Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ: Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ…


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

04/11/2009

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Ο φαρισαϊσμός και η υποκρισία φαίνεται να περισσεύουν στον συνάδελφο Αθανασόπουλο, όταν «θλίβεται και ανησυχεί» … μη τυχόν και πληροφορηθεί η διοίκηση των ΕΛ.ΠΕ. την κρίση στο Σωματείο μας και με καταγγέλει, γιατί τάχα αποκάλυψα το εφτασφράγιστο μυστικό που η εταιρεία.. δεν γνώριζε!!!. Από εμένα περίμενε να το μάθει ο Χριστοδούλου !!!
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Ο καημός του σ. Αθανασόπουλου είναι άλλος, τόσο πριν τις βουλευτικές εκλογές με τις μπαρούφες περί επανακρατικοποίησης των ΕΛΠΕ, όσο και μετεκλογικά με τα καλέσματά του να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους τα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας, στη νέα κυβέρνηση!!, (πάλι καλά που δεν τους ζήτησε να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους σ’ αυτόν!!!)
Ο σ. Αθανασόπουλος διεκδικεί το ρόλο του κομματικού βαρόνου στα ΕΛΠΕ και του κομισάριου της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Ευτυχώς που τέτοια μισαλλόδοξα άτομα τύπου Αθανασόπουλου δεν φαίνεται να τα παίρνει κανείς στα σοβαρά, τόσο από την πλευρά της κυβέρνησης όσο και από την Διοίκηση των ΕΛΠΕ, πόσο μάλλον από τους εργαζόμενους.
Ο «ρόλος» που υποδύεται, του ... μόνιμα διωκόμενου αγωνιστή.. και στυλοβάτη.. των ιερών και οσίων των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ, δεν πείθει κανέναν. Φαντάζει δε μόνο σαν καρικατούρα σ’ όσους συναδέλφους πράγματι ανησυχούν για διάφορες επιλογές της Εργοδοσίας και θίγονται με τις αποφάσεις της.
Ας γνωρίζει ο σ. Αθανασόπουλος ότι όσοι πραγματικά νοιάζονται για τους εργαζόμενους και τα προβλήματά τους, παλεύουν για ενότητα, συνεργάζονται σ’ όλα τα θεσμικά όργανα που συμμετέχουν και οικοδομούν κίνημα ικανό να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και τις πολλές δυσμενείς για τους εργαζόμενους αποφάσεις της Εργοδοσίας, χωρίς να διεκδικούν ρόλο από τα κυβερνητικά κόμματα για να παραγοντίζουν στα ΕΛΠΕ, ούτε βέβαια στέκονται με τα «κουστουμάκια» τους την επομένη των βουλευτικών εκλογών στην πύλη, κλίνοντας πονηρά το μάτι στους εργαζόμενους και μαζεύοντας συγχαρητήρια!!! για λογαριασμό της όποιας κυβέρνησης.
Συνάδελφοι,
Προϊόν αυτής της συμπεριφοράς του σ. Αθανασόπουλου και της παρέας του, είναι και το πραξικόπημα στο Σωματείο και η άρνηση των υπογραφών για Γεν. Συνέλευση.
Όμως όσο και να την φοβούνται «σαν το διάολο το λιβάνι», τη Συνέλευση τελικά δεν θα την αποφύγουν και τότε το λόγο θα τον έχουν οι εργαζόμενοι, γιατί λύση έξω από τους ίδιους τους εργαζόμενους δεν υπάρχει .


Οφθαλμίδης Παναγιώτης
Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Δ.Σ. των ΕΛ.ΠΕ.
.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΝΕΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΑΥΤΟΝ....ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΕΣ ΒΡΟΥΒΕΣ....ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ...ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ...ΑΡΑ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΤΟΝ ΟΦΘΑΛΜΙΔΗ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΠΕΝΕΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ....ΤΙ 11/04/09 ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΕΓΙΝΕ 04/11/09...ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΗΞΕΡΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ...ΤΑ ΗΞΕΡΕ Ο ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ....ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΕΝΑ...ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ..ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΠΙΑ...ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΒΡΟΥΒΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ "ΨΩΜΙΑΔΗ",ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟ...ΑΦΟΥ ΒΟΛΕΥΨΕ ΑΝΙΨΙΑ,ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ,ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...ΤΟ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΑΝΑΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕΣ ΜΕ 11 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ?ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΞΥΝΙΖΕΙ?ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ 4 ΕΔΡΕΣ ΣΑΝ ΕΝΙΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ?ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΞΑΝΘΕ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ?ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΗΜΕΡΕΣ...ΚΛΑΨΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕΣ...ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ...ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ...ΤΑ "ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ" ΘΑ ΣΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΞΕΣ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΩΡΑ ΕΚΠΤΩΤΕ ΞΑΝΘΕ "ΜΟΝΑΡΧΗ"...