Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Μπορούμε να τους σταματήσουμε !



11.02.2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, οι
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στις 1 και 2 Φεβρουαρίου για τον απολογισμό, δεν δίνει την δυνατότητα στο Σωματείο μας να βγει από τα αδιέξοδα που τα γεγονότα των τελευταίων μηνών δημιούργησαν.
Αν θελήσουμε να ερμηνεύσουμε το αποτέλεσμα, θα λέγαμε πως το μεν «ΟΧΙ» είναι σαφής καταδίκη των όσων απαράδεκτων έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες, (πόσο μάλλον όταν το 2009 ήταν μια πολύ καλή χρονιά σε ότι αφορά τη ΕΣΣΕ και όχι μόνο), το δε «ΝΑΙ» είναι αποτέλεσμα σε ένα ποσοστό, «θεσμικής» ψήφου (μετά την καλλιέργεια φόβων για το Σωματείο σαν θεσμό), σε ένα άλλο ποσοστό, ψήφος αντίθεσης στο προηγούμενο προεδρείο και σε ένα άλλο ποσοστό, αποτέλεσμα ανασφάλειας, πιέσεων ή προσδοκιών (μιας και τα ταξίματα πήγαν σύννεφο τις μέρες αυτές). Το αποτέλεσμα είναι οριακό (49% ΝΑΙ, 47% ΟΧΙ, 4% Λευκό-Άκυρο) και δείχνει ως έναν βαθμό το πρόβλημα που υπάρχει στο Συνδικάτο, αλλά δεν επιβάλει και δεν δρομολογεί εξελίξεις.
Πολλά όμως θα μπορούσε να πει κανείς για τις μεθόδους και τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν πριν, αλλά και κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, για να προκύψει το αποτέλεσμα που ήθελαν, οι «ηγέτες» ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ.
Πουλώντας «προστασία» στους νέους συναδέλφους που τάχα κινδύνευαν να απολυθούν !! γιατί λέει.. ‘δεν πέρασαν το εξάμηνο»!!!, και αυτοί θα τους ... έσωζαν. Ή μην αφήνοντας δεκάδες άλλους να ψηφίσουν, γιατί όλως τυχαίως χάθηκαν οι αιτήσεις τους, που είχαν κατατεθεί στο Σωματείο από τον Δεκέμβριο του 2009!!! (ίσως γιατί εκτιμούσαν πως θα καταψήφιζαν...). Ή διαδίδοντας διάφορα φοβερά και τρομερά για τους «κακούς» του προηγούμενου προεδρείου...
Ακόμη και την ίδια την ψηφοφορία την άρχισαν χωρίς φακέλους σε ΒΕΑ και ΒΕΕ!!!, με αποτέλεσμα να φαίνεται τι ψηφίζει ο καθένας!!!, με ότι σημαίνει αυτό σε πιέσεις και εκβιασμούς. Η διαδικασία αποκαταστάθηκε στα μέσα της ψηφοφορίας, μετά από δική μας παρέμβαση και ένσταση!!!
Αυτό όμως που έγινε με το απαράδεκτο «πρακτικό συμφωνίας», που (όλως τυχαίως πάλι) υπογράφτηκε την ημέρα της ψηφοφορίας!!!. και κυκλοφορούσε μέρες πριν, σε επιλεγμένους χώρους που ήθελαν να παραμυθιάσουν κόσμο (γιατί δεν το έδειχναν και ολοκληρωμένο), δεν έχει προηγούμενο. Είναι ολοφάνερη πλέον και η εμπλοκή της Εταιρείας σ’ αυτό το απαράδεκτο παιχνίδι και ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ σε όλους τους εργαζόμενους, για ωμή παρέμβαση στα συνδικαλιστικά μας ζητήματα.
Μέρες πριν, ζητούσαν εναγώνια από την Διοίκηση, να εξασφαλίσουν μια συμφωνία που θα μπορούσαν να την χρησιμοποιήσουν για να επηρεάσουν συναδέλφους και να μαζέψουν ψήφους... Αφού λοιπόν κατασκεύασαν από καιρό την ιστορία με τις προϋπηρεσίες, όπου δεν τις «έδιναν» τον Δεκέμβρη του 2009, για να τις «δώσουν» αμέσως μετά την ψηφοφορία!!! και να σώσουν τάχα τους νέους από την «κακή» ΕΣΣΕ 2009-2010... Και η «καλή» Εταιρεία, που πριν ήταν «κακιά» και δεν έδινε τίποτε, ξαφνικά χωρίς καμία πίεση, «πείστηκε» και δέχθηκε να τις δώσει!!! Φοβερό!!! Και έκατσαν και υπέγραψαν μαζί ένα πρακτικό, που αν εγκριθεί από το Δ.Σ. και το Γεν. Συμβούλιο του Σωματείου, θα είναι η καταδίκη για την προϋπηρεσία πολλών ειδικοτήτων από τώρα και στο μέλλον.
Η «ταυτοποίηση» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο «πρακτικό», με την ειδικότητα που κατέχει ο εργαζόμενος στα ΕΛΠΕ, είναι προϋπόθεση - εμπόδιο για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας. Έτσι όπως το γράφουν, ούτε από τα ίδια τα ΕΛΠΕ πλέον δεν θα αναγνωρίζεται προϋπηρεσία στα ΕΛΠΕ!!!
Όσο για τα οφειλόμενα «ρεπό» στη Βάρδια, έκαναν μια διευθέτηση, όπου χαρίζουν στην εταιρεία 3 ρεπό... ματαιώνοντας το δικαστήριο (του Απριλίου 2010), όπου είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουμε το σύνολο του αιτήματος, και η Εταιρεία το γνωρίζει, γι’ αυτό και ήθελε καιρό τώρα να ξεφύγει... Αντί λοιπόν να βγάζουν ανεύθυνες «διευκρινιστικές» ανακοινώσεις που δεν δεσμεύουν κανέναν, ας προσδιορίσουν υπεύθυνα και οι μεν και οι δε, τι άδειες «χάνονται» μέσα στις 126 μέρες; Εδώ προσμετρούν όλους τους τύπους των αδειών, αλλά και κάθε είδους απουσίες π.χ. αρρώστιες, απεργίες κλπ., πλην της κανονικής στα 126 ρεπό. Αλλά και στην κανονική, οι αργίες θα προσμετρούνται πλέον ως εργάσιμες. Και ο λογαριασμός θα έρθει το 2012, γιατί τότε θα φανεί και το τι χάνουν οι εργαζόμενοι από το πρακτικό. Τελικά μήπως αμφισβητούνται με το πρακτικό αυτό, και τα 12 ρεπό σε ΒΕΑ, ΒΕΕ και ΒΕΘ;
Είναι φανερό το αλισβερίσι μεταξύ των δύο μηχανισμών, με κύριο στόχο να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, με κάθε κόστος. Έτσι έβαλαν και την Εταιρεία στο παιχνίδι και αυτή συμφώνησε φυσικά, αφού έτσι κάνει την δουλειά της μια χαρά. «Ξεμπερδεύει» (έστω και προσωρινά) με τους «απρόβλεπτους», «κακούς» του προηγούμενου προεδρείου, που της κόστισαν τόσο πολύ, με μια 2ετή ΣΣΕ με τις μεγαλύτερες αυξήσεις στην Ελλάδα, με 700 προσλήψεις, 6ήμερες δωρεάν διακοπές, 15ετία-25ετία, αποκατάσταση αδικιών της «ομογενοποίησης» του 1999, προσλήψεις εργολαβικών, 5η βάρδια και κατάργηση του άρθρου 14 στις ΒΕΕ, πρακτικό για προσωπικό ασφαλείας, καμιά αύξηση στο κόστος ή υποβάθμιση των ιατροφαρμακευτικών, ασφαλιστικών προγραμμάτων για τους εργαζόμενους, κλπ. Προτιμούν τους γνωστούς, «βολικούς» και συνεργάσιμους κομματικούς – κυβερνητικούς συνδικαλιστές.
Συμπεριέλαβαν δε στο πρακτικό αυτό και με όσα η ΕΣΣΕ αλλά και πολυετείς πρακτικές κατοχυρώνουν εδώ και χρόνια, δηλαδή το χρονοεπίδομα του 2,5%, τις προϋπηρεσίες των Μηχανικών κλπ., για να μπερδέψουν τους εργαζόμενους (κυρίως τους νέους), ότι τάχα το συγκεκριμένο πρακτικό λύνει και άλλα προβλήματα... Ακόμη και όσα αναφέρει για Πυροσβέστες και Φύλακες, είναι φανερό πως δεν καταργεί το σημερινό καθεστώς και δεν τους εντάσσει στην ρύθμιση 15ετίας-25ετίας, παρά το παραμύθι που πουλούσαν τις μέρες της ψηφοφορίας. Αυτό που συμφωνήθηκε, αφορά περίπου 6 εργαζόμενους σε όλα τα ΕΛΠΕ. Όλοι οι υπόλοιποι είναι απ’ έξω.
Σαν Ενιαία–Ενωτική Σ.Κ., δεν θα δεχτούμε να υπογράφονται τέτοια απαράδεκτα «πρακτικά συμφωνίας». Καλούμε όλους τους εργαζόμενους που νοιώθουν αλληλέγγυοι με τους νέους που θα έρθουν στα ΕΛΠΕ από εδώ και πέρα, με την πίεση που μπορούν και πρέπει να ασκήσουν, να ακυρώσουν και αυτό το πρακτικό, όπως ακύρωσαν και τα σχέδια για ένταξη των νέων σε χαμηλότερα μισθολογικά κλιμάκια με το δημοψήφισμα του 2007.
Συναδέλφισσες, οι
Όλα αυτά για τα οποία μιλάμε σήμερα συμβαίνουν, ενώ στην χώρα γίνονται συγκλονιστικές ανατροπές σε βάρος των εργαζομένων. Η επίθεση που δέχονται τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις των εργαζομένων (εργασιακά, ασφαλιστικά, μισθολογικά, φορολογικά κλπ.) είναι χωρίς προηγούμενο. Με άλλοθι την κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν (κυβερνήσεις, τραπεζίτες, μεγάλο κεφάλαιο), με τις πολιτικές τους, το κλέψιμο των ταμείων και τα σκάνδαλα, τα φορτώνουν πάλι στους εργαζόμενους και με την βοήθεια των ΜΜΕ, τρομοκρατούν τον κόσμο για να τα αποδεχτεί.
Η ανάγκη για μαζική αντίσταση, είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά. Η διοίκηση της ΓΣΕΕ, έστω και αργά, έστω και ξεκομμένα από άλλους κλάδους, αποφάσισε απεργία στις 24 Φεβρουαρίου 2010. Είναι κρίσιμο αυτή η απεργία να πετύχει.
Είναι κρίσιμο, να δώσουμε το ποιο δυνατό χτύπημα, στις πολιτικές που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και προστατεύουν τους μεγαλοκαρχαρίες και τους τοκογλύφους.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή, στην 24ωρη πανεργατική απεργία της 24 Φεβρουαρίου 2010. Μπορούμε να τους σταματήσουμε
.
.

37 σχόλια:

BENEAS GEORGIOS είπε...

Φυσικά δε συμβιβαζόμαστε και με τον καραγκιόζ μπερντέ στην είσοδο των ΒΕΕ.
Εμείς αγωνιστήκαμε και υποσχεθήκαμε σύγχρονη είσοδο διυλιστηρίου με λειτουργικό κτίριο, αντάξιο του κύρους και της οικονομικής επιφάνειας της εταιρείας.
Αυτό υποσχεθήκαμε, γι αυτό αγωνιζόμαστε, και αυτό θα παραδώσουμε σύντομα στους συναδέλφους !

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα θα ειναι αξεχαστο το φετινο με τους ενιαιους καρναβαλους που παρελαζουν ξεγυμνωμενοι πια ολοκληρωτικα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΕΝΕΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ...ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ....ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΧΤΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ...ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ¨Ο ΞΑΝΘΟΣ ΖΟΡΟ,Ο ΒΑΡΩΝΟΣ,Ο ΜΟΥΣΑΤΟΣ ΔΟΥΚΑΣ,Ο ΚΑΓΙΕΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΙΠΠΟΚΟΜΟΣ΅....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΝΕΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ...ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ...ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ Η ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ....ΑΝΤΑΜΕΙΨΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ...ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΠΗΡΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΧΝΑΝ...ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ....

Ανώνυμος είπε...

Φυλακα καραφλοκορακα σε εκαψε ο ΤενΚατε καταλαβετο και παψε.

Ανώνυμος είπε...

παλι καλα που ειναι ο τενκατε...αψογος ο συμβολισμος...αυτος δεν ειναι ο προπονητης που δεν σηκωσε ουτε χερουλι απο την κουπα..με τις αλλαγες βγαλμενες απο τσιρκο...ευτυχως ηρθε ο νιομπλιας και εβαλε τα πραγματα στην θεση τους...αρχισε απο την παραγκα βαζοντας στην θεση της ενα σκεπαστρο και επονται και οι αλλαγες, ενιαια στρουμφακια... βαρωνε καραφλοχαιτα σε πηρανε γραμμη και οι πετρες στις βεε...
Υ.Γ. ΣΕ ΛΙΓΟ Η "ΚΑΡΔΙΑ" ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΑ...Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΑΓΗ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΙΣΕ....ΟΥΧΟΥ ΟΥΧΟΥ....ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε βαρωνε αφου θα κερδιζαμε το δικαστηριο για τα ρεπο της βαρδιας γιατι ο ξανθος καθοδηγητης σου πηρε δυο φορες αναβολη????εεεε???....δες σας τα λεει ολα και εσεις σαν φαλτσοι παπαγαλοι λετε τα μισα...το ψεμα ομως εχει κοντα ποδαρια....

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Χρυσοστομε!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Η ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΩΡΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΝΙΑΙΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΛΗ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ 450 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΑ!!!!!ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ!!!!ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!!!!!!

Υ.Γ 1 Ο ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ...ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑΣ ΧΛΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!

Υ.Γ 2 Η ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΝΙΑΙΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ 70-30 ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ...ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ....ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΑΦΑΓΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΑΣ ΑΣΤΑΥΡΩΤΑ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ....ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΡΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ...ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΕΝΙΑΙΑ ΕΓΓΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΙΑΙΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΣΚΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΗ. ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΤΑΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΩΡΙΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΙΖΑΝ.
ΡΕ ΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΧΑΡΤΙ Ο ΟΙΚΟ-ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ?
ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?

"ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ?????

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμο ενιαιο παπαγαλακι το Σεπτεμβρη που λυτρωθηκαν οι εργαζομενοι απο τον εκπτοτο ξανθο καθοδηγητη σου εφερε μια νταλικα να φορτωσει οτι προλαβαινε απο το σωματειο γιατι? επειδη γινοταν της χορηγιας το καγκελο σε φιλαρακια? γιατι τον εχει πιασει τρελα με τις εκδρομες και στελνει εξωδικα? τον πιεζει ο μεγα χορηγος απο σαλονικη...? οσο για την προυπηρεσια των νεων θα πρεπε να λες ενα ευχαριστω ενιαια κοσκινοσκουφιτσα γιατι εμεις δωσαμε πισω αυτα που εσεις ξεπουλησατε...
Πριν απο εννια μηνες τρωγατε αστακους κερασμενους απο τον χουβαρντα προεδρο,τωρα παραγγειλατε αρνια αλλα δυστηχως εμειναν αφαγωτα.Τον Νοεμβριο εχει κερασμα απο μας βρωμικο στην πλατεια Μαβιλη ενιαιοι αστακοι...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΣΚΙΤΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ?
ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ , ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΣΟΥ
(PAN EUROPEAN )ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΥΤΟ
ΠΑΣΚΙΤΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΙΑΙΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ-ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ...ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΤΩΤΟ ΞΑΝΘΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΤΟ ΤΩΡΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Η ΜΠΙΛΙΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΣΤΟ 7.500....ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΜΕΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ 9 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ....ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕ Η ΜΑΖΕΥΟΣΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ....
Υ.Γ 1 Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Ο ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΜΕΝΟΣ ΅ΣΤΡΑΤΟΣ΅ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΠΙΟΝΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ....
Υ.Γ 2 ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΗΤΑΝ...ΕΛΕΟΣ...ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΑΚΟΥΣ....
Υ.Γ 3 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΛΑ...ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ....ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΤΑ ΕΝΙΑΙΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ...
Υ.Γ. 4 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΑ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΅ΜΑΥΡΟΣ΅ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ, ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ...ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΓΙΕΝ....ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΞΕΦΥΓΕ...ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΔΙΩΧΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ...
Υ.Γ 5 ΟΤΑΝ Η ΕΝΙΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ, Ο ΘΕΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΚΙΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ?

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΠΑΣΚΕ ΔΑΚΕ=ΛΕΩΦΟΡΙΑ-ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΛΑΚΙ - ΜΠΡΑΒΟΙ - USBSTICK ΚΙΝΗΤΗΤΗΛΕΦΩΝΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΑΣ.

ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ " ΚΑΡΝΤΑΣΙ"

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ....ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΝΙΑΙΕ ΚΕΦΤΕ...ΘΥΜΗΣΟΥ...ΣΠΙΤΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΜΠΑΞΙΣΙ-ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ-ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΑΡΗ-ΠΟΛΥΗΜΕΡΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ-ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ...ΚΑΙ Η ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΟΛΩΝ ΣΑΣ Η ΜΑΜΑ PANGAEA...
Υ.Γ 1 ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ...ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΠΟΛΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΑ...ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΨΕ ΜΕ ΠΑΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ....
Υ.Γ 2 ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΜΠΑΤΛΕΡ...ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ....ΧΑ ΧΑ ΧΑ....

Ανώνυμος είπε...

Ελα τελειωνε. Σε μαθαμε καλα. Το πρωι παληκαρι και το βραδυ μαξιλάρι

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΚΙΤΗ "ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ" ΕΧΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ 16/17-02-2010 ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Η ΑΤΥΠΗ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ "ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΩΝ".
ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΞΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
<>.
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΤΥΠΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΡΕΣΤΗ ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...


Υ.Γ1 ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΕΙ ΑΨΟΓΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ...


Υ.Γ2 "ΚΑΛΑ ΔΕ ΤΑ ΠΗΓΑ ΚΥΡΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ";
ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΟ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΜΑΛΛΟΝ Η "ΨΗΛΗ" ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΨΙΛΗ" ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΙΑΙΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλησπέρα σας.
Ολοκληρώθηκαν αυτό το τριήμερο οι εορταστικές εκδηλώσεις για το καρναβάλι στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ, με την πανηγυρική παρέλαση του προεδρείου του ΠΣΕΕΠ.
Στις εκδηλώσεις των ΒΕΑ το προεδρείο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του, ντυμένος Γεωργιανός ιμπρεσάριος μολδαβών χορευτριών με ταυτοποιημένη προϋπηρεσία και ο Γραμματέας του, ντυμένος Μαλαισιανός άστεγος σεισμόπληκτος με προβλήματα ομιλίας.
Η παρουσία και η συμμετοχή των παρευρισκομένων μελών ήταν μεγάλη και η ποικιλία από τα καλλιτεχνικά δρώμενα ξεχωριστή και με θεματολογία εξαιρετικά επίκαιρη με τις απαραίτητες νότες πρωτοτυπίας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα που ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς θεατές.
Η παράσταση κάλυψε όλη την τρέχουσα επικαιρότητα με αναφορές σε επιστροφές διαφυγόντων 3 φορτίων μπανάνας -μικρού μήκους- σε ιθαγενείς του Αμαζονίου κλεμμένα από αυτονομιστές Κολομβιανούς αντικαθεστωτικούς, σε αναγνώριση ιθαγένειας δουλοπάροικων σε αδαμαντωρυχεία της Μποτσουάνα πιστοποιημένα με ISO 90002, επίδειξη διάσωσης τροφίμων ψυχιατρείου Αβοριγίνων από εξειδικευμένο συνεργείο αντιμετώπισης πυρηνικού ολοκαυτώματος, πυροσβεστών και φυλάκων.
Η παρουσίαση έγινε με μοναδικό τρόπο και σκηνοθετικά υποστηρίχθηκε από τον Πρόεδρο του ΠΣΕΕΠ με μια ομολογουμένως Σαιξπηρική διάσταση σαν σε έργο του West End και τον Γραμματέα του ΠΣΕΕΠ να κερδίζει τις εντυπώσεις, με συγκλονιστικά συγκινησιακές στιγμές που σου θύμιζαν το Rain man. Υπήρξαν βέβαια στιγμές κατά την διάρκεια της παράστασης που το κοινό δεν κατάφερε να αντιληφθεί τα βαθυστόχαστα νοήματα που άφηνε χαλί στο διάβα του το πετυχημένο πλέον δίδυμο, δημιουργώντας δυσαναπλήρωτα κενά στην πλοκή και στην εξέλιξη του Έργου.
Ήταν κομμάτι του σκηνοθετικού ιστού του πρωτοπόρου σκηνοθέτη που άφηνε στα αποσβολωμένα από την έκσταση πλήθη, να φτιάξει ο καθένας προσωπικά τη δικό του τέλος, με βιώματα που τον σημάδεψαν στην διάρκεια της καριέρας τους. Αξίζει επιπροσθέτως να αναφερθεί η interactive σχέση των καρναβαλιστών με τα μέλη του ΠΣΕΕΠ καθ όλη την διάρκεια του show συμμετέχοντας έτσι όλοι στην παράσταση, με βωμολοχίες βουκολικού περιεχομένου, αναφορές στα Ευαγγέλια της Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας, σεξουαλικά ομοφυλόφιλα υπονοούμενα και χορευτικές ακροβασίες βουδιστών μοναχών με βροχή από χλέμπες -κατά το κρέπες- και ροχάλες χωρίς αδιάβροχη προστασία.
Το όλο θέαμα ήταν πραγματικά συγκλονιστικό, με τον Πρόεδρο να τα βάζει με όλους και με όλα αποκρούοντας κάθε λεκτική ατάκα του κοινού που αλαφιασμένο παραληρούσε στις απαντήσεις του, φωνάζοντας «κι άλλο-κι άλλο» και με τον Γραμματέα που επί τέσσερις ώρες ανταποκρίθηκε στον ρόλο του διανοητικά καθυστερημένου ανέχοντας περίλυπος στωικά και τις πιο «άστοχες» μερικές φορές επιθέσεις από το χωρίς οίκτο κοινό που δεν είχε το υπόβαθρο να εντρυφήσει στον πολυσύνθετο και απαιτητικό ρόλο του.
Μετά το τέλος της παράστασης έχοντας δώσει και οι δύο τους το 100% της θετικής τους ενέργειας εξουθενωμένοι από την υπερπροσπάθεια, υποκλίθηκαν μπροστά στο κοινό που πραγματικά κέρδισαν και έκαναν «δικό» τους, ενώ τα μέλη μπιζάροντας τους παρακαλούσαν για ένα encore. Χαιρέτησαν τους δικούς τους πλέον ανθρώπους πολύ σεμνά σαν καθημερινοί άνθρωποι του ζήλου και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια ακόμα παρόμοια παράσταση να επαναληφθεί σε σύντομο χρονικά διάστημα, σε μεγαλύτερο χώρο θα προσθέταμε εμείς.
Μάλιστα καθώς με την ώρα άδειαζε η αίθουσα με το κοινό να αποχωρεί, οι πιο ένθερμοι οπαδοί του αξιολάτρευτου διδύμου «έριξαν» την ιδέα να μαζέψουν υπογραφές από όσα περισσότερα μέλη γίνεται, ώστε να δοθεί μία Μοναδική παράσταση σε πολύ μεγαλύτερο χώρο που μάλιστα έλεγαν ότι έχει βρεθεί, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε πολλούς από αυτούς να ζήσουν μια πραγματικά πολυδιάστατη και μοναδική εμπειρία, εμπειρία ζωής και να τους δοθεί η δυνατότητα από σκηνής «να κάψουν το Βασιλιά Καρνάβαλο».
Τους ευχόμαστε πραγματικά τα καλύτερα -καρναβάλια-.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΣΤΡΟ....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ...ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΦΕΤΟΣ ΕΠΕΣΑΝ ΝΩΡΙΣ...ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΚΛΕΨΕ ΦΕΤΟΣ Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ...ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΡΩΝΟΥΣ,ΚΑΓΙΕΝ,ΖΟΡΟ....ΔΟΥΚΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ...ΚΟΝΤΟΥΣ ΙΠΠΟΚΟΜΟΥΣ....ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΗ....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΅Ο ΞΑΝΘΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ΅....ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΅ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΩΝ΅....ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΅Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΖΟΡΟΥ, Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ Η ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ΅....

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκες ότι και να γραψετε μετα απο αυτο που διαβασα δεν πιανετε μια!!
χα χα χα Μπραβο για το ρεπορταζ.
Τα ΒΕΑ το επιβεβαιωνουν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΣΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΠΕΝΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ !!! ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΙΚΡΟΣ ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΟΥΚΙΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ...ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ OI ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΛΑΓΟ "LOOSER"...ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ Ο ΛΑΓΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΅ΕΛΕΥΘΕΡΟ΅ ΜΑΝΤΡΙ....ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΛΑΓΟ LOOSER" ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα θα σε αγνοήσουν, κατόπιν θα σε περιγελάσουν, αργότερα θα σε πολεμήσουν και μετά θα ...νικήσεις!! Έτσι γινονται οι ανατροπές

Ανώνυμος είπε...

Για να κανεις ανατροπη και μαλιστα μυθικη οπως εκανε η ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ απεναντι στο αλλοτε ισχυρο συστημα του παππου, πρεπει να διαθετεις αγωνιστικο φρονημα, οταν εισαι απο κατω και οχι να ζητας να παραιτηθεις απο θεσεις ευθυνης που σου εχουν ανατεθει π.χ. Γραμματεας Παραταξης...οποτε για να δικαιωθεις πρεπει να αγωνιστεις και οχι να κρυφτεις σαν ΅λαγος΅...ηταν βαρια βλεπεις η καλογερικη για τον ΅λαγο LOOSER"...
Υ.Γ. Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΅ΜΟΥΓΓΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΅ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΞΑΝΘΟΣ΅....ΤΕΛΙΚΑ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΗΠΙΕ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΅ΛΑΓΟΣ LOOSER΅ EMEINE ME THN ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Αρ. Πρωτ : …73… Ασπρόπυργος 17/02/10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το τελευταίο διάστημα στον εργασιακό μας χώρο γίνεται για άλλη μια φορά προσπάθεια δημιουργίας κρίσης. Το θέμα που επιλέχθηκε αυτή τη φορά είναι το Πρακτικό Συμφωνίας που δίνει λύση σε σοβαρότατα ζητήματα όπως η προϋπηρεσία των νέων συναδέλφων, οι ημέρες ρεπό της βάρδιας που μας απασχολούσε για μια επταετία, η άρση της απαράδεκτης ρύθμισης για τους πυροσβέστες ως τη μόνη κατηγορία που δεν είχε την εξέλιξη όλων των άλλων κατηγοριών, την ρύθμιση της φύλαξης που μέχρι τώρα είχε ρυθμίσεις προσωπικές και την ρύθμιση για τους συναδέλφους που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά πρωταγωνιστές αυτών των κινήσεων είναι αυτοί που τα ονόματά τους φιγουράρουν στις αγωγές κατά του Σωματείου όπως και κάποιοι που εκμεταλλεύονται τις θέσεις που κατέχουν σε ηγετικά αξιώματα της βάρδιας.
Ενώ το Σωματείο ενημέρωσε σχεδόν το σύνολο των συναδέλφων της βάρδιας στις ΒΕΑ για τα χαρακτηριστικά που έπαιξαν ρόλο στο να υπάρξει συμφωνία για το Πρακτικό, εντούτοις γίνεται προσπάθεια ακύρωσης των ενεργειών του Σωματείου.
Τονίζουμε ότι η κριτική, η αντίθετη άποψη και το να ζητούνται διευκρινίσεις είναι θεμιτό και απαραίτητο συστατικό δημοκρατικής λειτουργίας. Αθέμιτο είναι ο μηδενισμός και οι πρακτικές κανιβαλισμού που επιχειρούνται για «προσωπικά γινάτια». Ευτυχώς αυτή η λειτουργία αφορά ελάχιστους στο σύνολο των μελών μας.
Σε μια εποχή που το πολιτικοοικονομικό σύστημα κάνει παντού περικοπές, τα συνδικάτα ετοιμάζονται για μάχες ενάντια στις πολιτικές που θα θίξουν την εργατική τάξη, το Σωματείο μας έκανε την εξής συμφωνία υπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους και τις παρενέργειες των συμφωνηθέντων.
Α). Η αναγνώριση προϋπηρεσίας επανήλθε στις νέες προσλήψεις σε αρκετά μεγάλο ποσοστό, σε σχέση με την εγκληματική ρύθμιση της τελευταίας ΕΣΣΕ, όπου δεν αναγνωριζόταν καμία προϋπηρεσία σε καμία ειδικότητα εάν δεν προερχόταν από Βαριά και Χημική Βιομηχανία ή από Διυλιστήριο.
Β). Η κατηγορία Τ7 ήταν η μόνη κατηγορία που δεν έφτανε στο καταληκτικό της κατηγορίας με 3ετίες όπως ορίζει η ΕΣΣΕ για όλες τις κατηγορίες.
Γ). Οι αρχιφύλακες δεν ήταν στην ίδια βαθμίδα με Αρχιπυροσβέστες, Αρχιδοκιμαστές και βεβαίως στο παρελθόν έγιναν προσωπικές ρυθμίσεις, όπου Αρχιφύλακες θα φτάσουν στο καταληκτικό Μ.Κ. 5 παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου.
Δ). Για τη ρύθμιση των συναδέλφων με παιδιά με ειδικές ανάγκες δεν χρειάζονται λόγια αλλά να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε γι΄ αυτές τις περιπτώσεις.
Ε). Το θέμα των «έως 6 ημερών» της βάρδιας των ΒΕΑ που εδώ και 7 έτη προσπαθούμε να βρούμε λύση. Μετά από 3-4 διαβουλεύσεις όπου δεν βρέθηκε καμία λύση, το αποτέλεσμα ήταν δικαστήρια μεταξύ του Σωματείου με την Εταιρεία και της Εταιρείας με τους εργαζόμενους. Τρεις φορές το δικαστήριο πήρε αναβολή, δύο φορές το προηγούμενο προεδρείο και μία το σημερινό. Όλες οι αναβολές πάρθηκαν με το αιτιολογικό να υπάρξει λύση επί του ζητήματος. Επειδή ακούμε πολύ το ότι «τα στοιχεία που έχουμε είναι ισχυρά για το δικαστήριο ώστε να κερδίσουμε», το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί πάρθηκαν αναβολές και δεν δικάστηκαν. Αυτό δεν έχει απαντηθεί ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Αρ. Πρωτ : …73…
Σήμερα το Σωματείο αξιολογώντας, α) τι θα γίνει στην περίπτωση που χαθεί η δίκη δηλαδή ότι κλείνει οριστικά η υπόθεση και ίσως να έχει παρενέργειες και για την Θεσσαλονίκη και β) την περίπτωση που κερδίσουμε το δικαστήριο, να πάει η Εταιρεία στο Εφετείο (κάτι το οποίο δηλώνει συνεχώς), αυτό και μόνο σημαίνει τουλάχιστον μια εξαετία ακόμα εκκρεμότητα. Το Σωματείο ήρθε σε αυτήν την συμφωνία μη κλείνοντας οριστικά την υπόθεση και έφερε τη διαφορά πλέον από τις «έως 6 ημέρες» στις 3 ημέρες για όλους ΒΕΑ & ΒΕΕ.
Σε κάθε περίπτωση το Σωματείο είναι πεπεισμένο ότι έκανε το καλύτερο για το γενικό συμφέρον των εργαζομένων και μάλιστα λύνοντας τα ζητήματα αυτά σε κλεισμένη διετή σύμβαση. Θα προχωρήσει στην έγκριση του Πρακτικού Συμφωνίας στο όργανά του πιστεύοντας ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων το εγκρίνει. Αν υπάρχει διαφορετική άποψη το καταστατικό δίνει τη δυνατότητα για όποιον το θελήσει να το πράξει με τις δέουσες ενέργειες και να αποδείξει το αντίθετο.



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΜΙΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας είναι ότι είναι. Ακόμη κι αν δεν το θέλει αυτό, ακόμη κι αν θέλει να είναι ή να φαίνεται διαφορετικός.

Ανώνυμος είπε...

ξεχασες να προσθεσεις οτι ο καθενας ειναι οι πραξεις του και οι ικανοτητες του...η διαδρομη του και το παρελθον του...π.χ ενας λαγος φημιζεται για τις ικανοτητες του για γρηγορο τρεξιμο και οχι για το αγωνιστικο του φρονημα...ποσο μαλλον για αρχηγικες ικανοτητες...φαντασου ενα λαγος looser τωρα να υπερνικα την μητερα φυση...

Ανώνυμος είπε...

O ανόητος έχει αδερφό του τον αδύναμο.

Ανώνυμος είπε...

και ο λαγος looser εχει αδελφο τον κουνελη.....