Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Γιορτάζουν την αγάπη τους σήμερα ! ! !


ΠΑΣΚΕΔΑΚΕΕΛΠΕ

7 σχόλια:

zarkadaki είπε...

telika (agapiounte) poly oi kleftes kai oi pseftes metaksi tous...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΥΝΧΑΝΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΟΝΤΙΟΙ. ΤΡΕΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλησπέρα σας.
Ολοκληρώθηκαν αυτό το τριήμερο οι εορταστικές εκδηλώσεις για το καρναβάλι στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ, με την πανηγυρική παρέλαση του προεδρείου του ΠΣΕΕΠ.
Στις εκδηλώσεις των ΒΕΑ το προεδρείο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του, ντυμένος Γεωργιανός ιμπρεσάριος μολδαβών χορευτριών με ταυτοποιημένη προϋπηρεσία και ο Γραμματέας του, ντυμένος Μαλαισιανός άστεγος σεισμόπληκτος με προβλήματα ομιλίας.
Η παρουσία και η συμμετοχή των παρευρισκομένων μελών ήταν μεγάλη και η ποικιλία από τα καλλιτεχνικά δρώμενα ξεχωριστή και με θεματολογία εξαιρετικά επίκαιρη με τις απαραίτητες νότες πρωτοτυπίας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα που ικανοποίησε και τους πιο απαιτητικούς θεατές.
Η παράσταση κάλυψε όλη την τρέχουσα επικαιρότητα με αναφορές σε επιστροφές διαφυγόντων 3 φορτίων μπανάνας -μικρού μήκους- σε ιθαγενείς του Αμαζονίου κλεμμένα από αυτονομιστές Κολομβιανούς αντικαθεστωτικούς, σε αναγνώριση ιθαγένειας δουλοπάροικων σε αδαμαντωρυχεία της Μποτσουάνα πιστοποιημένα με ISO 90002, επίδειξη διάσωσης τροφίμων ψυχιατρείου Αβοριγίνων από εξειδικευμένο συνεργείο αντιμετώπισης πυρηνικού ολοκαυτώματος, πυροσβεστών και φυλάκων.
Η παρουσίαση έγινε με μοναδικό τρόπο και σκηνοθετικά υποστηρίχθηκε από τον Πρόεδρο του ΠΣΕΕΠ με μια ομολογουμένως Σαιξπηρική διάσταση σαν σε έργο του West End και τον Γραμματέα του ΠΣΕΕΠ να κερδίζει τις εντυπώσεις, με συγκλονιστικά συγκινησιακές στιγμές που σου θύμιζαν το Rain man. Υπήρξαν βέβαια στιγμές κατά την διάρκεια της παράστασης που το κοινό δεν κατάφερε να αντιληφθεί τα βαθυστόχαστα νοήματα που άφηνε χαλί στο διάβα του το πετυχημένο πλέον δίδυμο, δημιουργώντας δυσαναπλήρωτα κενά στην πλοκή και στην εξέλιξη του Έργου.
Ήταν κομμάτι του σκηνοθετικού ιστού του πρωτοπόρου σκηνοθέτη που άφηνε στα αποσβολωμένα από την έκσταση πλήθη, να φτιάξει ο καθένας προσωπικά τη δικό του τέλος, με βιώματα που τον σημάδεψαν στην διάρκεια της καριέρας τους. Αξίζει επιπροσθέτως να αναφερθεί η interactive σχέση των καρναβαλιστών με τα μέλη του ΠΣΕΕΠ καθ όλη την διάρκεια του show συμμετέχοντας έτσι όλοι στην παράσταση, με βωμολοχίες βουκολικού περιεχομένου, αναφορές στα Ευαγγέλια της Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας, σεξουαλικά ομοφυλόφιλα υπονοούμενα και χορευτικές ακροβασίες βουδιστών μοναχών με βροχή από χλέμπες -κατά το κρέπες- και ροχάλες χωρίς αδιάβροχη προστασία.
Το όλο θέαμα ήταν πραγματικά συγκλονιστικό, με τον Πρόεδρο να τα βάζει με όλους και με όλα αποκρούοντας κάθε λεκτική ατάκα του κοινού που αλαφιασμένο παραληρούσε στις απαντήσεις του, φωνάζοντας «κι άλλο-κι άλλο» και με τον Γραμματέα που επί τέσσερις ώρες ανταποκρίθηκε στον ρόλο του διανοητικά καθυστερημένου ανέχοντας περίλυπος στωικά και τις πιο «άστοχες» μερικές φορές επιθέσεις από το χωρίς οίκτο κοινό που δεν είχε το υπόβαθρο να εντρυφήσει στον πολυσύνθετο και απαιτητικό ρόλο του.
Μετά το τέλος της παράστασης έχοντας δώσει και οι δύο τους το 100% της θετικής τους ενέργειας εξουθενωμένοι από την υπερπροσπάθεια, υποκλίθηκαν μπροστά στο κοινό που πραγματικά κέρδισαν και έκαναν «δικό» τους, ενώ τα μέλη μπιζάροντας τους παρακαλούσαν για ένα encore. Χαιρέτησαν τους δικούς τους πλέον ανθρώπους πολύ σεμνά σαν καθημερινοί άνθρωποι του ζήλου και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια ακόμα παρόμοια παράσταση να επαναληφθεί σε σύντομο χρονικά διάστημα, σε μεγαλύτερο χώρο θα προσθέταμε εμείς.
Μάλιστα καθώς με την ώρα άδειαζε η αίθουσα με το κοινό να αποχωρεί, οι πιο ένθερμοι οπαδοί του αξιολάτρευτου διδύμου «έριξαν» την ιδέα να μαζέψουν υπογραφές από όσα περισσότερα μέλη γίνεται, ώστε να δοθεί μία Μοναδική παράσταση σε πολύ μεγαλύτερο χώρο που μάλιστα έλεγαν ότι έχει βρεθεί, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε πολλούς από αυτούς να ζήσουν μια πραγματικά πολυδιάστατη και μοναδική εμπειρία, εμπειρία ζωής και να τους δοθεί η δυνατότητα από σκηνής «να κάψουν το Βασιλιά Καρνάβαλο».
Τους ευχόμαστε πραγματικά τα καλύτερα -καρναβάλια-.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΗΜΟΣ...Η ΛΑΣΠΗ ΠΕΦΤΕΙ ΒΡΟΧΗ ΑΛΛΑ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΟΠΟΤΕ Η ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΗ..ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΗΣ...ΑΥΤΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ...

Υ.Γ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΤΑ ΦΤΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ...Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΕΘΕΩΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΒΑΛΗΜΑ...Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΙΑΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΅Ο ΞΑΝΘΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ΅....ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΅ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΩΝ΅....ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΅Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΖΟΡΟΥ, Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ Η ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΦΙΛΟΥ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ΅....

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκες ότι και να γραψετε μετα απο αυτο που διαβασα δεν πιανετε μια!!
χα χα χα Μπραβο για το ρεπορταζ.
Τα ΒΕΑ το επιβεβαιωνουν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ...ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ OI ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΛΑΓΟ "LOOSER"...ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ Ο ΛΑΓΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΅ΕΛΕΥΘΕΡΟ΅ ΜΑΝΤΡΙ....ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΛΑΓΟ LOOSER" ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ...