Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Φως περισσότερο φως... Απόψε φώτα αναμμένα!!!

Απόψε θα φωταγωγήσω το σπίτι μου!
Απόψε θα φωταγωγήσω και το εξοχικό μου!
Γιατί δεν παραμυθιάζομαι από τους επαγγελματίες οικολόγους, γιατί δεν είμαι όχλος, γιατί δεν παρασύρομαι, γιατί είμαι σκεπτόμενος πολίτης, γιατί θέλω το φως της τεχνολογίας και της επιστήμης, γιατί δε θέλω το σκότος του μεσαίωνα, γιατί είμαι αντίθετος με τη βιομηχανία προσφυγών στο επικρατείας, γιατί δεν ταυτίζομαι με αυτούς και δεν παίζω το παιχνίδι τους, γιατί δεν παίζω το παιχνίδι των οικονομικών συμφερόντων που κρύβεται πολύ καλά πίσω από τον οικολογικό τους μανδύα, γιατί καταδικάζουν τη χώρα μου στην υπανάπτυξη και στην αποβιομηχανοποίηση. 
Κάποιοι απόψε θα σβήσουν τα φώτα για μια ώρα!
Κάποιοι απόψε νομίζουν πως καθάρισαν για τις ανομίες ενός χρόνου!
Όσο σκοτάδι και να πέσει απόψε πάνω από τη χώρα, δε θα μπορέσει να κρύψει την πραγματικότητα, την έλλειψη οικολογικής συνείδησης όλων των νεοελλήνων, όλων των κοινωνικών τάξεων και πρώτα από όλα αυτών που αυτοαποκαλούνται οικολόγοι. Σβήστε λοιπόν τα φώτα νεοέλληνες και βγείτε βόλτα στους δρόμους με τα ενεργοβόρα Χ5, ML, CAYENNE, HUMMER, CHEROKEE… με τους κατεστραμμένους καταλύτες τους που ποτέ δε βάλατε το χέρι στην τσέπη για να τους αλλάξετε, σβήστε τα φώτα και βγείτε βόλτα αφήνοντας όλες τις ηλεκτρικές συσκευές στη θέση αναμονής, σβήστε τα φώτα και βγείτε βόλτα πετώντας τα σκουπίδια σας από τα παράθυρα των πολυτελών οχημάτων σας στους δρόμους, σβήστε μια ώρα τα φώτα απόψε και από αύριο συνεχίστε να ψεκάζετε με φυτοφάρμακα και να κατασπαταλάτε τους υδάτινους πόρους, σβήστε μια ώρα τα φώτα απόψε και συνεχίστε να αδειάζετε τους βόθρους σας στους αγρούς για να μην πληρώνετε βυτία, γιγαντώστε τις πόλεις και τα χωριά της επαρχίας χωρίς μέριμνα για αποχετεύσεις, βιολογικούς καθαρισμούς και ορθή διαχείριση των απορριμμάτων. Σβήστε μια ώρα τα φώτα απόψε και καθαρίσατε για ένα χρόνο, μέχρι να γιορτάσετε ξανά την ώρα της γης! Σβήστε μια ώρα τα φώτα απόψε και από αύριο το νου σας στα κέρδη σας! Εγώ απόψε θα ανάψω τα φώτα και θα προσπαθήσω να αποφύγω όλα τα άλλα!!!

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί!!!

2 σχόλια:

pokahontas είπε...

Να και μια διάσταση που ομολογώ ότι δεν τη είχα σκεφτεί!!! Αλήθεια, πόσο ευκολα "καθαρίζουμε" τις ... ανομίες και τη συνείδηση μας μέσα σε 60 λεπτά!!!

BENEAS GEORGIOS είπε...

Είναι κάτι σαν την εξομολόγηση ή τη συγγνώμη...
Αμαρτάνεις, εξομολογείσαι !
Συκοφαντείς, ζητάς συγγνώμη !
Και καθάρισες (νομίζεις...)