Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Αυτά για τη ΔΑΚΕ ΕΛΠΕ μπας και... σηκωθεί ! ! !




8 σχόλια:

BENEAS GEORGIOS είπε...

Και να προσέχουν τα σχόλιά τους ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο ειναι παγκοινως γνωστο οτι τα χαπακια αυτα τα προτιμα με λυσσα ο βαρκαρης των σκοπιων με εφεση στις σκοπιανες τραγουδιαρες,στις offshore εταιρειες κ στα βυτια...

βουλευτής καλοχαιρέτας είπε...

Ετελειειειείωσε!
Πάμε για άλλα!

Ανώνυμος είπε...

Κ Καλοχαιρετα θα θελατε αλλα το παιχνιδι μολις αρχισε βεβαιως βεβαιως!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αρ. Πρωτ: …384 Ασπρόπυργος 10/08/2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Στο τελευταίο Δ.Σ. του Σωματείου μας, αντί να ασχοληθούμε με τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, δυστυχώς ζήσαμε τη συνέχεια της παρωδίας που εδώ και 2 μήνες έχουν στήσει με απανωτές ανακοινώσεις - “καταγγελίες” αλλά και προτάσεις μομφής κατά του Προεδρείου, κομματικές “ηγεσίες” και μηχανισμοί που νομίζουν πως το Σωματείο είναι “ιδιοκτησία” τους!! (κληρονομιά τους!)
Έτσι βρήκαν στο πρόσωπο του συν. Σαλακίδη τον αποστάτη που τόσο έψαχναν. Όμως δυστυχώς γι’ αυτούς, ούτε με το νέο τους φίλο τα κατάφεραν να υπερψηφισθεί η “ανατροπή” που τόσο πολύ επιθυμούσαν….
Το σημερινό Προεδρείο, εδώ και 1,5 χρόνο έχει επιτελέσει τεράστιο έργο. Έργο που αναγνωρίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ. Αυτό το έργο και τη δράση μας, την χαρακτηρίζουν “σήψη και παρακμή” οι γνωστοί “αρχηγοί”. Αυτοί που αρχικά μας έδιναν “περιθώριο ζωής” έως τον Μάρτιο του 2008!!, όταν δεν τα κατάφεραν μας “βάφτισαν”… συμμορία, φασιστοειδή κλπ., για να ακολουθήσει αυτή η γελοιότητα των “μομφών”. Όποτε έλειπε κάποιος από την πλειοψηφία του Δ.Σ. προέκυπτε και μία προσπάθεια μομφής!!! Αλλά παρά την ενεργοποίηση, όλων των γνωστών μηχανισμών που διαθέτουν, οι προσπάθειες τους δεν…. απέδωσαν. Ακόμη και σήμερα, μετά την -γνωστή εδώ και καιρό- “μεταγραφή” του συν. Σαλακίδη, δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν το Προεδρείο.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Αν αναλογισθείτε από την μία, τη δράση και τα όσα πέτυχε μέχρι σήμερα το Προεδρείο του Σωματείου και από την άλλη, τις μηχανορραφίες, τους εκβιασμούς και τις δολοπλοκίες της “ηγεσίας” ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ στα ΕΛΠΕ, νομίζουμε πως μπορείτε να αντιληφθείτε, πού βρίσκεται η σήψη και η παρακμή, αλλά και ποιοι παλεύουν για τα συμφέροντα των εργαζομένων και ποιοι για τις προσωπικές τους “καριέρες”.
Σχετικά με τις Επιτροπές για τις προσλήψεις, δεν έγινε τίποτα απολύτως έξω απ’ ότι προβλέπεται, αλλά και ότι γινόταν πάντα. Συστάθηκαν 7 Επιτροπές για να γίνουν άμεσα οι προσλήψεις των Χειριστών στις ΒΕΑ, που ήταν κυρίαρχο αίτημα του Σωματείου, βλέποντας τη γύμνια των Μονάδων και των Τμημάτων στα βιομηχανικά συγκροτήματα.
Από τις Επιτροπές αυτές πέρασαν οι υποψήφιοι, με στόχο να προσληφθούν μέχρι το ξεκίνημα του Shut Down στον Ασπρόπυργο, γιατί κρίθηκε ότι αυτό θα βοηθούσε καλύτερα στην εκπαίδευσή τους και θα παρείχαν και υποστηρικτική βοήθεια στις εργασίες.
Ας μην ξεχνάμε δε, πως οι “ηγέτες” της ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ στα ΕΛΠΕ που τώρα μας μέμφονται, όταν τους ζητήθηκε να συμμετέχουν σε όλες τις Επιτροπές του Σωματείου (στο Δ.Σ. της 14/12/2007) όχι μόνο αρνήθηκαν, αλλά εξανάγκασαν σε παραίτηση και όσους είχαν ορίσει οι ίδιοι παλαιότερα, όταν εμείς τους ζητούσαμε να παραμείνουν.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια όλα αυτά τα έκαναν, γιατί είχαν πιστέψει ότι η “πτώση” του Προεδρείου ήταν θέμα ημερών και δυστυχώς γι’ αυτούς διαψεύσθηκαν και αυτό είναι που δεν αντέχουν.
Όσο για το αν οι προσλήψεις είναι…. προεκλογικές ή όχι και με ποια Κυβέρνηση “έπρεπε” να γίνουν, εμάς μας αφήνει παγερά αδιάφορους. Οι προσλήψεις έπρεπε ήδη να είχαν γίνει εδώ και πολύ καιρό (και υπάρχουν ευθύνες γι’ αυτό) και δεν πρόκειται να εντάξουμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, που συνδέεται με τη ζωή, την ασφάλεια των εργαζομένων και την προοπτική της δουλειάς μας, σε παιχνίδια πολιτικάντηδων.
Για δε την πρόταση ανασχηματισμού του Προεδρείου με τη συμμετοχή και της ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ στα ΕΛΠΕ σ’ αυτό, που έγινε από τον έτερο της παρέας συν. Θεοφίλη (και όχι από τον συν. Δημητρίου), είναι αλήθεια ότι δεν μας έπεισε για την ειλικρίνειά της. Όλοι γνωρίζετε πως αυτοαποκλείστηκαν, χαρακτηρίζοντας μας “προδότες”, “διασπαστές”, “συμμορία”, “φασιστοειδή” και διάφορα άλλα κοσμητικά, ακόμη και στο τελευταίο Δ.Σ. Όταν λοιπόν απέτυχε η προσπάθεια μομφής κατά του Προεδρείου, ακολούθησε η “πρόταση” αυτή.
Τι σοβαρότητα λοιπόν, μπορεί να έχει μια τέτοια πρόταση και τι Προεδρείο μπορούσε να γίνει μέσα σε αυτό το κλίμα; Το Σωματείο έχει Προεδρείο, έχει πρόγραμμα να υλοποιήσει και το πιο σημαντικό έχει την στήριξη των εργαζομένων.
Βέβαια, όλο αυτό το κλίμα δυσκολεύει τη λειτουργία του Σωματείου και αν συνεχιστεί, υπάρχουν οι προβλέψεις στο Καταστατικό, όπου οι εργαζόμενοι δίνουν τη λύση και όχι ο κάθε λογής Σιμπιλίδης, που οι “ηγέτες” της ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ στα ΕΛΠΕ αναζητούν με ανομολόγητους τρόπους, στις γραμμές όσων στηρίζουν το Προεδρείο.
Για το φαινόμενο των παρατάσεων όσων έπρεπε να είχαν συνταξιοδοτηθεί, αυτοί οι ίδιοι που μας κατακρίνουν άνοιξαν αυτό το δρόμο, πουλώντας εξυπηρετήσεις σ’ όσους τους ζητούσαν να μεσολαβήσουν για παράταση.
Ακόμα και όταν κάναμε ένα τεράστιο αγώνα να φύγουν, την ίδια ώρα που μας καταγγέλλανε ότι συνεχίζουν να παραμένουν, αυτοί οι ίδιοι συνέχιζαν να στέλνουν ραβασάκια σε στελέχη της Εταιρείας για να παραμείνουν οι προστατευόμενοι τους.
Εμείς σε όλες αυτές τις αθλιότητες βάλαμε τέρμα. Δεν πρόκειται να είναι το Σωματείο αυτό που θα ανοίξει το δρόμο της αύξησης των ορίων συνταξιοδότησης. Mας φτάνει η κυβερνητική πολιτική και οι νόμοι της κας Πετραλιά. Οι απανωτοί θάνατοι των συναδέλφων μας ας μας προβληματίσουν για τα όρια συνταξιοδότησης. Οι όποιες ανάγκες που δεν καλύφθηκαν έως τα 58 και τα 60 μας, δεν θα καλυφθούν με ένα ή δύο εξάμηνα ακόμη.
Ας το ξεκαθαρίσουμε. Με όλα αυτά τα εμπόδια που βάζουν οι “ηγέτες” της ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ στα ΕΛΠΕ στη λειτουργία του Σωματείου, προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στην Εταιρεία και ας καμώνονται πως την …. καταγγέλλουν, για να μπορούν να εκβιάζουν….
Η προσφυγή στις εκλογές όταν προκύπτει αδιέξοδο, δεν είναι απειλή, αλλά η μόνη δημοκρατική λύση. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να μας καταγγέλλουν και γι’ αυτό. Εξάλλου, οι ίδιοι έπρεπε να το ζητούν, για να “απαλλαγούν” από ένα τόσο “κακό Προεδρείο” που ηγείται σήμερα του Σωματείου και να έρθουν εκείνοι όπως τόσο επιθυμούν….
Αυτή είναι θεμιτή λύση και όχι τα παζάρια με όποιον νομίζουν ότι μπορούν να εκμαυλίσουν με υποσχέσεις ή εκβιασμούς, για να συμπαραταχθεί μαζί τους στον “μεγάλο στόχο που έθεσαν”.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

zarkadaki είπε...

gia osous anarwtiountai poios einai to zarkadaki...
NARKWTIKA GYNAIKES KAI LEFTA ti sou poun esena ola ayta...
AEK OLE OLE AEK OLE.....

Ανώνυμος είπε...

Γλυκο το ποτο της εξουσιας μεθυσε το παλικαρι κ τωρα πανικοβλητος τρεχει...συμπιλιδης ο σαλαγκιδης λεει,αληθεια ρε μεγαλε ο μεχρι χθες συνεργατης σου ειναι σημερα συμπιλιδης?επειδη τολμησε κ διαφωνησε μαζι σου καισαρα???επειδη δεν συμμετεχει στο αλισβερισι το καθημερινο με την διοικηση?ξερεις εσυ...στο να πετας τις ευθυνες απο πανω σου εισαι πρωτος...μεχρι χθες εφταιγαν οι αλλες παραταξεις τωρα σε καταγγελουν οι δικοι...παντα φταινε οι αλλοι εκτος απο εσενα..
αληθεια ποιος του υπαγορευσε να σε καταγγειλει μηπως η διοικηση που επιθυμει διακαως την παραμονη σου? γιατι αραγε? επειδη εισαι σκληρος διαπραγματευτης?χα χα χα....αληθεια εσυ δεν εκβιαζεις,δεν πιεζεις,δεν υποσχεσαι,δεν διαδιδεις?
Υ.Γ.1 Προεδραρα πες το ανεκδοτο με την συνταξιοδοτηση του νικολοπουλου..ν τον ακουσουν ολοι...
Υ.Γ.2 Το παραδειγμα με τον συμπιλιδη ηταν ατυχο γιατι η κυβερνηση τελικως επεσε κ αργησε πολυ να συνελθει...μαλλον βλεπεις το μελλον σου...αβεβαιο σε ενα πρασινο φοντο...