Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Αυτό θα πει ΑΝΑΠΤΥΞΗ και μπράβο σε όσους παλεύουν να κάνουν το όνειρο πραγματικότητα !



Ξεκινούν το Σαββατοκύριακο και θα συνεχιστούν ως το τέλος Οκτωβρίου αγώνες DRAGSTER στο αυτοκινητοδρόμιο Messini raceway
Οι αγωνιζόμενοι κάτω από ασφαλείς συνθήκες θα μετρήσουν τις οδηγικές τους ικανότητες αλλά και τις δυνατότητες των οχημάτων τους, όπως γίνεται δεκαετίες τώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.
Οι αγώνες αυτοί θα βοηθήσουν στη μείωση των αυτοσχέδιων αγώνων αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας που γίνονται στους δρόμους και επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Πολλά «Γκάζια» το Σαββατοκύριακο στην Τρίοδο και ελπίζουμε η προσπάθεια να έχει και την ανάλογη συνέχεια.
Πάντως στον Ελλαδικό χώρο η Μεσσηνία μετά και την ιδιωτική πίστα kart «SUN NIKOLAS» βρίσκεται στην πρωτοπορία μαζί με τις Σέρρες και ας ελπίσουμε οι προσπάθειες να μην έχουν την τύχη της πίστας του Αιγίνιου στην Κατερίνη, που από το πείσμα των οικολόγων χαβαλέδων κατέληξε να είναι σήμερα μια απέραντη χωματερή !
Ευχή όλων των φίλων του αυτοκινήτου είναι να πρυτανεύσει η λογική και ο «κουφός» συνεργάτης των «νταβατζήδων» να πάρει την μεγάλη απόφαση για τον τόπο να γίνει Πίστα αγώνων αυτοκινήτου, προδιαγραφών F1 στο Ελληνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: