Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Παράπονα από τους πολίτες της Μεσσήνης


Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πολύπαθη Μεσσήνη.
Οι ληστείες που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό δεν έχουν προηγούμενο, όπως και η αντιμετώπιση και η διελεύκανση αυτών των υποθέσεων από την Αστυνομία.
Το βράδυ της Πέμπτης (18/02/2010) οι γνωστοί - άγνωστοι σήκωσαν ολόκληρο τον εξοπλισμό ενός ξυλουργείου που βρίσκεται στην οδό Δαγρέ, οι δράστες συνελήφθησαν επ' αυτοφόρω από τον ιδιοκτήτη αλλά στο Α.Τ. υπήρχε μόνο ένας αστυνομικός, οπότε τι νά κάνει;
Φυσικά οι δράστες ανενόχλητοι συνέχισαν το έργο τους και κυκλοφορούν με περισσό πλέον θράσος μιας και για άλλη μια φορά απέδειξαν περίτρανα σε όλους ότι όντως αυτούς η Αστυνομία δεν τους αγγίζει !
Υπάρχουν σπίτια στην περιοχή, φτωχικά σπίτια, σπίτια ηλικιωμένων, ανθρώπων του μεροκάματου, που έχουν βάλει συναγερμό όχι για να διαφυλάξουν τα αμύθητα πλούτη τους αλλά την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα λιγοστά χρήματα που έχουν στο σπίτι τους.
Εκεί έχουμε φτάσει στην ταλαίπωρη Μεσσήνη.
Επίσης τόσο τα σχολεία όσο και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, που βρίσκονται στη συγκεκριμένη περιοχή, έχουν συναγρερμούς, οι οποίοι χτυπάνε αλλά ληστείες συνεχίζονται και οι δράστες δεν πτοούνται από το χτύπημα του συναγερμού αφού ξέρουν ότι κανείς δεν θα τους ενόχλήσει ούτε κατά το έργο ούτε και μετά.
Το 30 Νηπιαγωγείο μέσα σε μισό χρόνο έχει πέσει θύμα ληστείας δύο φορές, οι δράστες αφαίρεσαν το πετρέλαιο από την δεξαμενή του σχολείου.
Στο παρελθόν έχουν συμβεί πολλές άλλες κλοπές στο ίδιο σχολείο.
Κανείς δεν ενδιαφέρεται σε αυτή την πόλη για το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει.
Οι Αρχές όσο δεν το έχουν στο σπίτι τους όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται αλλά το κρύβουν κι όλας !

Διαβάστε το φύλλο της Ελευθερίας
18/02/2010 σελίδα 11, για να δείτε την τραγικότητα της κατάστασης !

Δεν υπάρχουν σχόλια: