Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Και η Μπιρμπίλη το χαβά της για τη Λεωφόρο ! ! !

Αντί να βρει λύση με τα συνεταιράκια της, τους χαβαλέδες οικολογοσυριζαίους, επιμένει στη θέση της για γκρέμισμα της Λεωφόρου, πριν από την ολοκλήρωση των έργων στο Βοτανικό, η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη.
Η δικηγόρος της είχε συνάντηση σήμερα με τους ανθρώπους της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, για να παρουσιάσει τη νέα νομοθετική ρύθμιση για το έργο.
Όπως έχουμε ξανά τονίσει Προσέξτε καλά εκεί στον Παναθηναϊκό… μην πάθετε ότι έπαθε η ΑΕΚ με το γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας !

Η σημερινή ανακοίνωση της ΓΗΠΕΛ αναφέρει:

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών παρουσιάστηκε από πλευράς ΥΠΕΚΑ σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς το σχέδιο τροπολογίας των άρθρων 11 &12 του Ν. 3481/2006.
Η πρόταση αυτή εγείρει σημαντικά ζητήματα και μελετάται ήδη από το τεχνικό και νομικό επιτελείο ώστε άμεσα να επανέλθουμε με συγκεκριμένες θέσεις. Αυτά που δεν χρήζουν μελέτης είναι:
Πρώτον, η τήρηση της νομιμότητας και η διασφάλιση των κεκτημένων από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας
Δεύτερον, η αταλάντευτη βούληση μας για την άμεση έναρξη των εργασιών ανέγερσης του νέου Γηπέδου του Παναθηναϊκού και
Τρίτον, η προστασία των αυτονόητων δικαιωμάτων ολόκληρης της Παναθηναϊκής οικογένειας.
Στο πλαίσιο αυτό πάγια θέση μας είναι, ότι πριν καν εκδοθεί η άδεια κατεδάφισης των εγκαταστάσεων της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί σε λειτουργία τόσο το γήπεδο ποδοσφαίρου όσο και οι εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού».

3 σχόλια:

Κωνσταντίνος Α. είπε...

η μπιρμπίλη και Jeffrey τρέχουν και χαρίζουν έκταση του δημοσίου στον βοτανικό με ευνοϊκή ρύθμιση για τζαμί στους μουσουλμάνους.5 λεπτά από την Ακρόπολη.Για το γήπεδο του Παο όμως του βάζουν συνέχεια τρικλοποδιές..

BENEAS GEORGIOS είπε...

Από Μουσουλμάνους να το βρουν...
Πέφτοντας στα τέσσερα και μπρούμυτα ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Σε μια χώρα που ξύνει τον πάτο του βαρελιού, όσοι επενδυτές θέλουν να φτιάξουν κάτι σκοντάφτουν σε μια χούφτα γραφικούς εκβιαστές και στο Επικρατείας που ασχολείται μαζί τους. Τρανταχτό παράδειγμα το γήπεδο του Παναθηναϊκού αλλά και κάθε έργο ανάπτυξης οπουδήποτε στην Ελλάδα. Τουριστικές επενδύσεις, μεταφορές, ενέργεια, κάθε τι, περνάει από τον κυκεώνα του ανώτατου δικαστηρίου για να υλοποιηθεί εκπρόθεσμα και κουτσουρεμένο με την οικονομική αιμορραγία και τις τραυματικές εμπειρίες του επενδυτή.
Ακόμα και τώρα που η χώρα ψυχορραγεί κάποιοι επιμένουν να λένε ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και η πολιτική ηγεσία εξακολουθεί να υποκύπτει σε εκβιαστικά διλήμματα.