικών εκβιαστικών απαιτήσεων των «δανειστών» της Τρόικας (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΕΚΤ, ΔΝΤ).
Ενοχοποιούνται, στοχοποιούνται και «εκτελούνται» οι μισθοί και οι συντάξεις ως θυσία στο βωμό της υπερχρέωσης, των ελλειμμάτων και της έλλειψης ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Οικονομίας.
Η κυβέρνηση της χώρας αποδέχθηκε, υποτάχθηκε και εξήγγειλε τα πιο ακραία και σκληρά νεοφιλελεύθερα μέτρα, ως αντίτιμο σε ένα εκβιαστικό δανεισμό.
Οι εργαζόμενοι ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ κατηγορηματικά αυτά τα αντεργατικά και αντικοινωνικά δεσμά. Ενώνουν τη φωνή και τις δυνάμεις τους και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ απαιτούν: ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΟΙΣΟΙ !
Οι εργαζόμενοι καταδικάζουν αυτά τα ΑΔΙΚΑ, ΜΟΝΟΜΕΡΗ & ΣΚΛΗΡΑ μέτρα και απαιτούν να αποσυρθούν ! Η «Τρόικα» (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΕΚΤ, ΔΝΤ) έχει γνωστή, δοκιμασμένη και αντεργατική νεοφιλελεύθερη πολιτική, που υπηρετεί και εξυπηρετεί, πρωτίστως και αποκλειστικά τα δικά της οικονομικά συμφέροντα και αυτά των φίλων της, τραπεζιτών και εργοδοτών.
Η κυβέρνηση οφείλει να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ σε αυτά τα εξοντωτικά μέτρα και τις απαιτήσεις της Τρόικας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να διασφαλίσουν «πάση θυσία» τα δανεικά και τα κέρδη τους, ενώ αδιαφορούν παντελώς για τα ανθρώπινα «θύματα» τη στιγμή μάλιστα που μας «δανείζουν» με απαράδεκτα και ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ επιτόκια ! Δεν μας κάνουν «χάρη» για να ζητούν θυσίες και αφαίμαξη εισοδημάτων.
Αυτή είναι μια καταστροφική συνταγή η οποία θα εξαθλιώσει τους ανθρώπους και την κοινωνία, ενώ θα διαλύσει την οικονομία, θα διευρύνει την ύφεση και την κρίση, θα εκτοξεύσει την ανεργία και την φτώχια και θα γυρίσει τη χώρα 100 χρόνια πίσω !
Αναμφίβολα τα προβλήματα της χώρας και της οικονομίας είναι τεράστια και σοβαρά, όμως σε καμία περίπτωση αυτά δεν τα δημιούργησαν οι εργαζόμενοι για να καλούνται να σηκώσουν τα βάρη και να πληρώσουν τα σπασμένα της κρίσης και του δανεισμού. Αυτό δεν είναι μόνο ΑΔΙΚΟ είναι και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !
Είναι ένα καταστροφικό μείγμα που εξαθλιώνει τους ανθρώπους, διευρύνει την ύφεση, εκτοξεύει την ανεργία, διαλύει την κοινωνική συνοχή, ενώ αυτοί που πλούτισαν μένουν στο απυρόβλητο.
Να σωθεί η οικονομία αλλά πρωτίστως να σωθεί η ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ:
Για να ακυρωθούν αυτά τα αντεργατικά μέτρα
Για να πληρώσουν αυτοί που ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ !
- Δεν ευθύνονται οι μισθοί και τα ημερομίσθια του ιδιωτικού τομέα
για την έλλειψη ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Οικονομίας
- Δεν φταίει το «περιοριστικό» θεσμικό πλαίσιο για την απελευθέρωση της αγοράς εργασίας γιατί απολύσεις έκαναν και κάνουν οι εργοδότες χωρίς καμία δυσκολία και δικαιολογία
- Δεν παράγει ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ο ιδιωτικός τομέας παρά μόνο ΚΕΡΔΗ και μάλιστα προκλητικά !

ΟΧΙ: ΣΤΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
Αυτή την κρίσιμη και δύσκολη περίοδο ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι οφείλουν να ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ για να ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ τον κοινό ΑΓΩΝΑ και τις ΔΡΑΣΕΙΣ τους.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ
11:00 ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ &
10:30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Υ.Γ. επι-δεξιου (ψάλτη)

Από τα πιο επίσημα χείλη, με αυτή την ανακοίνωση μαθαίνουμε πως είμαστε ιδιωτικός τομέας…

Δεν περίμενα τόσο νωρίς να επιβεβαιωθώ
γι' αυτό !


Ακόμα είναι νωπά τα σχόλια των φανατικών γαλαζοπράσινων σχολιαστών στο blog !


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΚΕ – ΕΛΠΕ
01-05-2010

Συναδέλφισσες –οι

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι τελικά για όλους αυτούς που δήθεν κόπτονται για εμάς, να αντιληφθούν πως κάποια στιγμή πρέπει να ειπωθούν αλήθειες;
• Πως πρέπει να κοιτάξουν κατάματα έναν ολόκληρο λαό και να απολογηθούν ειλικρινά;
• Πως πρέπει να προσπαθήσουν επιτέλους να μας πείσουν πως το προσωπικό τους συμφέρον έπεται του κοινού;

Δυστυχώς όπως όλα δείχνουν δεν είναι μόνο δύσκολο αλλά και προφανώς αδύνατο. Γαλουχημένοι εδώ και δεκαετίες σε μια νοοτροπία αρρωστημένη, εγωκεντρική και διεφθαρμένη, κάνουν πλέον πασιφανή την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών, μένοντας προσκολλημένοι στο μικροπολιτικό τους μικρόκοσμο. Το μόνο που καταφέρνουν να ψελλίσουν είναι αλληλοκατηγορίες για προηγούμενες δήθεν κυβερνήσεις, περασμένους πρωθυπουργούς και ξεπερασμένους ανθρώπους. Επιμένουν με θρησκευτική ευλάβεια να αποποιούνται των ευθυνών τους χρησιμοποιώντας τη γνωστή και ιερή για αυτούς φρασεολογία που κανείς ακόμα δεν καταλαβαίνει και πολύ δε περισσότερο, δεν πιστεύει. Η επιμονή τους δε αυτή, είναι ολοφάνερο πλέον πως μας οδήγησε, ως κοινωνία και ως απλούς εργαζόμενους, στη δυσμενέστερη θέση των τελευταίων ετών.

1η Μάη λοιπόν και οι επετειακές ανακοινώσεις μας καλούν σε αγώνες…. Αγώνες ολομέτωπους, αγώνες ταξικούς, αγώνες, αγώνες … Αλήθεια…
• την αγωνία του κόσμου που στενάζει την αντιλαμβάνεται κανείς;
• την αγωνία του μεροκαματιαρή που εδώ και χρόνια παλεύει για τα φροντιστήρια των παιδιών του σε μια δήθεν δωρεάν παιδεία, τη μετράτε ;
• την αγωνία του πολίτη που εδώ και δεκαετίες συσκευάζει φακελάκια σε μια δήθεν δωρεάν υγειά, τη μετράτε;
• την αγωνία του εργάτη που έσκυβε το κεφάλι αν δεν είχε τη τύχη να απασχολείται σε κρατικοδίαιτους οργανισμούς, και να αποτελεί γρανάζι του καθεστωτικού μηχανισμού, τη μετρήσατε ποτέ;
Το μόνο που μέτραγε για εσάς ήταν να εξασφαλίσετε το κάτι παραπάνω μόνο για εσάς, μόνο για τους δικούς σας, μόνο για τα παιδιά σας. Όταν λοιπόν ήρθε η στιγμή να απειληθούν και αυτά, τότε και μόνο τότε αφυπνιστήκατε και προστρέξατε σε όλους αυτούς που πάντα αγνοούσατε. Τα αντανακλαστικά του κόσμου όμως ατόνησαν, ατρόφησαν και εν πολλοίς ξεχάστηκαν μέσα στις ψευδαισθήσεις μιας εικονικής ευημερίας. Οι ευθύνες για όλα αυτά είναι και το μόνο πράγμα που δικαιωματικά σας ανήκει και το μόνο που τελικά θα σας απομείνει.

Ανώνυμος είπε...

Πώς να γιορτάσεις πια Εργατική Πρωτομαγιά σε μια χώρα που το πρώτο της μέλημα είναι η ευημερία των τραπεζών, των οικονομικών δεικτών και των κατ΄ εξακολούθηση ασελγών του κοινωνικού ιστού ενός περήφανου λαού; Παραμένουμε δυστυχώς απλοί θεατές σε γεγονότα που κάποτε αρκούσε απλά και μόνο η προφορά τους για να προκαλέσουν γνήσιες, δυναμικές αντιδράσεις και πραγματικούς λαϊκούς αγώνες. Εθνική κυριαρχία, δικαίωμα στην εργασία και την ασφάλιση, κοινωνικές πολιτικές και ελευθερία στην έκφραση αποτελούν πλέον και επίσημα κενό γράμμα. Πάντα κάποιος άλλος έφταιγε και πάντα κάποιον βρίσκατε να κατευθύνετε προς αυτόν τη δίκαιη λαϊκή οργή. Το ΔΝΤ δεν είναι σημερινή εφεύρεση. Πάντα εκεί ήταν και πάντα εκεί θα είναι. Δεν ευθύνεται όμως αυτό για το σημερινό μας χάλι και την αναξιοπρέπεια που ως Έθνος έχουμε περιέλθει. Η ευθύνη βαραίνει και αυτούς τους οποίους και μας καλούν σε αγώνες που μεταφράζονται σε στάσεις και απεργίες, αρκεί φυσικά να τις έχει προαναγγείλει τα δευτεροβάθμια ή τριτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα που τους κηδεμονεύουν, τα οποία με τη σειρά τους, είναι πειθήνια όργανα των μεγαλοκομματικών σχηματισμών που κυβερνούν. Αδυνατώντας να προφέρουν αντιρρήσεις στους πολιτικούς προϊσταμένους τους, ζούσαν στη ψευδαίσθηση της εκπλήρωσης του χρέους τους προς τους μόνους εντολοδόχους που θα έπρεπε να έχουν… Στους ίδιους τους εργαζόμενους που τους επέλεξαν και που με αναχρονιστικές πρακτικές, υφάρπαξαν τη ψήφο τους.

Συναδελφισσες –οι

Η αντίδραση, ο αγώνας και το δίκαιο δεν έχουν χρώμα. Είναι ανοικτά σε όλους και δεκτά από όλους γιατί πολύ απλά απευθύνονται σε όλους. Το ότι μικροί άνθρωποι κρύβονται πίσω από μεγάλες ιδέες είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Στο χέρι μας λοιπόν είναι να ανατρέψουμε επιτέλους όλα αυτά που τόσο καιρό μας διατηρούσαν σε καταστολή, μας συγκρατούσαν, μας διέφθειραν.
Το νόημα της 1ης του Μάη είναι ένα ελεύθερο, κίνημα, που να ανήκει στους εργαζόμενους και να είναι ιδεολογικά σταθερό και δυναμικό. Από εδώ και πέρα λοιπόν, ας προσέχουμε σε ποιους εμπιστευόμαστε τα κεντημένα μας γιατί είναι πλέον γνωστό πως καμία ιδεολογία δεν ήταν ποτέ υπεύθυνη για το είδος των ανθρώπων που δήθεν την ακολουθούν.

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

BENEAS GEORGIOS είπε...

ΕΝΙΑΙΑ - ΕΝΩΤΙΚΗ Σ. Κ. ΕΛ.ΠΕ.
eesk.pblogs.gr


04.05.2010

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Αύριο απεργούμε!!!
Απεργεί όλη η Ελλάδα, όλοι οι εργαζόμενοι, όπου κι αν δουλεύουν.
Για να υπερασπιστούμε τα αυτονόητα, τα δικαιώματά μας, τις κατακτήσεις μας, την αξιοπρέπειά μας. Το οφείλουμε στους αγώνες που έγιναν εδώ και 120 χρόνια, αλλά κυρίως το οφείλουμε στα παιδιά μας και στις γενιές που έρχονται…
Από το 2008 που έσκασαν οι πρώτες «φούσκες» στην Αμερική και μέχρι σήμερα, πολλά άλλαξαν στην χώρα μας και σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Η «παγκόσμια οικονομική κρίση» κλόνισε οικονομίες, πολιτικές εξουσίες, βεβαιότητες. Κυρίως όμως κλόνισε τον μύθο του συστήματος, περί «αυτορύθμισης της ελεύθερης αγοράς», που αποδείχθηκε η μεγαλύτερη φούσκα του «Καπιταλισμού – Καζίνο», των χρηματιστηρίων, των διατραπεζικών παιχνιδιών και των πολιτικών που τους υπηρετούν.
Στην Ελλάδα όμως, η σημερινή κατάντια δεν οφείλεται μόνο στα όσα συμβαίνουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Οφείλεται κυρίως, στο ότι αυτοί που μας κυβερνούν χρόνια τώρα, με τις πολιτικές που εφάρμοσαν, αλλά και με τα σκάνδαλα και τις ρεμούλες τους, χρεοκόπησαν την χώρα. Και τώρα παρέδωσαν και την διακυβέρνηση, στους «επιτηρητές» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ε.Ε., της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας και παρακαλάνε για δανεικά με «χαμηλό» τόκο!!! Δηλαδή τι χαμηλό;.. Πέντε φορές πάνω από όσο δανείζουν (οι ίδιοι) στις ντόπιες τράπεζες!!! Για τέτοια βοήθεια πρόκειται!!!
Και για να το πετύχουν αυτό, «δεσμεύτηκαν να πάρουν μέτρα». Δηλαδή να μειώσουν Μισθούς και Συντάξεις, να ανατρέψουν το Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, να αυξήσουν τα Όρια Συνταξιοδότησης, να καταργήσουν Συλλογικές Συμβάσεις, Ωράρια εργασίας, να στείλουν χιλιάδες εργαζόμενους στην Ανεργία και στην Ανασφάλεια…
Φυσικά προεκλογικά άλλα έλεγαν… Τάχα δεν το είχαν καταλάβει πόσο άσχημη είναι η κατάσταση και τώρα τους βρήκε απροετοίμαστους !! Μα για τόσο βλάκες μας περνάνε; Μήπως επειδή βρίσκουν τρόπους και μας πείθουν τόσα χρόνια, πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν πάλι; Γι’ αυτό και επιστράτευσαν τους διάφορους «αστέρες-προπαγανδιστές» των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (μήπως πλύσης εγκεφάλου καλύτερα;) για να μας «πείσουν»;

BENEAS GEORGIOS είπε...

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Ας σταματήσουν οι αυταπάτες σ’ όσους ακόμα όντας οι ίδιοι θύματα αυτών των μέτρων, παγιδεύονται στους « μονόδρομους» των Κυβερνητικών Επιλογών.
Σπρεντ, Δ.Ν.Τ, Ε.Ε, Μέρκελ, Όλι Ρεν και όλοι όσοι κάνουν παρέλαση κάθε βράδυ στα δελτία ειδήσεων, για να μας τρομοκρατήσουν και να υποταχτούμε στις επιλογές τους, μας οδηγούν στο γκρεμό, είναι μέρος της επιχείρησης εφαρμογής των μέτρων με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις των εργαζομένων και των συνταξιούχων του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.
Όλο αυτό το σκηνικό στήθηκε πολύ πριν της εκλογές του Οκτώβρη, για να φορτώσουν τα αδιέξοδα της δικής τους πολιτικής στα θύματα της, δηλαδή στον κόσμος της εργασίας. Και να βγουν και απ’ αυτή την κρίση ξανά ενισχυμένοι, πάνω στα συντρίμμια της ελληνικής κοινωνίας. Όσο για τα περί Ελλάδας και πατριωτισμού που επιβάλλουν τάχα την αποδοχή των μέτρων, κάθε φορά στην ιστορία της χώρας μας, όποτε είχαμε συνταγματικές και δημοκρατικές εκτροπές, καθώς και σκληρές αντιλαϊκές πολιτικές, πάντα ήταν πασπαλισμένες με «πατριωτικές» μπαρούφες απ’ όλους αυτούς που μόνη πατρίδα τους είναι το κέρδος.
Θα τους το επιτρέψουμε;
Εμείς λέμε ΟΧΙ !!!
Μόνη πατριωτική στάση είναι να μην δεχτούμε σαν εργαζόμενοι τα μέτρα αυτά, που θα μας οδηγήσουν στην απόγνωση και τα λαμόγια του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου για μια ακόμα φορά στη βόλεψη και την ασυλία.
Γι’ αυτό απεργούμε αύριο…
Για να γίνει ο θυμός των εργαζομένων ποτάμι, που να καθαρίσει τη χώρα από τα παράσιτα, τους τοκογλύφους και τους κάθε λογής επιτηρητές…
Γι’ αυτό αύριο θα απεργήσουμε....
Γι’ αυτό θα είμαστε παρόντες στις απεργιακές συγκεντρώσεις, θυμωμένοι, αποφασισμένοι.
Για να σταματήσουμε ΔΝΤ, Τρόικες και Άβουλους Κυβερνήτες, για να μην γυρίσουν τη χώρα και τις ζωές μας 120 χρόνια πίσω...


ΕΝΙΑΙΑ - ΕΝΩΤΙΚΗ Σ. Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΠΕ.
100 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΜΙΑ 40ΡΙΑ ΑΠΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΙΑ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΣΤΑ ΒΕΑ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ 40 ΠΑΛΙΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΕΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΒΕΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΕΚΕΙ 10 ΠΡΑΜΑΤΑ.
ΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΩΝ!!!
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΘ ΓΙΝΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ!!!

ΡΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΝΤΕ ΡΕΛΑΝΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΛΑΝΙΑΣ..ΚΑΙ 10%ΑΥΞΗΣΗ!!

ΚΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ, κ.ΤΑΣΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ?

ΝΑΙ, ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΣΗΜΙΤΗ, ΣΑΣ ΜΙΛΩ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2000-2001!
ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ Α.Ε."ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ.
Ο κ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΠΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΥΨΟΥΣ 170.000€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!
ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΑΥΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ 12.143€ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2013, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ!
Ο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 238.000€ ΕΤΗΣΙΩΣ ΗΤΟΙ 17.000€ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΚΟ ΑΒΕΕ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ 167.000€ ΕΤΗΣΙΩΣ!

ΑΦΩΝΟ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΥΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κ.ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΣΤΙΣ 13/4/2010 ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ:

"ΕΠΙ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Α.Ε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Ή ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΄Η ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΦΙΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ κ. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.:

"ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ"! ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ...

Υ.Γ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΩΖΕΙ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ?

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΑΚΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ!
ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

μπενεα μαλλον δεν καταλαβες παλι καλα η καταλαβες αυτο που ηθελες..παντως τωρα τελευταια εχεις κανει αλλη στροφη υπερ του ΠΑΜΕ...φαινεται οτι αυτον τον καιρο στηριζεις ΠΑΜΕ,παντως σε λιγο θα εχεις εξαντλησει τους υπαρχοντες κομματικους σχηματισμους...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΚΕ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ Η ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ...ΞΕΧΑΣΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ "ΒΑΡΟΝΟΙ" ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 80 ΚΑΙ 90 ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΟΥΝ ΤΟΤΕ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΚΛΗΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ.ΤΩΡΑ ΕΠΙΡΡΙΠΤΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ ΛΗΣΜΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΡΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ Η ΕΛΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ.