Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Τα ψηφίσματα στον ΟΑΣΕ και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Με ψήφισμα που έκανε δεκτό η κοινοβουλευτική ομάδα του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη, (ΟΑΣΕ) ζητείται η καθιέρωση της 23ης Αυγούστου (ημερομηνία που υπεγράφη το γερμανοσοβιετικό σύμφωνο μη επίθεσης το 1939) ημέρα μνήμης των θυμάτων του Σταλινισμού και του Ναζισμού.

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Απρίλιο εγκρίθηκε από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψήφισμα, βάσει του οποίου επιχειρείται η ταύτιση του Φασισμού με τον Κομμουνισμό και των ναζιστικών φασιστικών καθεστώτων με τις σοσιαλιστικές χώρες.

Το κοινό ψήφισμα των πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), των Φιλελευθέρων (ALDE), της Ένωσης για την Ευρώπη των Εθνών (UEN) και των Πρασίνων (Verts), με τη θετική ψήφο και των Σοσιαλιστών (PSE), πέρασε σαν θέση της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με 553 ψήφους υπέρ, 44 κατά και 33 αποχές.

To ψήφισμα χαρακτηρίζει τον Κομμουνισμό «Ολοκληρωτικό Καθεστώς» και οι σοσιαλιστικές κυβερνήσεις κατηγορούνται για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας», αναφέροντας ότι «κυρίαρχη ιστορική εμπειρία της Δυτικής Ευρώπης ήταν ο Ναζισμός, ενώ τα κράτη της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης είχαν την εμπειρία τόσο του Κομμουνισμού όσο και του Ναζισμού, και ότι πρέπει να προωθηθεί η κατανόηση για το διπλό παρελθόν δικτατορίας στις χώρες αυτές».

Θεωρεί τις σοσιαλιστικές χώρες ως απότοκο του Φασισμού, υποστηρίζοντας ότι «η Ευρωπαϊκή ενοποίηση υπήρξε εξαρχής μια απάντηση στα δεινά που επέφεραν δύο παγκόσμιοι πόλεμοι και η ναζιστική τυραννία που οδήγησε στο Ολοκαύτωμα και στην επιβολή ολοκληρωτικών και αντιδημοκρατικών κομμουνιστικών καθεστώτων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη».

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ !

ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΚΚΕ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ !

Η 23η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ !

Να αφήσουν τις θεωρίες περί αντικομουνιστικής υστερίας γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ποια είναι η αλήθεια. Να κάνουν την αυτοκριτική τους και να ζητήσουν και καμιά συγνώμη !

70 χρόνια υπέφεραν ανθρώπινες υπάρξεις, αιματοκύλισαν λαούς, σήκωσαν τείχη, επέβαλαν στυγνές δικτατορίες και δημιούργησαν στρατιές εξαθλιωμένων. Τα εγκλήματα του Στάλιν και της παρέας του ήταν απείρως μεγαλύτερα από αυτά του Χίτλερ.

Ας αφήσουν λοιπόν εκεί στο ΚΚ τα παραμυθάκια και τα ψεύδη γιατί και ο Αλεξάντερ Σολζενίτσιν και ο Λεχ Βαλέσα και το Τοίχος του Αίσχους και η Άνοιξη της Πράγας και η Πηγάδα του Μελιγαλά έχουν ανεξίτηλη τη σφραγίδα του Κομμουνισμού.

Στην Ελλάδα προσπαθώντας να πάρουν δια της βίας την εξουσία κατέσφαξαν το ανθρώπινο δυναμικό και καταλεηλάτησαν τον πλούτο της χώρας, οδηγώντας τη σε μαρασμό και υπανάπτυξη, την ίδια στιγμή που η Δυτική Ευρώπη ανέκαμπτε από τη λαίλαπα του Ναζισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: