Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας εύχεται !


Χριστουγεννιάτικο φως στο Χαϊδάρι & ευχές ! ! !

Μία άκρως Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δημιούργησε η Διοίκηση του Δήμου με την φωταγώγηση της πόλης και τα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στα κεντρικά σημεία της πόλης, φέρνοντας σε όλους τους πολίτες γιορτινό μήνυμα των ημερών.
Από την πρώτη κιόλας στιγμή οι λιλιπούτειοι πολίτες του Χαϊδαρίου κατέκλυσαν το καρουζέλ, το «μαγικό» λεωφορείο και το χταπόδι στην Πλατεία Ηρώων, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία για μια βόλτα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που έχει στηθεί στον πεζόδρομο της Ηρώων Πολυτεχνείου στο Δάσος.
Με τον τρόπο αυτό η Δημοτική Αρχή δημιούργησε δύο μεγάλους Χριστουγεννιάτικους παιδότοπους στα κεντρικά σημεία της πόλης για την διασκέδαση των μικρών συμπολιτών της, τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.
Την παράσταση για ακόμα μία φορά έκλεψε το τρενάκι που καλεί μικρούς και μεγάλους με την κόρνα του για μια βόλτα στην πόλη.
Το Χριστουγεννιάτικο παζλ ολοκληρώνει ο καλαίσθητος φωτισμός της πόλης, μεταφέροντας το γιορτινό κλίμα σε όλες τις συνοικίες της πόλης, ενώ τα κάλαντα που ακούγονται στους κεντρικούς δρόμους δημιουργούν μια όμορφη ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.
.
Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εαν οι Χαιδαριώτες καταλάβουν τι ακριβως γίνεται στον τόπο τους θα πρεπει να συνεχίσουν εκλέγουν το Δημήτρη για τις επόμενες τετραετίες , για να συνεχίσει να νοικοκυρεύει τον τόπο και να κάνει το Χαιδαρι δήμο Πρότυπο.

Οι αλλαγές ειναι παραπάνω απο εξωφθαλμες...

Αυτα και καλή χρονιά

ΥΓ Μπενέα συγχαρητηρια για το blog..εισουν , εισαι και θα εισαι μεγάλος αγωνιστής για τον τόπο μας..Μπράβο...
Χ.Ξ.