Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ Σ.Κ. ΕΛ.ΠΕ.


11.11.2009
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Το Σάββατο που μας πέρασε 7-11-09, 33 Γενικοί Σύμβουλοι απ’ τους 68 που είναι εκλεγμένοι στο όργανο αυτό, «αποφάσισαν» ότι η Γεν. Συνέλευση που ζητούν με τις υπογραφές τους 641 συνάδελφοι (αλλά και πολλοί άλλοι), δεν συντρέχει κανένας λόγος να γίνει!!! και η «διαδικασία περαιώνεται εδώ»!!! σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι γνωστοί «ηγέτες» της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ.
Ένα ακόμα στοιχείο που εισάγει καινούργια ήθη στο Σωματείο είναι ότι παρουσιάζουν 35 ψηφίσαντες για τις ανάγκες της «απόφασης» τους, ενώ στην ψηφοφορία ήταν 33!!
Απ’ τις επιλογές αυτής της αδίστακτης παρέας, φαίνεται ότι στο Σωματείο ήρθαν έτσι όπως ήρθαν, για να μείνουν με κάθε τρόπο και μέσο και δεν τους απασχολούν διαδικασίες, καταστατικά δικαιώματα μελών και ότι επιβάλλουν οι λειτουργίες του κάθε Σωματείου, με δεσμεύσεις και κανόνες.
Βέβαια, ανάλογες κρίσεις κάνουν και αυτοί για εμάς. Έτσι για πολλούς συναδέλφους που παρακολουθείτε απ’ τις ανακοινώσεις αυτή την αντιπαράθεση, φαντάζει σαν ένας «σκυλοκαβγάς» που δεν αφορά παρά μόνο όσους εμπλέκονται.
Δεν είναι όμως έτσι, ούτε έχει να κάνει με το πώς «πήραν» το προεδρείο. Η αντιπαράθεση συνδέεται με τα δικαιώματα που έχουμε όλοι μας σαν μέλη του σωματείου και ξεκίνησε από τη αδιανόητη άρνηση τους να δεχθούν το αίτημα 641 μελών του ΠΣΕΕΠ για γενική συνέλευση.
Όταν τα μέλη κρίνουν ότι είναι αναγκαίο να ελέγξουν εκλεγμένα από αυτούς όργανα του Σωματείου, έχουν το δικαίωμα να το κάνουν, χωρίς να μπαίνει η επιλογή τους αυτή στη κρίση κανενός από τα όργανα αυτά. Αυτό λένε οι νόμοι, αυτό λέει το καταστατικό μας, αυτό επιβάλει και η δημοκρατική λειτουργία στα Σωματεία.
Και τα όπλα που έχουμε στην διάθεση μας να υπερασπιστούμε αυτό το δικαίωμα, είστε εσείς οι ίδιοι και η κρίση σας στην οποία στηριζόμαστε. Ας μη γίνονται λοιπόν εξομοιώσεις που υπονομεύουν τα δικαιώματα όλων μας και αποθρασύνουν αυτή την ομάδα.
Απ’ την αρχή που έγινε αυτό το πραξικόπημα στο σωματείο προβλέψαμε τον χαρτοπόλεμο και δηλώσαμε ότι έχουμε πρόβλημα να ακολουθήσουμε αυτή την κατρακύλα. Δεν μπορούμε να τρέχουμε πίσω από τις συκοφαντικές και ψευδέστατες ανακοινώσεις τους και δεν είναι εύκολο να αποδεικνύεις καθημερινά ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε και τη συκοφαντία ότι ήρθαν... κάποιοι από τη Θεσσαλονίκη με λεφτά του σωματείου, χωρίς να έχουν σκοπό να συμμετέχουν στην παρωδία του γενικού συμβουλίου. Οι συνάδελφοι που κατέβηκαν από τη Θεσσαλονίκη, ήταν μόνο 2 μέλη της διοίκησης του σωματείου και 2 γεν. σύμβουλοι και κατέβηκαν σε μια ύστατη προσπάθεια να δοθεί λύση, καταθέτοντας γραπτώς τις θέσεις τους σε όλους τους συμβούλους (τις οποίες κοινοποιήσαμε και σε όλους τους εργαζόμενους). Παρακολούθησαν δε σαν παρατηρητές όλη την «διαδικασία» και επέστρεψαν αμέσως μετά. Δεν κατέβηκαν λοιπόν για να «διασκεδάσουν» στην Αθήνα με λεφτά του σωματείου και τέλος πάντων πάει πολύ να μας εγκαλούν για τα οικονομικά, αυτοί που (και με δική τους ομολογία) είχαν κάνει το ταμείο του Σωματείου μπάχαλο. Αν θέλουν ας μας πουν τι παρέδωσαν πριν δύο χρόνια απ’ την τρίχρονη θητεία τους και τι παρέλαβαν πριν δύο μήνες στα δύο χρόνια της δικιάς μας θητείας, για να καταλάβουν όλοι ποιος σέβεται τα χρήματα των μελών και ποιος όχι.
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Με το που ξέσπασε αυτή η κρίση, σας καλέσαμε να μας κρίνετε όλους για το έργο μας και την προσωπική διαδρομή του καθενός, διαφορετικά θα βουλιάξουμε στη λάσπη. Γνωρίζετε βέβαια ότι οι βρόμικοι την λάσπη δεν τη φοβούνται, είναι ο φυσικός τους χώρος και πολύ εύκολα λασπώνουν όλους γύρω τους. Το πρόβλημα είναι σ’ αυτούς που δεν επέλεξαν να ζουν εκεί.
Τέλος μια ευκαιρία ακόμα για να βγούμε απ’ το αδιέξοδο που έχει περιέλθει το Σωματείο, είναι να μας πουν εκείνοι πώς κατανοούν την άσκηση του δικαιώματος των μελών. Πώς κατά τη γνώμη τους (και με ποια διαδικασία), τα απλά μέλη του Σωματείου μπορούν να ελέγξουν το Διοικητικό ή το Γενικό Συμβούλιο (σε Γενική Συνέλευση), όταν τα όργανα αυτά δεν θέλουν να ελεγχθούν; Και αν δυσκολεύονται οι «ηγέτες» της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ, ας ρωτήσουν και το δικηγόρο τους που μόνιμα τους συνοδεύει στα καμώματα τους και να μας απαντήσουν για να την ξέρουν και οι εργαζόμενοι.
Γιατί μετά και την φανερά παράνομη «απόφαση» του «Γεν. Συμβουλίου» της 03.11.2009, ούτε λίγο ούτε πολύ μας λένε πως αν 33 Γενικοί Σύμβουλοι δεν θέλουν, κανείς δεν μπορεί να τους ελέγξει!!! Στην πράξη καταργούν την ίδια την Γενική Συνέλευση, παρά τα όσα λέει και το καταστατικό μας αλλά και οι νόμοι!!! Ελπίζουμε να πάρουμε απάντηση άμεσα, πρακτικά εφαρμόσιμη και καταστατικά αποδεκτή. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα κάνουμε ότι επιβάλλεται, για να βρούμε μια διέξοδο που είναι τόσο αναγκαία σε τέτοιες δύσκολες εποχές για τα Συνδικάτα και τους εργαζόμενους.
Επιτέλους, όχι άλλο εξευτελισμό και απαξίωση της συνδικαλιστικής δράσης.
Διαβάσαμε και μια επιστολή ενός υποψήφιου συναδέλφου, που με όλο του το δίκιο διαμαρτύρεται για τις «διαδικασίες» πρόσληψης των ΕΛΠΕ. Δυστυχώς βρήκε τον πιο ακατάλληλο για να στείλει την επιστολή του. Γιατί, θυμίζουμε πως τα ΕΛΠΕ βγήκαν εκτός ΑΣΕΠ το 2005 (επί προεδρίας Αθανασόπουλου στο ΠΣΕΕΠ). Προσλήψεις (49 Μηχανικών) έγιναν με την ίδια διαδικασία και το 2006 (επί προεδρίας Αθανασόπουλου στο ΠΣΕΕΠ). Και αυτή η διαδικασία προέκυψε, μετά από το ξεπούλημα των ΕΛΠΕ στον Λάτση, από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Από αυτούς δηλαδή που τους κρατούσε τα μεγάφωνα ο σ. Αθανασόπουλος για να βγάζουν λόγους προεκλογικά!!!
Τέλος, με όσα αφήνει να εννοηθούν ο σ. Αθανασόπουλος προσβάλλει όλους τους συναδέλφους που προσλήφθηκαν από το 2005 και μετά. Εμείς γνωρίζουμε τους συναδέλφους, τους ζούμε καθημερινά στην δουλειά και ξέρουμε πως είναι καθ’ όλα άξιοι και ικανοί. Δεν επιτρέπεται λοιπόν να τους απαξιώνει κανείς, πόσο μάλλον ο σ. Αθανασόπουλος που μπήκε στα ΕΛΠΕ με τις πιο αδιαφανείς διαδικασίες...
Όσο για τα δημοσιεύματα στα Επίκαιρα, που είναι ίδια με αυτά που μας βομβάρδιζε όλο το καλοκαίρι, τα έστειλε μάλλον ο ίδιος ο σ. Αθανασόπουλος και η παρέα του, για να πιέσει την νέα κυβέρνηση να... ενδώσει και να τους δώσει τις προαγωγές και τις διευθυντοποιήσεις που ονειρεύονται... Εμείς ξαναλέμε το αυτονόητο. Όλα στον Εισαγγελέα και όποιος έχει λερωμένη τη φωλιά του, είτε τον λένε Καραχάλιο είτε Καραλή, είτε όποιος άλλος, να πληρώσει. Αλλιώς καταλήγουν όλα να μένουν κουτσομπολιά και συκοφαντίες και να δηλητηριάζουν τον εργασιακό μας χώρο.

ΕΝΙΑΙΑ-ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο,

αργησες πολυ να δημοσιευσεις ασχολουμενος με τον ΣΑΜΑΡΑ και τα νεα τρεχουν !

αν ειναι αληθεια οτι ψηφισαν 33 αυτο σημαινει οτι υπαρχει Πλαστογραφια!αφου οι αλλοι μιλουν για 35 υπερ!
Τι προτιθεται να κανουν της ΕΕΣΚ;

Γιωργο μας λεςτην αποψη σου και τις πληροφοριες σου για τις σχεδιαζομενες μετακινησεις προσωπικου ΒΕΑ-ΒΕΕ;

Ανώνυμος είπε...

35 ηταν συν τον κομμουνιστη 36....αλλα τι να πουν ομως τα φερεφωνα του οφθαλμιδη τα εχουν χαμενα...και τα αυγα και τα πασχαλια...πληρης απαρτια και ηχηρο χαστουκι στην προσπαθεια υπονομευσης του γενικου συμβουλιου απο την εργοδοτικη μεριδα των ενιαιων συνδικαλιστων...για το ρηγμα στην ετεροκλητη συμμαχια που προκληθηκε και την αμφισβητηση που δεχεται πλεον ο οφθαλμιδης για την αδιεξοδη τακτικη του κουβεντα δεν λενε...αφου πλεον εκτος απο το ρηγμα στην ελκε διημιουργηθηκε καινουριο στην νδσκ και στο αγωνιστικο μετωπο με αποτελεσμα η συνομοσπονδια των διαπαραταξιακων βαρωνων να φυλλοροει...τωρα αν τον εγκαταλειπουν οι δικοι του δεν φταιει κανενας αλλος το ενιαιο ξεροκεφαλο φταιει...οσο αφορα τις πλαστογραφιες πραγματι υπαρχει καταγγελια συναδελφου για τις περιβοητες 641 υπογραφες που μαζεψε η ενιαια παρεουλα...η αρχη του ενιαιου τελους ειχε αρχισει πολυ πριν, στην ουσια την εγκαινιασε ο χριστοδουλου καταστρεφοντας το συνδικαλιστικο του διημιουργημα τον παναγιωτη οφθαλμιδη....τα υπολοιπα λιγο πολυ γνωστα...και η ομολογια του τιμου κυνικη "δεν καταφερα να σταματησω τον κομματισμο στα ΕΛΠΕ"...τι εννοει ο ποιητης δηλαδη δεν καταφερα να επιβαλλω τον υπερκομματικο οφθαλμιδη....τοσο απλα ομολογουνται τα σατανικα σχεδια...

Ανώνυμος είπε...

Αρ. Πρωτ : …570… Ασπρόπυργος 09/11/09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Πραγματοποιήθηκε στις 07/11/09 το Έκτακτο Γενικό Συμβούλιο ΠΣΕΕΠ στο Αμφιθέατρο του Νέου Διοικητηρίου στις ΒΕΑ.
Το θέμα της Ημερήσιας Διάταξης βάσει καταστατικού ήταν :
«Πρόταση μομφής 641 μελών κατά του Διοικητικού Συμβουλίου και λήψη απόφασης ως προς την υποβολή αυτής στην κρίση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης».
Συμμετείχαν 36 Γενικοί Σύμβουλοι κατά την έναρξη της συνεδρίασης και κατατέθηκαν 2 προτάσεις.
Η πρόταση της Εκτελεστικής Γραμματείας :
Οι λόγοι που επικαλούνται για την μομφή που κατέθεσαν οι υπογράφοντες δηλ. «βρώμικες μεθοδεύσεις και εκβιασμοί» δεν τεκμαίρονται. Για τον λόγο αυτό δεν προκύπτει λόγος καθαίρεσης του Δ.Σ. και η διαδικασία περαιώνεται εδώ.
Η δεύτερη πρόταση ήταν του Αγωνιστικού Μετώπου:
Σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με το ερώτημα εκλογές ή όχι.
Το Γενικό Συμβούλιο ψήφισε την πρόταση της Εκτελεστικής Γραμματείας (ΥΠΕΡ : 35)
Κατακριτέες είναι οι ενέργειες όπως :
 Ο εκπρόσωπος του Αγωνιστικού Μετώπου δεν υπέγραφε την συμμετοχή του στο Γ.Σ. πριν διαπιστωθεί απαρτία.
 Απαράδεκτο το γεγονός να έχουν έρθει οι εκπρόσωποι της ΕΝΙΑΙΑΣ – ΕΝΩΤΙΚΗΣ, της ΝΔΣΚ και της ΕΛΚΕ-ΕΛΠΕ και να μην μπαίνουν στο Αμφιθέατρο για να ξεκινήσει το Γενικό Συμβούλιο. Είναι προφανές ότι δεν επιθυμούσαν την έναρξη της συνεδρίασης. Το Γενικό Συμβούλιο όμως ξεκίνησε αφού υπήρχε απαρτία και χωρίς την παρουσία τους.
Εξάλλου το έχουν ξανακάνει. Μόνιμα επιθυμούν την δημιουργία τεχνητής κρίσης.
Πρέπει όμως να εξηγήσουν στους συναδέλφους το πώς μπορούν να χρησιμοποιούν τις εισφορές των εργαζομένων, για να κάνουν ταξίδι από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για τα προσωπικά τους παιχνίδια και τακτικές.
Οι προσωπικές επιλογές γίνονται με προσωπικές δαπάνες και όχι με τα χρήματα του ΠΣΕΕΠ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΜΙΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Αρ. Πρωτ : …580… Ασπρόπυργος 12/11/09


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά την ολοκλήρωση του Shut-Down των ΒΕΑ, οι εργαζόμενοι έπραξαν το καθήκον τους με επαγγελματική ευσυνειδησία, γεγονός που μας κάνει υπερήφανους.
Σε αυτή την διαδικασία, θεωρούμε υποχρέωσή μας να δημοσιοποιήσουμε προς γνώση όλων μας, τα συμπεράσματα, ώστε η επόμενη φορά να μας βρει πιο έμπειρους και καλύτερα προετοιμασμένους.
1. Φέτος συνέβησαν 6 ατυχήματα μόνιμου προσωπικού συγκριτικά με το Shut-Down του 2004, που δεν υπήρξε κανένα. Για το εργολαβικό προσωπικό ήταν περισσότερα τα ατυχήματα, συγκρινόμενα με το 2004.
2. Δεν είχαμε επαρκή αποδυτήρια και τραπεζαρίες για το έκτακτο προσωπικό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια εικόνα χάους και δυσλειτουργίας. Άποψή μας ως προς την σίτιση είναι ότι θα μπορούσε η Εταιρεία να διαθέτει στους χώρους εργασίας ξηρά τροφή, ώστε να αποφευχθούν οι ατελείωτες ουρές στο εστιατόριο των ΒΕΑ. Η χρήση των χημικών W.C. τελικώς δημιούργησε περισσότερα προβλήματα από όσα έλυσε, γιατί αποτέλεσαν εστίες μόλυνσης.
3. Στο Shut-Down το ανειδίκευτο προσωπικό ήταν πολύ περισσότερο από κάθε άλλη φορά, με αποτέλεσμα εργασίες που γινόντουσαν από αυτό να χρειάζεται να γίνουν δεύτερη και τρίτη φορά.
4. ΙΚΑ : οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για άλλη μια φορά έγιναν πολλά «παιχνίδια» με τα ένσημα. Θα πρέπει επιτέλους τα ΕΛΠΕ να βελτιώσουν τον μηχανισμό ελέγχου της συνεργασίας μας με τους εργολάβους, για το παραπάνω θέμα, ούτως ώστε να εκλείψουν τα φαινόμενα αυτά. Βεβαίως αυτό επιτείνει και το μέγα θέμα των ασφαλιστικών ταμείων της χώρας.
5. Δεν τηρήθηκαν οι συμφωνίες για την χορήγηση 1 ημέρας τουλάχιστον ρεπό μετά από 7 ημέρες εργασίας. Αρνητικό γεγονός επίσης είναι τα παράνομα 16ωρα που πήραν μορφή επιδημίας.
6. Δεν επαρκούσε το μόνιμο προσωπικό της συντήρησης και της λειτουργίας για την επίβλεψη των εργασιών που εκτελούσε το εργολαβικό προσωπικό, με αποτέλεσμα να διαπιστώνονται πολλές κακοτεχνίες.
7. Η γραφειοκρατία αντί να μειωθεί, τελικώς αυξήθηκε. Συνέπεια αυτού ήταν το ότι οι πυροσβέστες να τρέχουν σε όλη τη διάρκεια των εργασιών με εξαντλητικούς ρυθμούς.
Οι θετικές διαπιστώσεις αφορούν την μετακίνηση του προσωπικού με την ενίσχυση των εσωτερικών δρομολογίων. Η ανταπόκριση επίσης της Κεντρικής Πύλης ΒΕΑ που εξυπηρέτησε όλο αυτόν τον όγκο των επισκεπτών και εισερχομένων πιστώνεται στα θετικά του Shut-Down.
Όπως επίσης ικανοποιητική ήταν η χρήση των Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ).
Χρέος όλων μας είναι να εντοπίζουμε τα αρνητικά σημεία, για να τα βελτιώνουμε και να αναδεικνύουμε τα θετικά στοιχεία, διότι αυτή η Εταιρεία ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο και όχι όπως θέλουν ορισμένοι να αναφέρουν και να προπαγανδίζουν στο Αμφιθέατρο του Νέου Διοικητηρίου, «εκπαιδεύοντας» τους νέους χειριστές, πόσο καλή είναι η Εταιρεία που ήρθαν και πόσο καλός εργοδότης είναι ο κ. Λάτσης!
Αναφερόμαστε στον κ. Διαμαντόπουλο που αντί να εκπαιδεύει τους νεοπροσληφθέντες χειριστές, προπαγανδίζει υπέρ του μετόχου.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε τελικα εισαι πολυ γλιφτεις η δεν γνωριζεις πραγματα .να ξερεις παντως οτι στην ψηφοφορια ηταν μονο οι 33 ειναι παρανομη αποφαση για τα βενζιναδικα του επιθεωριτη αλεξη κουβεντα ερε γλεντια που εχουνε να γινουν σε λιγες μερες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΗΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ PANGAEA...ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ...ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΛΙΓΟ...ΞΗΛΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ(ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ,ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ)...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ....36 ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ...ΦΥΛΛΟΡΟΙΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΕ Ο ΤΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ...Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΟΥΝΕΡΙΑ...ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΙΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ...
Υ.Γ.1 ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΓΙΕΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ?ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ?ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?ΕΤΑΙΡΕΙΑ?
Υ.Γ 2 ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΑΝΤΗΛΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ....
Υ.Γ.3 ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΑΣΕΛΑ Η ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΑ?ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΓΙΕΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ....