Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Λύση ΠΑΣΟΚ και στο Πολεμικό Ναυτικό ! ! !

Παρέλαβαν από τους Γερμανούς με συνοπτικές διαδικασίες το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ που οι προηγούμενοι αρνήθηκαν πεισματικά να παραλάβουν γιατί έγερνε…


Φαίνεται πως βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα… θα χορηγούν «Ντραμαμίνες» για τη ζαλάδα στο πλήρωμα ! ! !

Παράγγειλαν επίσης στους Γερμανούς και άλλα δυο υποβρύχια Τ.214 μπροστά στον κίνδυνο να ναυαγήσει η συμφωνία με την Abu Dhabi Mar…

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ! ! !

8 σχόλια:

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

kAI θα πληρώσουμε 400 εκατ τα δύο νέα υποβρύχια. Το ότι έπρεπε να μας τα είχαν παραδώσει όλα από καιρό που δεν έχουμε υποβρύχιο 24ωρης αυτονομίας, να εξαφανίζεται αυτόνομο δεν μετράει για τους Γερμαναράδες, έπρεπε αν είχαν τσίπα και οι μεν και οι δε να είχαν δημεύσει ήδη τα ναυπηγέια γερμανικών συμφερόντων αλλα μετά θα βγαίναν στη φόρα οι μίζες στο νιόπαντρο ντελικανή από Θεσσαλονίκη.
Οπως άλλωστε βγήκε το σκάνδαλο σιεμενσ όταν τσαντίστικε ο Χριστοφοράκος γιατί ο Βουρλούμης και άλλοι φερμανοί πήραν οπτικές ίνες από Κίνα και όχι SIEMENS.....

BENEAS GEORGIOS είπε...

Είναι εντυπωσιακό το πως τα καταφέρνουν πάντα οι σοσιαλ(η)στές του κινήματος, χωρίς να ανοίγει μύτη...
Τελικά ο Έλληνας γουστάρει παραμύθι...

Ανώνυμος είπε...

μπενεα το οτι παρελαβαν μια ελλαδα σε κωμα δεν μας το λες και ο αλογοσκουφης παιζει τενις.Να τα λες ολα οχι μονο τα μισα, 5,5 χρονια o αλογοσκουφης οδηγησε το πλοιο στην ξερα με τις απογραφες και τον διορισμο golden boys σε καιριες θεσεις.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Φίλε,
Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να υπερασπιστώ την πολιτική της ΝΔ, εάν εσύ την αισθάνεσαι να υπερασπιστείς την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, δικό σου πρόβλημα.
Και τους δυο θα μας κρίνουν οι αναγνώστες της σελίδας.
Παρεμπιπτόντως μου αρέσει σήμερα ο κ. Παπανδρέου στα ΝΕΑ… παρ’ όλο που αυτά που λέει μέχρι στιγμής δε βλέπουμε να υλοποιούνται.

…Αυτές τις δύσκολες ώρες για όλους μας θέλω οι πολίτες να γνωρίζουν πως θα ανταποκριθούμε στην πρόκληση να αλλάξουμε εκ βάθρων τα κακώς κείμενα. Το να βαφτίζονται δικαιοσύνη η σκανδαλώδης εύνοια, κεκτημένα τα προνόμια των λίγων και των συντεχνιών, δικαίωμα η περιφρόνηση του κοινωνικού συνόλου, πολιτισμός ο προκλητικός πλουτισμός, επιχειρηματικότητα το παρασιτικό κέρδος, μαγκιά η ασυλία και η φοροδιαφυγή. Δουλεύουμε για, και μαζί με τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών που εργάζεται σκληρά και δεν ανέχεται πια αυτά τα φαινόμενα…

Τέλος, η επόμενη ανάρτηση στο blog ίσως απαντά στο σχόλιό σου...

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχει σημασια να απαντησει η αναρτηση σου στην αποψη μου αλλα να απαντησει ο Παπανδρεου στα κερδοσκοπικα σχεδια με δυναμικες πρωτοβουλιες οπως οι επιτυχημενες περιοδειες του...κατα τα αλλα μπενεα ειτε υπερασπιζεσαι η οχι την πολιτικη αλογοσκουφη μικρη αξια εχει,σημασια εχει οτι η αυτη η πολιτικη γονατισε τον λαο και εφερε στα προθυρα της χρεοκοπιας την χωρα.Και η ΝΔ εχει πλεον κυβερνητικο παρελθον και το εζησαν στο πετσι τους οι πολιτες.

BENEAS GEORGIOS είπε...

Αυτό φταίει για τα χάλια του σήμερα... δυστυχώς για σας, μόνον αυτό... και όχι η Κυβερνητική παρένθεση της ΝΔ.

http://beneas13.blogspot.com/2010/02/blog-post_05.html

Ανώνυμος είπε...

EInai dunaton na xasoun tin miza tous apo ta upobrixia se kairous oikonomikis krisis ma einai dunaton? Ti kai ean gernei??Tha piran kati parapano gia na to dextous sigoura kai ean den peiran tha zitisan...!Ti exei problima to skafos aaa den thelw 10% tha mou doseis 30% promithia gia na to paralabo.

Ανώνυμος είπε...

Την κατασταση στο σκαραμαγκα την γνωριζουν πολυ καλα ο ρουσοπουλος και το μεγαρο μαξιμου της εποχης 2004-2009.Οχι μονο δεν εκαναν τιποτα για τους εργαζομενους αλλα δεν καταδεχονταν να τους συναντησουν,αλλο ενα προβλημα που τον κληροδοτησαν στον Παπανδρεου ο αλογοσκουφης,ο ρουσοπουλος και η λοιπη παρεα.Τα υπολοιπα ειναι δικαιολογιες που σκοπευουν να καλυψουν την ανυπαρξια της προηγουμενης κυβερνησης και τις τραγικες παραλειψεις της.