Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Για πέστε μου ρε σαπιοκοιλιάδες…


Για πέστε μου ρε σαπιοκοιλιάδες…

Αυτοί εκεί πάνω πότε θα πάρουν σύνταξη και μέχρι πότε θα μπορούν να κάνουν ότι κάνουν; 

Μη και νομίζετε ότι όλος ο κόσμος είναι σαν εσάς;

Από δεξίωση σε δεξίωση και από τηλεδιάσκεψη σε τηλεδιάσκεψη, με τις πουράκλες σας, τους χυμούς σας και τα βουτήματά σας;




























6 σχόλια:

Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...

Αυτοί οι αετοί, Γιώργο, όπως και κάποιοι άλλοι που νυχθημερόν πασχίζουν σε αυτό το συγχρονο μπουρδέλο που ονομάζεται Ελλάδα, είναι οι μόνοι συνεπείς και οι μόνοι που δικαιούνται να μιλούν για δικαιώματα. Αλλά για τα σύγχρονα ΜΜΕ και τους οσφυοκάμπτες-ραγιάδες δημοσιογράφους τους το πρόβλημα είναι πως θα στρέψουν τον εργάτη ενάντια στον εργάτη. Το να διαβιείς αξιοπρεπώς στο μπουρδέλο τους για αυτούς είναι πρόβλημα.

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟ 1981 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Τ Ω Ρ Α!!!

Και για μη παρεξηγηθώ. Δεν μου φταίνε σε τίποτε τα μπουρδέλα. Αξιοπρεπέστατες κυρίες μεγάλωσαν γενεές Ελλήνων. Αλλά ακόμα και αυτό κατάφεραν να το απαξιώσουν τα γαλαζοπράσινα λαμόγια που "κυβέρνησαν" αυτό τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Γιαγκουρα καλα τα λες αλλα ξεχνας και κατι κοκκινες πινελιες διακυβερνησης,μια συγκυβερνηση ΝΔ-ΣΥΝ και μια οικουμενικη κυβερνηση που ασχοληθηκε με κατι ψηφιακα...ετσι να τα θυμομαστε ολα...ολοι μας κυβερνησαν και ολοι ειχαν συγκεκριμενο ρολο στην μεταπολιτευση...αλλοι ειχαν κυβερνητικο ρολο και αλλοι ειχαν αναλαβει το ρολο του "σκυλου" που γαυγιζει αλλα δεν δαγκωνει...αυτοι δε, ηταν τα χαιδεμενα παιδια του συστηματος..."ελεγχομενοι" "επαναστατες" η αλλιως "τηλεκατευθυνομενοι" αγωνιστες...το υπαρχον πολιτικο συστημα εχει προβλημα συνολικα και οχι μονο δικομματικα...
Οσο για τα ποθεν εσχες, θα συμφωνησω μαζι σου με μια προσθηκη ομως να προστεθουν και τα ποθεν εσχες ολων των αρχηγων κομματων απο το 1981 μεχρι τωρα...για να καταλαβουμε ποιος ειναι τελικα αριστερος σε αυτην την χωρα!

Ανώνυμος είπε...

To ρουσφέτι του Τσίπρα
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010, 13:15

Δ. Κ.

Τι ρουσφέτι ζήτησε από τον υφυπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας; Πώς αλλιώς μπορούν να ερμηνευτούν αυτές οι «γλύκες» μεταξύ τους δηλαδή, στο τετ α τετ που είχαν οι δύο άντρες, κι όταν μάλιστα λίγο νωρίτερα από το βήμα της Ολομέλειας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έσουρε τα εξ αμάξης στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου;

«Παραδοθήκατε αμαχητί στον υπερατλαντικό μηχανισμό κύριε Παπανδρέου. Η προσφυγή στο ΔΝΤ είναι μία ήττα της χώρας μας και της Ευρώπης. Άλλα λέγατε προεκλογικά και άλλα κάνετε μετεκλογικά γι’ αυτό δεν έχετε καν τη λαϊκή εντολή για να προχωρήσετε σε τέτοιου είδους ενέργειες …», είπε, μεταξύ άλλων, στο Γιώργο Παπανδρέου ο Αλέξης Τσίπρας. Βγαίνοντας, όμως, από την Ολομέλεια αγκαλιάστηκε με τον υφυπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, τον οποίο πήρε μακριά από τους δημοσιογράφους, για να μην μπορέσουν οι τελευταίοι να ακούσουν τι λένε.

«Είναι ένα ρουσφέτι», είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε έναν δημοσιογράφο και «τράβηξε» στα ενδότερα τον υφυπουργό.

Επειδή ο χρόνος για τους αριστερούς είναι χρήμα, τι άλλο θα μπορούσαμε να υποθέσουμε; Ότι μιλούσαν για τα Βακούφια;

www.zougla.gr

Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΌ ΤΟ 1981 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Τ Ω Ρ Α!!!

Δεν νομίζω να εξαίρεσα κανέναν.
Και δεν με ενδιαφέρουν τα χρώματα. Πράσινα, γαλάζια , κόκκινα ή πορτοκαλί. Ούτε οι πινελιές, ούτε οι ...καμβάδες

Τώρα όσο για το "...γαλαζοπράσινα λαμόγια", δεν νομίζω ότι τα μπουρδέλα απαξιώθηκαν από "...κατι κοκκινες πινελιες διακυβερνησης,μια συγκυβερνηση ΝΔ-ΣΥΝ και μια οικουμενικη κυβερνηση...."

Είτε αρέσει, είτε όχι, οι κυβερνήσεις, πρωτίστως, Σημίτη και Καραμανλή (του νεώτερου) οδήγησαν το τόπο σ' αυτό το χάλι.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ

Από το 1996 το πράγμα έχει ξεφύγει τελείως. Αλλοιωθήκαμε και σαν λαός. Το βλέπεις παντού γύρω σου.

Ιωάννης Περ. Πέππας είπε...

Αν η αριστερά δεν αποκτήσει σταθερό πολιτικό λόγο και δεν ξεκαθαρίσει τη θέση της σταθερά, αταλάντευτα και κρυστάλλινα σε φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν αυτό τον τόπο, μια ζωή θα είναι στο περιθώριο και ο κάθε πικραμένος θα σκυλεύει πάνω στο πολιτικό πτώμα της.

Ανώνυμος είπε...

στις 14:06 10 σχόλια
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ...




Ούτε σήμερα απήργησαν στο κομματικό τυπογραφείο...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ...
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΠΩΣ ΟΙ SYNTROFOI
ΣΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ...




Σύμφωνα με πληροφορίες συναδέλφων η Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων μαζί με το ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από το τυπογραφείο του ΛΥΚΟΣ ΑΕ και σε άλλα τυπογραφεία με σημαίες του ΠΑΜΕ προσπαθώντας να εμποδίσουν την λειτουργία τους.


Καλούμε το ΣΕΜΕΕ και τον πρόεδρο του κύριο Κόκκορη, να πάρουν αμέσως θέση, να καταγγείλουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό και τον πόλεμο που δέχεται ο κλάδος ακόμα και σε μέρα απεργίας από την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ και τα επαγγελματικά κομματικά τους στελέχη.



Δίνεται γενικότερα μια μάχη που δεν είναι ευκαιριακή, που έχει πίσω της γερή απόφαση για ταξική απάντηση στους κόκκινους κεφαλαιοκράτες και την τυποεκδοτική τους και μπροστά της συγκεκριμένο το δρόμο που βαδίζει. Η ταξική ένταση στην τυπογραφία είναι αναπόφευκτη καθώς καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλο οι προσφιλείς μύθοι, που έχουν την προστασία των συμφερόντων της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ.
Η χτεσινή και η σημερινή λειτουργία της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ σε μέρα απεργίας είναι η απόδειξη του ρόλου που έχουν οι αριστεροί καπιταλίστες του κκε απέναντι στο εργατικό κίνημα.-



ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ (Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων) ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ Χρήστο Ματζώρο.




Ο κλάδος να δείξει εμπιστοσύνη στη δύναμή του
και να διεκδικήσει τα σύγχρονα δικαιώματά του.
Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης
www.typografeio.blogspot.com