Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (ΝΟ.Δ.Ε. Β' 8)

Πληροφορούμαι την ανάρτηση πανό "Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αιγάλεω" σε συγκέντρωση υποψηφίου αρχηγού.
Τονίζω ότι αποτελεί ενέργεια άστοχη, που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν αποτελεί έκφραση καμίας σχετικής απόφασης.
Κάθε οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. θεσμικά σέβεται το καθήκον ίσων αποστάσεων και ουδετερότητας έναντι όλων των υποψήφιων και δεν υποστηρίζει παρά την ενότητα της παράταξης ανεξαρτήτως προσώπων.
Κανείς από εμάς, που αποτελούμε την οργανωμένη βάση, δεν νομιμοποιείται να την εκπροσωπεί συνολικά και σύμφωνα με τις προσωπικές του επιλογές ή και παραινέσεις, για τις οποίες έχει το αποκλειστικό δικαίωμα και ευθύνη.
.
12/11/2009
Βασίλης A. Παπαδόπουλος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με ομάδα βουλευτών απάντησε η Ντόρα"
"«Αρχηγέ, αρχηγέ εσύ δεν έφυγες ποτέ». Αυτό ήταν το σύνθημα που κυριαρχούσε στη συγκέντρωση της Ντόρας στο Περιστέρι. Το μήνυμα ήταν σαφές. Οι νεοδημοκράτες θυμήθηκαν χθες ότι Αβραμόπουλος και Σαμαράς είχαν ιδρύσει το ΚΕΠ και την «Πολιτική Άνοιξη». Δύο κόμματα που κινήθηκαν απέναντι στην Ν.Δ. Ανεξάρτητα, όμως από τα συνθήματα έχει αξία και η εικόνα. Απέναντι στο δίδυμο των αποτυχημένων πρώην αρχηγών, στο Περιστέρι βρέθηκαν πάνω από σαράντα νυν και πρώην βουλευτές, ενώ η συγκέντρωση ήταν τρεις φορές μεγαλύτερη απ' αυτή του Σαμαρά. Αξίζει να...

δούμε ποιοι βουλευτές έδωσαν το παρόν στην ομιλία της Ντόρας. Ο λόγος για τους βουλευτές Κ. Χατζηδάκη, Γ. Παπαθανασίου, Μ. Κεφαλογιάννη, Γερ. Γιακουμάτο, Θ. Μπούρα, Σιμ. Κεδίκογλου, Θ. Νάκο, Λ. Αυγενάκη, Έλσα Παπαδημητρίου, Θ. Γιαννόπουλο, Χρ. Μαρκογιαννάκη, Θ. Σκυλακάκη, Μιλ. Βαρβιτσιώτη, Αν. Λυκουρέντζο, Γ. Κοντογιάννη. Αργ. Ντινόπουλο, Μιχ. Παπαδόπουλο, Κυρ. Μητσοτάκη, Γρ. Αποστολάκο, Μιχ. Μπεκίρη. Επίσης, παρόντες ήταν οι πρώην βουλευτές Γ. Βαληνάκης, Δ. Τζαμτζής, Θ. Κασσίμης, Γ. Παπαγεωργίου, Κρινιώ Κανελλοπούλου, Πέτρος Μαντούβαλος κ.α. Εκεί, ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και οι πρώην πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ Μαύρος, Μαραβέλιας και Κουρούσης."
http://parapolitika.gr/

Λιανού Κυριακούλα είπε...

Μετά την επιλογή Αβραμόπουλου υπέρ Σαμαρά θα σας πω για μια ακόμη σημαντική προσχώρηση στο στρατόπεδό του Αντώνη που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.
Ο Κώστας Γκιουλέκας, πρώτος βουλευτής Θεσ/νίκης θα πάει μαζί του, γεγονός το οποίο θα ενισχύσει περαιτέρω την απήχησή του στη Μακεδονία.
Μέχρι τώρα ο Κώστας Γκιουλέκας αμφιταλαντευόταν, αλλά στο συνέδριο πείστηκε από την επιχειρηματολογία Σαμαρά.
Η φράση του "δεν είναι δυνατόν να ντρεπόμαστε για τις ιδέες μας" έγραψε για τον Κώστα…

Ανώνυμος είπε...

Διασπαστές της ΝΔ Σαμαράς και ΑβραμόπουλοςΠολιτική| 12/11/2009 - 13:32
Σε αποκλειστική δήλωση στη "Voria.gr" ο Κωνσταντίνος Κιλτίδης, «πρωτοπαλίκαρο» του στρατοπέδου της Ντόρας Μπακογιάννη στη Βόρεια Ελλάδα, δήλωσε: «Δεν είναι ό,τι καλύτερο για την παράταξή μας οι διασπαστές να εγγυώνται την ενότητά της. Κατά τη συνέχεια και τη συνείδηση της παράταξης αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο από την κα Μπακογιάννη, που έχει τα ιστορικά εχέγγυα και την προϋπόθεση της κυβερνητικής προοπτικής. Οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν ξεχνούν».
www.parapolitika.gr

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ....ΚΑΙ ΜΠΑΦ....
ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ...

Print this post "Ξεφουσκώνει το δίδυμο της κορυφής". Αυτή είναι η κοινή εκτίμηση που υπάρχει στα γραφεία των εταιρειών δημοσκοπήσεων. Φαίνεται ότι έπιασε οροφή ο Σαμαράς, όπως είχε πιάσει και η Ντόρα από την προηγούμενη εβδομάδα. Από εδώ και πέρα όλα θα κριθούν στην επικοινωνία και ενδεχομένως στην τύχη, εάν γίνει κάποιο λάθος από κάποιον εκ των υποψηφίων. Στο επιτελείο του... Σαμαρά υπάρχει ανησυχία για την αλλαγή στάσης αρκετών ισχυρών ΜΜΕ. Λένε ότι η Ντόρα έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να μιλήσουν σε επιχειρηματίες, εκδότες και καναλάρχες. Φοβούνται επίσης τις απειλές της ότι θα καταγγείλει ΜΜΕ εάν δεν την παίξουν στα ίσα. Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, ο Σαμαράς τηλεφώνησε στον Αβραμόπουλο και του ζήτησε να προσέχει γιατί του την έχουν "στημένη". Ο Αβραμόπουλος από την πλευρά του βρισκόταν στο γραφείο του στην Β. Κωνσταντίνου. Οι συνεργάτες του λένε δεξιά και αριστερά ότι είναι οργισμένος με τη στάση του Mega. Λένε μάλιστα ότι "ο Δημήτρης θα τους εκδικηθεί". Χοντραίνει το παιχνίδι. Και έχουμε ακόμα δεκαπέντε ημέρες. Φανσταστείτε τι θα γίνει την τελευταία εβδομάδα
www.fimotro.blogspot.com