Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Στο Μαρούσι θα χτυπά η καρδιά της ΕΛΠΕ

Γεγονός από σήμερα η μετεγκατάσταση στα νέα γραφεία του Αμαρουσίου.
Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:
.


ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί με σχετική ανακοίνωση στις 27 Ιανουαρίου 2010, η πρώτη φάση μετεγκατάστασης στο Νέο Κτίριο Αμαρουσίου θα ξεκινήσει άμεσα και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2010. Το πρόγραμμα της μετεγκατάστασης έχει ως εξής:

Η μετεγκατάσταση της Διοίκησης του Ομίλου, μέρος των εργαζομένων στις Υποστηρικτικές Υπηρεσίες και του συνόλου των εργαζομένων στις Γενικές Διευθύνσεις Διεθνών Δραστηριοτήτων και Εφοδιασμού & Εμπορίας Πετρελαιοειδών της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. καθώς και μέρους των εργαζομένων της Ε.Κ.Ο. Α.Β.Ε.Ε., θα γίνει το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου 2010. την ίδια ημερομηνία, θα έχουν ήδη εγκατασταθεί στο Νέο Κτίριο Αμαρουσίου και 27 εργαζόμενοι της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Α.Ε.Ε. (πρώην ΒΡ Ελλάς Α.Ε.).

Η μετεγκατάσταση των υπολοίπων εργαζομένων της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ Α.Ε.Ε., θα γίνει το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Φεβρουαρίου 2010.

Η μετεγκατάσταση των υπαλλήλων του Διυλιστηρίου Ασπροπύργου, που θα μετακινηθούν στο Νέο Διοικητήριο Ασπροπύργου, θα γίνει μέσα στο Φεβρουάριου του 2010.

Η δεύτερη φάση της μετεγκατάστασης των εργαζομένων στις λοιπές υποστηρικτικές υπηρεσίες των Εταιρειών ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. και Ε.Κ.Ο. Α.Β.Ε.Ε., προγραμματίζεται να γίνει τον Ιούλιο του 2010, σε γειτονικό κτίριο που έχουμε μισθώσει και θα διαμορφωθεί ανάλογα, τους επόμενους μήνες.

Το Νέο Κτίριο Αμαρουσίου, με τις σύγχρονες και περιβαλλοντικά φιλικές υποδομές του και το ευχάριστο λειτουργικό περιβάλλον, θα συμβάλει στην επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων του Ομίλου μας στηρίζοντας έτσι την αναπτυξιακή μας πορεία.

Η σύγχρονη λειτουργική, τεχνική και περιβαλλοντική αρτιότητα του νεόδμητου κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το Νέο Διοικητήριο Αμαρουσίου προσφέρει σε όλους μας τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε ένα αισθητά αναβαθμισμένο εργασιακό περιβάλλον:

Οι υποδομές του νέου κτιρίου είναι τέτοιες ώστε να εξασφαλίσουν τις βέλτιστες εργασιακές συνθήκες από άποψη ποιότητας και ασφάλειας.

Η θέση του κτιρίου το καθιστά εύκολα προσβάσιμο καθώς οι περισσότερες από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες τού λεκανοπεδίου οδηγούν σε αυτό, με επί πλέον άμεση πρόσβαση από τα κύρια μέσα μαζικής μεταφοράς εξοικονομώντας, για τους περισσότερους από εμάς, πολύτιμο χρόνο και αναβαθμίζοντας περαιτέρω την ποιότητα ζωής μας. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζεται επαρκής αριθμός θέσεων στάθμευσης για το προσωπικό.

Η μελετημένη διαρρύθμιση των χώρων επιτρέπει το φυσικό φωτισμό όλων των θέσεων εργασίας και περιλαμβάνει αρκετούς ελεύθερους και κοινόχρηστους χώρους. Οι πτέρυγες του κτιρίου είναι επιμελημένες με μοντέρνα διακόσμηση και υλικά ώστε να δημιουργείται ένα άνετο και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.










Δεν υπάρχουν σχόλια: