Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ !

Ασφάλεια τώρα ! ! !

Τα χρόνια περνούν, οι μνήμες εξασθενούν και οι χθεσινοί δυνάστες ή αποτυχημένοι, εμφανίζονται τιμητές των πάντων.
Θυμάμαι τις διαπιστώσεις και το προεκλογικό πρόγραμμα της Ν.Δ. στις εκλογές του 2000 και του 2004 για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την αποδοχή τους από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, κάτι που σήμαινε πως οι Έλληνες αισθάνονταν ανασφαλείς στη χώρα τους από τότε.
Σήμερα η αντιπολίτευση μέμφεται την κυβέρνηση, επειδή οι πολίτες αυτής της χώρας εξακολουθούν να αισθάνονται ανασφαλείς, ξεχνώντας το τότε.
Πράγματι οι επανιδρύοντες το κράτος δεν έκαναν τίποτε προς αυτή την κατεύθυνση και είμαι βέβαιος πως έχουν ξεχάσει και τις προεκλογικές εξαγγελίες τους.
Μόλις χθες θυμήθηκαν να συγκαλέσουν το ΚΥΣΕΑ και να ασχοληθούν αποκλειστικά με αυτό το θέμα.
Τώρα που ο κόμπος έφτασε στο χτένι, τώρα που οι πολίτες απειλούν με αυτοάμυνα και αυτοδικία, τώρα που φτάσαμε στην ώρα μηδέν, τώρα που καθιερώθηκε το καθημερινό δελτίο εγκληματικότητας στις ειδήσεις όλων των καναλιών της χώρας !
Η ασφάλεια των πολιτών είναι το υπ’ αριθμόν ένα ζητούμενο, πάνω και από την ανεργία και από την οικονομία και από το κάθε τι.
Όλα αντιμετωπίζονται και για όλα βρίσκονται λύσεις, αλλά να περπατάς στο πεζοδρόμιο και να μη ξέρεις τι σε περιμένει στο επόμενο βήμα σου ή να φυλακίζεσαι στο ίδιο σου το σπίτι, είναι κάτι που σε καταρρακώνει και δε σε αφήνει να σκέφτεσαι και να ενεργείς δημιουργικά.
Ας το προσέξει η κυβέρνηση, ας το προσέξει η αντιπολίτευση που θα είναι αύριο κυβέρνηση και ας το βουλώσει η αριστερά, πριν ξεσηκωθεί ο λαός.
Χορτάσαμε δημοκρατία και δημοκρατικά δικαιώματα, χορτάσαμε άσυλα και ασυλίες, τώρα θέλουμε ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην καθημερινότητά μας.

Ή θα μας την εξασφαλίσετε...
ή θα την κατακτήσουμε μόνοι μας !
Διαλέξτε !
Ο νοών νοείτω !

Δεν υπάρχουν σχόλια: