Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Έκλεισαν οι κάλπες στα Πανεπιστήμια...


και τώρα η . . .
.
κερνάει . . .
.

3 σχόλια:

zarkadaki είπε...

etsi...etsi...

BENEAS GEORGIOS είπε...

Το τελευταίο τέταρτο του αιώνα η νεολαία στηρίζει τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα Πανεπιστήμια, ελπίζοντας…. μάταια στον εκσυγχρονισμό τους !
Ας τα βλέπουν οι δοσίλογοι Κυβερνώντες που δεν κάνουν ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία.
Αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που καθοδηγούνται από ανθελληνικά κέντρα, ντόπια και ξένα… και πάντα βάζουν πάνω από το συμφέρον του τόπου τα κομματικά τους παιχνίδια και συμφέροντα.
Πρόσφατο τρανταχτό παράδειγμα η σύμφωνη άποψη Παπανδρέου – Καραμανλή για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια και την κατάργηση του Ασύλου που ουδέποτε υλοποιήθηκε χάριν των μικροκομματικών συμφερόντων του ΠΑΣΟΚ.
Αιδώς Αργείοι !

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2009

Σήμερα 13 Μαΐου 2009 διεξήχθησαν οι φοιτητικές εκλογές μέσα σε ήπιο και δημοκρατικό κλίμα. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η συμμετοχή εμφανίζεται ελαφρώς μειωμένη, γεγονός που κυρίως οφείλεται στην ιδιαιτέρως καθυστερημένη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Παρά ταύτα εξακολουθεί να παραμένει η μαζικότερη και με διαφορά διαδικασία στην οποία οι νέοι αποφασίζουν για το μέλλον τους.
Οι φοιτητές επιδοκίμασαν για μια ακόμη φορά την υπεύθυνη στάση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο ελληνικό πανεπιστήμιο και της έδωσαν την πρωτιά. Οι φοιτητές απομονώνοντας τις λογικές της στασιμότητας και του μηδενισμού, έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην πρόοδο και την αλλαγή.
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διατηρεί για 24η συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση στην προτίμηση των φοιτητών συντηρώντας τη σημαντική διαφορά της από τη δεύτερη ΠΑΣΠ, αλλά και από τις υπόλοιπες παρατάξεις.
Ψήφισαν τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων για τη δημιουργία ενός καλύτερου πανεπιστημίου.
Ψήφισαν το δημοκρατικό και ανοιχτό πανεπιστήμιο.
Ευχαριστούμε τους συμφοιτητές και συμφοιτήτριες που εμπιστεύθηκαν την παράταξή μας με την ψήφο τους, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλα τα στελέχη μας που, για μια ακόμη χρονιά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έφεραν άλλη μια νίκη στην παράταξή μας.