Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Εάν δεν έκανε την τουριστική επένδυση στη Μεσσηνία ο Καπετάν Βασίλης, δεν πρόκειται να έβλεπαν δρόμους οι Καλαματιανοί ούτε τον άλλο αιώνα !

Συμπεριλαμβανόμενου και του Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα ! ! ! Λέω εγώ...



Η «Costa Navarino» αποτελεί το μεγαλύτερο υπό κατασκευήν έργο στην Ευρώπη, στον τομέα του τουρισμού.
Την άνοιξη του 2010 εκτιμά ο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος ότι θα ξεκινήσει η λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων που κατασκευάζονται αυτή την περίοδο στην Περιοχή Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης (ΠΟΤΑ) στου Ρωμανού.
Έκρουσε όμως τον κώδωνα του... οδικού κινδύνου, λέγοντας ότι «θα υπάρχει πρόβλημα αν λειτουργήσουν οι μονάδες στην ΠΟΤΑ και δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση στο δρόμο Καλαμάτα - Πύλος, καθώς θα δυσκολεύονται να κινηθούν τα μεγάλα λεωφορεία».
Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του για το δρόμο Καλαμάτα - Πύλος, ο καπετάν Βασίλης είπε ακόμη πως «Έχει προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για τις μελέτες και αναμένεται η ανακήρυξη του ανάδοχου. Κι εγώ φωνάζω όσο μπορώ, για να γίνουν γρήγορα οι παρεμβάσεις».
Για το δρόμο παράκαμψης της Γιάλοβας είπε ότι θα ξεκινήσει σύντομα η κατασκευή του: «Η παράκαμψη της Γιάλοβας είναι τμήμα του περιφερειακού δρόμου Γαργαλιάνοι - Πύλος - Μεθώνη. Την φτιάχνω σε δικά μου χωράφια και θα τον παραδώσω στο κράτος», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: