Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

29 Νοεμβρίου 2009: Ο λαός της κεντροδεξιάς επιλέγει τον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας

Ελάχιστες μέρες απομένουν έως την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009, ημερομηνία ιστορική για την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, καθώς η ίδια η λαϊκή της βάση για πρώτη φορά θα επιλέξει με άμεσες εκλογές τον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.
Ως Πρόεδρος μάλιστα της Νομαρχιακής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγάλεω, Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας (ΝΟ.Δ.Ε. Β’8) οφείλω να εκφράσω την ιδιαίτερη χαρά μου, γιατί στην πορεία προς αυτή την κατάκτηση, η περιοχή μας υπήρξε πρωτοπόρος και δυναμική, όντας από τις πρώτες στην Ελλάδα που ενέκρινε σε ανοικτή συνέλευση 250 και πλέον τοπικών μας στελεχών, σχεδόν ομόφωνα σχετικό Ψήφισμα, προς τον Πρόεδρό μας Κώστα Καραμανλή, την Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου και πάσα αρμόδια Αρχή του κόμματός μας.

Πλέον δικαιωματικά και καταστατικά ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ καλούμαστε να προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι και δυνατοί, με τον αρχηγό που ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ θα επιλέξουμε. Γι αυτό και πλέον ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ και κάθε ένας μας ξεχωριστά καλούμαστε να φανούμε αντάξιοι των ιστορικών ευθυνών που απαιτήσαμε και αναλαμβάνουμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 29. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, Η ΛΑΪΚΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗ. ΣΤΙΣ 29 ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ. ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Β’8
Βασίλης Α. Παπαδόπουλος


ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ
· Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, που έχουν δικαίωμα εκλέγειν στις Εθνικές Εκλογές, βάσει του Καταλόγου του Υπ.Εσ.
· Απαραίτητο δικαιολογητικό έγγραφο: Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή Άδεια Οδήγησης.
· Κάθε πολίτης (παλαιό ή νέο ή πρωτοεγγραφόμενο μέλος) που θα προσέλθει να ψηφίσει, συμπληρώνει και υπογράφει την Σχετική Αίτηση μέλους (επαναβεβαίωση ή νέα εγγραφή είναι το ίδιο έντυπο) και καταβάλει στο αρμόδιο μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής 2 ευρώ.
· Κάθε πολίτης που επιθυμεί να ψηφίσει, μπορεί να προσέλθει σε οποιοδήποτε ε.τ. οπουδήποτε στην Ελλάδα από τις 07:00 έως 19:00.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ
· Εάν χρειαστεί δεύτερος Γύρος, καθώς για την εκλογή αρχηγού απαιτείται η απόλυτη πλειοψηφία (50%+1), θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στους ίδιους χώρους.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στον Β’ Γύρο -αν χρειαστεί- δικαίωμα ψήφου έχουν ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ψήφισαν και στον Α’ Γύρο και ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ που είχαν ψηφίσει.

ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ
ΑΙΓΑΛΕΩ: Και τα πέντε εκλογικά τμήματα του Δήμου Αιγάλεω (5 κάλπες που θα υποστηρίζονται από 14 τερματικά) θα βρίσκονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ (Νικολάου Πλαστήρα 18-20)

ΧΑΪΔΑΡΙ: Συνολικά 3 ε.τ. θα λειτουργήσουν στο Χαϊδάρι:
Α) Τα δύο εξ αυτών (2 κάλπες και 6 τερματικά) στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΠΗ (Καρδίτσης 5)
Β) Το τρίτο ε.τ. (1 κάλπη και 3 τερματικά) στο ΚΑΠΗ ΔΑΣΟΥΣ (Ζάππα 4)

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Και τα 2 ε.τ. θα στεγαστούν στο 1ο ΚΑΠΗ (Καλαντζάκου 7)



· ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/11.

· ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
(ΑΙΤΗΣΗ)

· ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ.

· ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ε.τ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλες και Φίλοι του Αντώνη Σαμαρά,

Το τελευταίο δεκαήμερο τα δίνουμε όλα! Είμαστε παντού, στις τοπικές, τις γειτονιές, τις καφετέριες, τους χώρους δουλειάς, στα πανεπιστήμια...μιλάμε παντού για την Ελλάδα της Ελπίδας!

Mε ήθος και σεβασμό στην άλλη άποψη, ενωτικοί και οραματικοί, για μια μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη, έχουμε μαζί μας τα εκλογικά κέντρα, δίνουμε πληροφορίες, τυπώνουμε τις αιτήσεις εγγραφής (από το www.nd.gr) και τις δίνουμε όπου μας τις ζητήσουν.

Χρειάζεται κινητοποίηση και πολιτισμένος διάλογος! Στις 29 Νοέμβρη θα νικήσει η βάση!

Ορίστε μερικές διευθύνσεις και τηλέφωνα γραφείων του Αντ. Σαμαρά ανά την Ελλάδα.


Αθήνα:
Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 4
1ος όροφος
10674 - Αθήνα
Τηλέφωνα:
(+30) 2107211011 & 2107211055
2107211034 & 2107240917 & 2107240697

Θεσσαλονίκη:
Αγίας Σοφίας 5 στον 4ο όροφο
Τηλ. 2310-231628 και 2310-231713

Καλαμάτα
Αντωνοπούλου 12
Τηλ. 2721093912, 2721039911, 2721028630, 2721093303

Χαλκίδα:
Γ. Ιατρίδου 26

Κατερίνη:
Γεωργάκη Ολυμπίου 16, 1ος όροφος
Τηλ: 2351031463

Πέλλα:
Ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες, επικοινωνήστε με το
6989843808, ή το
6946795669 (Γιάννης)
Εκλογικό κέντρο: Βενιζέλου και Δημάρχου Στάμκου γωνία.

Δράμα:
Επικοινωνήστε με το 6976177953, Κ. Χωλίδη

Ανώνυμος είπε...

Φοβάται την τηλεμαχία το σύστημα Σαμαρά Πολιτική| 20/11/2009 - 13:54
Δεν τολμά ο Σαμαράς την τηλεοπτική αντιπαράθεση με τη Ντόρα και κλείνει αμέσως το θέμα του ντιμπέιτ! Ο πρώην αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης , ανέφερε ότι τα εσωκομματικά δεν μπορεί να εκτίθενται σε δημόσια τηλεοπτική αντιπαράθεση αλλά φυσικά δεν τον πίστεψε κανείς καθώς οι περιοδείες και των τριών υποψηφίων και οι ομιλίες τους, καλύπτονται τηλεοπτικά και δημοσιοποιούνται κι ως εκ τούτου, τα ... οικογενειακά της Ν.Δ. βρίσκονται ούτως ή άλλως στο επίκεντρο της δημοσιότητας.
Στο ερώτημα, γιατί ο Σαμαράς δεν θέλει το ντιμπέιτ,η απάντηση είναι απλή. Η Ντόρα θα τον ρωτήσει συγκεκριμένα ποια είναι η θέση του στο Σκοπιανό και με ποια λογική υποστήριξε την υποψηφιότητα Στεφανόπουλου το 1995, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές τότε, τις οποίες η Ν.Δ. θα κέρδιζε σχεδόν σίγουρα, καθώς προηγούνταν στις δημοσκοπήσεις με 4% - 5% έναντι του ΠΑΣΟΚ. Τα στελέχη του ανά την Ελλάδα, νυν και πρώην βουλευτές, έχουν επιδοθεί σε αγώνα να μεταστρέψουν τα φώτα του ενδιαφέροντος από την πρόταση της Ντόρας για ντιμπέιτ και προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα. Η Ντόρα όμως θα επιμείνει στη διεξαγωγή τηλεμαχίας τις επόμενες ημέρες και θα κορυφώσει τους τόνους της αντιπαράθεσης, βλέποντας από τη μια μεριά ότι οι περισσότεροι από τους Νεοδημοκράτες που θα πάνε να ψηφίσουν είναι μεγάλοι σε ηλικία και ως εκ τούτου οι αναμνήσεις τους από τα καμώματα του Σαμαρά κατά το παρελθόν είναι ... ισχυρές και από την άλλη ότι ο βασικός της αντίπαλος προσπαθεί να πείσει τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. ότι φταίει κάποιος άλλος που η παράταξη έμεινε έντεκα συνεχόμενα χρόνια στην αντιπολίτευση με αποτέλεσμα να καταστραφεί μια ολόκληρη γενιά Νεοδημοκρατών και να απαξιωθεί το «κύτταρο» της Κεντροδεξιάς στην Ελλάδα.


www.parapolitika.gr

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !!!!!!

ΑΓΓΕΛΟΥ

ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ

ΛΕΙΒΑΔΑΣ

ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS ΧΑΤΖΗΜΑΝΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ?
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΥΘΙΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!